sebamart Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam mam problem z zainstalowaniem windowsa xp otóż w pewnym momencie przestaje się instalować i wyskakuje komunikat że płyta główna gigabyte jest nie kompatybilna- chce jakieś sterowniki płyty (wgrywa je) i dalej iść nie chce -co jest grane? Dodam tylko że windowsa już miał (taki sam) a teraz nie chce się zainstalować. Czego to może być przyczyna? Bo teraz nic nie mogę zrobić - nic włączyć tylko jak włączam kompa to woła płytę z win service pack2 wkładam i dalej to samo.... pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamart Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 nie napisałem jeszcze że był już na tej płycie win a teraz pokazuje że płyta jest nie kompatybilna POMOCY!!!!????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 jak pł. głowna nie jszt uszkodzona pamieci sa oki to spróbowac wgrac najnowszy bios do gł. może pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamart Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 ale taki jest wgrany.... kilka dni temu był instalowanywindows i było ok -poza tym że wgrany został po raz drugi (oryginał) i musiałem wgrać innego.... no i właśnie pojawił się problem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 ale taki jest wgrany.... kilka dni temu był instalowanywindows i było ok -poza tym że wgrany został po raz drugi (oryginał) i musiałem wgrać innego.... no i właśnie pojawił się problem....jak fizycznie wsio jest oki jest najnowszy bios tez jest format dysku był robiny i nic nie pomaga to można zrobić jeszcze jeden myk kupic nowy czysty dysk i zobaczyć czy instalacja pojdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamart Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 chodzi ci o dysk z windowsem? mam 3 i na wszystkich to samo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) chodzi ci o dysk z windowsem? mam 3 i na wszystkich to samo.... to zmień orginał na inny orginał zobacz czy pojdzie ci instalka win98se jak tak to wniosek cos masz z hardwerem xp jest uczulony na to Edytowane 16 Listopada 2005 przez jam3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...