korbusd23 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Problem jest taki jak gram to zasailcz zaczyna dosc glosno chodzic (a ma raptem 1,5 miecha) fakt nic specjalnego mode com feel 300W chcialbym go wymienic ale nie chce placoc za to majatku moze jakies konkretne modele nie drogie a sprawdzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Wiecej Ci zajelo napisanie tego postu niz powinno zajac znalezienie odpowiedzi.. podpowiedz: link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 prosciej wymienic wiatrak czy kupic nowy zasilacz?! :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calashnicov Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Bardzo często wiatraki hałasują przez słabej jakości smar lub smar po prostu zaschnięty. Ja jeszcze nigdy nie wymieniałem coolera, który zaczął hałasować. Wszystko u mnie chodzi cicho i sprawnie, pomimo tego, że niektóre moje wiatraki są naprawdę stare. Wystarczy raz na 3- 4 miesiące wiatrak odświeżyć. Tzn. rozebrać cooler na części pierwsze, wyczyścić stary smar i przesmarować wszystko na nowo. Ja używam do tego zwykłego tawotu. Cisza i oszczędność pieniędzy na lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Bardzo często wiatraki hałasują przez słabej jakości smar lub smar po prostu zaschnięty. Ja jeszcze nigdy nie wymieniałem coolera, który zaczął hałasować. Wszystko u mnie chodzi cicho i sprawnie, pomimo tego, że niektóre moje wiatraki są naprawdę stare. Wystarczy raz na 3- 4 miesiące wiatrak odświeżyć. Tzn. rozebrać cooler na części pierwsze, wyczyścić stary smar i przesmarować wszystko na nowo. Ja używam do tego zwykłego tawotu. Cisza i oszczędność pieniędzy na lata. a ja wole odkurzyć raz na jakiś czas kompa- mniej kurzu mniej problemów! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calashnicov Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 A co robisz jak komp jest odkurzony, a wiatrak dalej hałasuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) A co robisz jak komp jest odkurzony, a wiatrak dalej hałasuje? Oczywiście używam smaru :wink: ; ale jakiego konkretnie...gdzie można kupić odpowiedni smar, jak go używać (strzykawka jakaś czy??), jakie zachować środki ostrożności etc. Bardzo proszę o wskazówki i z góry dziękuje..."zwykłego tawotu" -jaśniej proszę ;) Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Jake79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...