ath Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Super gierka mmorpg w klimatach starwars. XD Od dzisiaj mozna przetestowac gierke przed kupnem, umozliwia nam to 10 dniowy trial. O wszystkim mozna poczytac na stronce http://starwarsgalaxies.station.sony.com/ . Trail jest to wersja tzw. 'starter kit' i nie obejmuje zadnych dodatkow, sama podstawa. Download: http://www.gamershell.com/download_11451.shtml (656mb). screenshots Nigdy nie bylo mi dane skosztowac tej gry, teraz z checia to zrobie. Niech mocz bedzie z Wami. XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 @ Jin* obetnij sobie paznokcie u nog. ;] Po zassaniu gry jeszcze tylko godzinka update'u i juz moglem pograc. XD Swg jest inna niz wszystkie mmorpg, mamy tutaj sterowanie jak w rasowej strzelance fpp, tak samo celowanie i wykonywanie roznych czynnosci. Gra wyglada jak jakies jedi academy, mamy mozliowsc wyboru ustawienia kamery: z oczu lub zza plecow (cos jak w morrowindzie). Zaczynamy na stacji orbitalnej, ktora jest tutorialem, uczymy sie tutaj podstaw gry, wykonujemy pierwsze questy, uczymy sie obslugi latania statkiem (w grze mozna przemieszczac sie miedzy planetami wlasnymi statkami - najpierw trzeba na nie zapracowac ^^). Pozatym mozna sprawic sobie jakis domek i takie tam. ;] Gra ma takze rozbudowany system finansowo-ekonomiczny, takze mozemy bawic sie np. w handlowca (tak jak w freelancerze). Wieczorkiem zapodam jakies screeny. Btw loil juz ktos, jak wrazenia ? XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 zassalem triala z predkoscia 200kBps a aupdate wyglada na to ze bedzie sie robil 12h wtf :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 A download w Europie jak zwykle wypchany do granic mozliwosci :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 A download w Europie jak zwykle wypchany do granic mozliwosci :/ Ja ssalem ze strony sony @ > 200kb/s. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Sciaglem ten "pliczek" i jak wyskoczyl mi uptade to myslalem ze padne, 12 h left :blink: chyba sprobuje sciagnac ale przy mojej 256 chyba powinienem sobie darowac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...