Dr_Zoidberg Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Czy ktoś z Wrocławia ma może wiertarkę z wiertłem 20 mm, 40 cm? Muszę wywiercić dwie dziury w ścianie (na węże) - a wiertło (SDS, 20 mm, 40 cm) kosztuje prawie 100 złotych :-( - do 2 dziur to troszkę za drogo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jakbys mieszkal w Sulejówku to bym CI pozyczyl za browarka :)Moj szwagier ma wypozyczalnie elektronarzedzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jakbys mieszkal w Sulejówku to bym CI pozyczyl za browarka :)Moj szwagier ma wypozyczalnie elektronarzedzi :Ppopytam sie - sam nie mam takiego cuda - ale moze qmpel bedzie mial - a co chcesz na balkon/outside zapodac zbiornic z h2o??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Dzięki serdeczne :-). Jeżeli się uda stawiam taaakiego browca :-). Chce wystawić chłodniczkę za okno. A w lecie przedłużyc rury i na balkonie ustawić mega-bongosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 nie dziekuj bo nikt nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Ja mam wiertarke na wiertła SDS, ale takich dużych nie posiadam :( Na dodatek mieszkam w W-wie. Wpadnij do 100licy ze scianą to pomożemy :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Wiertarke na SDS-y też mam :-) (ale małe :-( chlip) - patrz watek o sasiadach i głośnej muzyce. Liczyłem na to że nie będę musiał wydawać 100 złociszy na wiertło którego użyję raz. Dzięki za dobre chęci :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 A nie da rady największym wietłem jakiem masz poprostu rozwiercić dziury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 w 40 cm ściany? no do :-(. wiertło się wygina. Wierciłem dziurę pod przewody anteny satelitarnej i tak chciałęm zrobić. Zepsułem tylko b.dobre wiertło :-(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 w 40 cm ściany? no do :-(. wiertło się wygina. Wierciłem dziurę pod przewody anteny satelitarnej i tak chciałęm zrobić. Zepsułem tylko b.dobre wiertło :-(.to jakie ty masz sciany - nie mow tylko ze blokowa sciana nosna z zelbetu.jak cegla poniemiecka to powinno isc bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Ściana jest nośna, ale ceglana (zeszłoroczna nie poniemiecka :-).. Problem z rozwiercaniem otworów polega na tym że gdzieś tak na 30-tym centymetrze wiertło zaczyna się ześlizgiwać i wyginać :-(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 z kałasza przestrzelic :) zawsze mozna popatrzec w jakims markecie jakiejs badziewnej firmy sprzet typu toya moze wiertlo bedzie dosyc tanie, na cegle powinno starczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 a moze uda Ci sie wypozyczyc takie wiertlo na 1 dzien poszukaj wypozyczalni elektronarzedzi napewno jest cos takiego we wroclawiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 RaF ma racje , zajdz do jakiejs wypozyczalni i zrob test drive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 z kałasza przestrzelic :) zawsze mozna popatrzec w jakims markecie jakiejs badziewnej firmy sprzet typu toya moze wiertlo bedzie dosyc tanie, na cegle powinno starczyc Hehe :-). Samą wieratarkę mam - problemem jest wiertło. Ale pomysł z kałachem wydaje się coraz bardziej atrakcyjny :-). RaF & Igor, dzięki za radę, odwiedzę jakąś wypożyczalnię w najbliższym czasie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 z ta wypozyczalnia to dobry pomysl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Siema użyj C4 ,wtedy bedziesz mógł załozyc rureczki o sr. jakies 4m. tylko uważaj zeby sąsedzi nie uslyszeli :) Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FutureLSD Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Hmmm a moze w tej scianie jest jakies zbrojenie...? ale swoja droga w cegle zbrojen raczej nie ma... koniecznie musi byc sds? nie sdsowe wiertlo kosztuje jakies 8zł (takie qpiłem daVno temu i zrobilem nim duzo dziór), A zamiast qpowac wiertla sds za 100 do dobrym pomyslem jest qpic wiertarke za 29+ viertło za 8 (ja takim zestavem ok 100dziór wyviercilem :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 za 8zl nie kupisz wiertla 20 albo 40mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FutureLSD Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 za 8zl nie kupisz wiertla 20 albo 40mm Tak sie składa ze qpiłem... i teraz masz niezły wałek... Jak czegos nie jestes pewny to sie nie odzywaj... ale co tam jeszcze sie tego nie nauczyles... malo postow masz... Troche jeszcze tu pobedziesz to sie nauczysz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Ty tu FutureLSD się nie bulwersuj bo Cię z "blastera" potraktuje :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 za 8zl nie kupisz wiertla 20 albo 40mm Tak sie składa ze qpiłem... i teraz masz niezły wałek... Jak czegos nie jestes pewny to sie nie odzywaj... ale co tam jeszcze sie tego nie nauczyles... malo postow masz... Troche jeszcze tu pobedziesz to sie nauczysz... a Tobie sie chyba licznik przekrecil bo ja widze masz przeszlo 45 razy mniej postow niz ja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 dolaczyles do grona tweak.pl wczoraj i juz zaczynasz podskakiwac, mozesz zle skaczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 za 8zl nie kupisz wiertla 20 albo 40mm Tak sie składa ze qpiłem... i teraz masz niezły wałek... Jak czegos nie jestes pewny to sie nie odzywaj... ale co tam jeszcze sie tego nie nauczyles... malo postow masz... Troche jeszcze tu pobedziesz to sie nauczysz... Kolego kto tu ma malo to ma narazie ty sie ucz od starszych ! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FutureLSD Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Buahahaha... Ja moge was nazywac dzieciaki... Duzo osbo ze "starego" grona forumowiczow musialo zmienic xywki... Wiec nie robcie z siebie błaznów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 moze nie mow tego glosno bo znow bedziesz musial zmienic nicka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Blasterku mnie chyba nie musisz się przedstawiac, ale jeśli łaska nie nazywaj mnie dzieciakiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Hmmm a moze w tej scianie jest jakies zbrojenie...? ale swoja droga w cegle zbrojen raczej nie ma... koniecznie musi byc sds? nie sdsowe wiertlo kosztuje jakies 8zł (takie qpiłem daVno temu i zrobilem nim duzo dziór), A zamiast qpowac wiertla sds za 100 do dobrym pomyslem jest qpic wiertarke za 29+ viertło za 8 (ja takim zestavem ok 100dziór wyviercilem :) ) Powiedz mi GDZIE kupiłeś takie wiertło? W wrocku niestety 8 zł to kosztuje zwykły HSS 0,5 x 100 (2 sztuki). Aha - i jak wyglada to wiertło - ma jakąś zwężkę na końcu, coby pasowało do standardowych głowic? (bo z tego co wiem, to wiertarki do 300 zł mają głowicę na max 16 - ale mogę się mylić). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr. zepsuj Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Buahahaha... Ja moge was nazywac dzieciaki... Duzo osbo ze "starego" grona forumowiczow musialo zmienic xywki... Wiec nie robcie z siebie błaznów... myhyhyhyhyhy ja nie mósiałem - ale sie zdziwiłem niewąsko jak mi sie bez problemu dał zarejestrować :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Buahahaha... Ja moge was nazywac dzieciaki... Duzo osbo ze "starego" grona forumowiczow musialo zmienic xywki... Wiec nie robcie z siebie błaznów...myhyhyhyhyhy ja nie mósiałem - ale sie zdziwiłem niewąsko jak mi sie bez problemu dał zarejestrować :twisted: :twisted: :twisted:Żal mi was :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...