mike1 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 no to fajnio ze na live dziala ale na sure musza byc tez jakies stery ktore na audigy pojda . a jezeli mozecie t opoweidzcie czy majac te stery zainstalowane mozna miec takze efekty eax z creative'a zachowane bo jeszcze nie probowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibanez Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Jezeli stery od A2 śmigają wraz z oprogramowaniem na Live, to czy są jakieś stery z A2 na Audigy ? ;wszystkie stery do Audigy 1 jakie do tej pory testowałem są poprostu do bani. Zawsze mam problem z EAX w gierkach. Np. na gierce MAFIA albo GTA3 czasami wchodziło buczenie w głośnikach nie do zniesienia (coś jakby się sprzegało), trzeba było restartowac kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma' Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Jezeli stery od A2 śmigają wraz z oprogramowaniem na Live, to czy są jakieś stery z A2 na Audigy ? ;wszystkie stery do Audigy 1 jakie do tej pory testowałem są poprostu do bani. Zawsze mam problem z EAX w gierkach. Np. na gierce MAFIA albo GTA3 czasami wchodziło buczenie w głośnikach nie do zniesienia (coś jakby się sprzegało), trzeba było restartowac kompa.Ibanez! Audigy to komercyjna kaszana (softkarta!). Lepiej zmień na Yamahe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Jezeli stery od A2 śmigają wraz z oprogramowaniem na Live, to czy są jakieś stery z A2 na Audigy ? ;wszystkie stery do Audigy 1 jakie do tej pory testowałem są poprostu do bani. Zawsze mam problem z EAX w gierkach. Np. na gierce MAFIA albo GTA3 czasami wchodziło buczenie w głośnikach nie do zniesienia (coś jakby się sprzegało), trzeba było restartowac kompa.Ibanez! Audigy to komercyjna kaszana (softkarta!). Lepiej zmień na Yamahe ;)No wreszcie ktos o kartach Yamahy pisze, Skad je wziac, gdzie jakies informacje itd. :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 hej sciagam te stery z http://file2.mydrivers.com/sound/A2ForSBLive.exe ale jest badziewiasty transfer ok 1kb/s moze mozna to gdzie indziej pociagnac prosze o pomoc!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...