wiktusser Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Czy ktos się może orientuje czy w styczniu ponownie odbędą się targi we wrocławiu? Nawet jakby nie to ja obudowę już szykuję B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 byly w pazdzierniku wiec w stycznie pewnie nie bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Planowane są na 22-23.04 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 byly w pazdzierniku wiec w stycznie pewnie nie bedzie :P coś ci się chyba pokręciło bo w październiku były w krakowie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 ale organizowala je ta sma ekipa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 na ostatnich we wrocq bylo calkiem spoko:) mam nadzieje ze najblizesze tez beda pozytywne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 imho ostatnie wrocławskie były troche skąpe... powinno być wiecej zmodowanych obudów... żeby było w czym wbierać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 imo najlepszy byl zjazd w Gdansku :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 No ale we wrocku był pierwszy! A teraz bvedzie lepiej mam nadzieje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Własnie we Wrocławiu był pierwszy - protoplasta tych wszystkich pozniejszych imprez. Jako załoga PMC musimy sie przygotować do targów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 targi za pół roku a tu dywagacje już trwają :D. pewnie i tak nie zdąże mojej budy zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 targi za pół roku a tu dywagacje już trwają :D. pewnie i tak nie zdąże mojej budy zrobić...ja trzymam za Ciebie kciuki ;) bo widze ze mod sie ciąąąąąągnie strasznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) hehe.. no wim.. juz ponad rok.. i jest w stanie jak widac... :) No ale co poradze ze studiuje i w domu jestem bardzo rzadko :) Kiedyś i tak go zrobie spokojna wasza rozczochrana :D ostatnio na wykładach modowałem na kartce fakturę boku :].. Edytowane 18 Listopada 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...