Skocz do zawartości
Dr_Zoidberg

Wiertarka - wrocek

Rekomendowane odpowiedzi

Jakbys mieszkal w Sulejówku to bym CI pozyczyl za browarka :)Moj szwagier ma wypozyczalnie elektronarzedzi :P

popytam sie - sam nie mam takiego cuda - ale moze qmpel bedzie mial - a co chcesz na balkon/outside zapodac zbiornic z h2o??? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 40 cm ściany? no do :-(. wiertło się wygina. Wierciłem dziurę pod przewody anteny satelitarnej i tak chciałęm zrobić. Zepsułem tylko b.dobre wiertło :-(.

to jakie ty masz sciany - nie mow tylko ze blokowa sciana nosna z zelbetu.jak cegla poniemiecka to powinno isc bez problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z kałasza przestrzelic :)

zawsze mozna popatrzec w jakims markecie jakiejs badziewnej firmy sprzet typu toya moze wiertlo bedzie dosyc tanie, na cegle powinno starczyc

Hehe :-). Samą wieratarkę mam - problemem jest wiertło. Ale pomysł z kałachem wydaje się coraz bardziej atrakcyjny :-).

RaF & Igor, dzięki za radę, odwiedzę jakąś wypożyczalnię w najbliższym czasie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm a moze w tej scianie jest jakies zbrojenie...? ale swoja droga w cegle zbrojen raczej nie ma... koniecznie musi byc sds? nie sdsowe wiertlo

kosztuje jakies 8zł (takie qpiłem daVno temu i zrobilem nim duzo dziór), A zamiast qpowac wiertla sds za 100 do dobrym pomyslem jest qpic wiertarke za 29+ viertło za 8 (ja takim zestavem ok 100dziór wyviercilem :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 8zl nie kupisz wiertla 20 albo 40mm

Tak sie składa ze qpiłem... i teraz masz niezły wałek... Jak czegos nie jestes pewny to sie nie odzywaj... ale co tam jeszcze sie tego nie nauczyles... malo postow masz... Troche jeszcze tu pobedziesz to sie nauczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sie składa ze qpiłem... i teraz masz niezły wałek... Jak czegos nie jestes pewny to sie nie odzywaj... ale co tam jeszcze sie tego nie nauczyles... malo postow masz... Troche jeszcze tu pobedziesz to sie nauczysz...

a Tobie sie chyba licznik przekrecil bo ja widze masz przeszlo 45 razy mniej postow niz ja :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego kto tu ma malo to ma narazie ty sie ucz od starszych ! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm a moze w tej scianie jest jakies zbrojenie...? ale swoja droga w cegle zbrojen raczej nie ma... koniecznie musi byc sds? nie sdsowe wiertlo

kosztuje jakies 8zł (takie qpiłem daVno temu i zrobilem nim duzo dziór), A zamiast qpowac wiertla sds za 100 do dobrym pomyslem jest qpic wiertarke za 29+ viertło za 8 (ja takim zestavem ok 100dziór wyviercilem :) )

Powiedz mi GDZIE kupiłeś takie wiertło? W wrocku niestety 8 zł to kosztuje zwykły HSS 0,5 x 100 (2 sztuki).

Aha - i jak wyglada to wiertło - ma jakąś zwężkę na końcu, coby pasowało do standardowych głowic? (bo z tego co wiem, to wiertarki do 300 zł mają głowicę na max 16 - ale mogę się mylić).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buahahaha... Ja moge was nazywac dzieciaki... Duzo osbo ze "starego" grona forumowiczow musialo zmienic xywki... Wiec nie robcie z siebie błaznów...

myhyhyhyhyhy ja nie mósiałem - ale sie zdziwiłem niewąsko jak mi sie bez problemu dał zarejestrować :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buahahaha... Ja moge was nazywac dzieciaki... Duzo osbo ze "starego" grona forumowiczow musialo zmienic xywki... Wiec nie robcie z siebie błaznów...

myhyhyhyhyhy ja nie mósiałem - ale sie zdziwiłem niewąsko jak mi sie bez problemu dał zarejestrować :twisted: :twisted: :twisted:
Żal mi was :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi