Kether1 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) MAM OBUDOWE JNC DIXI 209L I Z TEGO CO WYSZUKALEM TO WYDAJE MI SIE IZ MONTUJA W NIEJ ZASILACZ MGB-350SATX, MAM RADKA 9250 128MB AGPX8 ALE CHCIALBYM ZMIENIC, JAKA KARTE UCIAGNIE TEN ZASILACZ? BEZ O/C BO SIE NIE ZNAM; A JESLI NIE DA RADY A PEWNIE NIE DA TO W JAKI WARTO ZAINWESTOWAC, BYLE NIE ZA DROGI? PZDR Edytowane 15 Listopada 2005 przez Kether1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) nie krzycz, uciagnac pewnie uciagnie wiekszosc kart powiedzmy do 350zl pytanie jak dlugo ją bedzie ciągnąc. Osobiscie sam bym sie bał uzywac tego zasilacza przy twoim obecnym konfigu ... znaczy sie karcie graf ;) Edytowane 15 Listopada 2005 przez gollumek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 1. Wyłącz CAPS LOCK. 2. Radziłbym jednak zmienić zasilacz. 3. Ludzie polecają tutaj Deltę 350W (około 45PLN na Allegro). W sensownych cenach (poniżej 100) są jeszcze Fortrony i jakby tak poszukać, to jakiś Modecom się trafi (oznaczenie "MC", nie mylić z Modecom Feel z oznaczeniem "LC" i podobne) 4. W dziale "Co kupić" rosną tematy o zasilaczach, jak grzyby po deszczu - poczytaj je. Na pewno coś wybierzesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...