poca Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Mastha wjeżdżał w tyłek, a mnie tam zabrakło!? Jak mogłeś mi to zrobić. Mam nadzieje że do jutra wieczora mój gold będzie już aktywny, a draak zaopatrzy się w headshota :lol: by móc czerpać pełną radość z PGR3 multi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Nie, masTHa byl wjezdzany w pupe - przeze mnie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 XBL aktywny. Czekam na wstępna godzinę i melduje się na łojenie w PGR3 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Chyba na bycie łojonym ;) Generalnie jesli ktos nie zglasza sprzeciwu to moze tak jak wczoraj, okolice 19? Tak jak napisalem, nie moge obiecac ze bede, ale o tej godzinie prawdopodobienstwo jest najwieksze. Poca hostujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Lol, zlamiłem ;] Dear aipo elsp, This mail is confirmation that your subscription to Xbox Live 1 month Gold Membership Free Trial has been cancelled on 22 April 2007. If you have questions about this cancellation, or if you want to reactivate your subscription, please go to www.xbox.com/support or call Xbox Customer Support at 0800 587 1102. Thank you for using Microsoft Online Services. The Xbox Live team. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ja dzisiaj bede od 16 na live. Bede masterowac na hardcore, jak ktos chce pojezdzic to zapraszac/mesgowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Niestety dziś odpadam. Na 20:00 mam wyjście z lepszą połówką, która wczoraj się czuła bardzo samotna po tym jak sobotę poświęciłem w całości białemu pudełku. Ale może w tygodniu się spotkamy na trasach? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 O 20 zaczynamy takze wszyscy chetni logowac sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Dziś zobaczyłem co znaczy prawdziwy X Box Live :] 10 osób i szaleńczy wyścig po torze F1 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) Ja jak tylko zakupię sobie PGR3 z chęcią dołącze, ale muszę się jeszcze uporać z problemem z XBL :/ Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Dziś od 22:00 znów gramy. Jakby był ktoś chętny niech pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Melduje sie w moim bolidzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Uruchomiłem w końcu u siebie XBL :D Jak tylko po 10 zakupię PGR postaram się dołączyć do PGR-owców z PP :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Może dzisiaj zedrzemy trochę z opon? :) 23 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Moge wpasc w sumie, nie wiem czy na dlugo, ale powinienem byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Pobrał już ktoś Speed Packa albo auta typu BMW ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Mi sie nie chcialo, Mini chcialem zassac, ale 30MB to za duzo, akurat ktos czekal na wyscig. A poza tym dziwne, bo o ile pamietam, ta paczka jest platna, ale sciaganie fur po kolei jest za free :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Nie do końca. Udostępnili za darmo tylko parę aut, a cały pack jest płatny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 W ogóle to miałem z tymi dodatkowymi autami fajną sytuację. Grałem na jakimś servie i ktoś ustawił, że wszyscy jadą BMW M6. Co ciekawe i ja takim jechałem choć nigdy w życiu nie ściągałem innych samochodów niż te darmowe. Tak samo było z Audi RS4 i Mini. Gdy przełączyłem się na singla ciągle mogłem je wybrać, ale niestety przy próbie odpalenia wyskoczył jakiś błąd. Jedyna rzecz jaka mi przychodzi do głowy to to, że M$ i jego świta znowu kantują wszystkich ponieważ wszystkie te wozy mamy już na DVD tylko zablokowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Te auta moglby sie pobrac podczas aktualizacji gry. Oczywiste jest ze mozna grac online autami za ktore sie nie placilo. Tak przeciez jest od zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Skoro wszyscy już tak czekamy na tego PGR4 to może dzisiaj wieczorem jakaś mała partyjka w PGR3 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Pytanie dotyczące dwóch osiągnięć. Gotham TV Sports Fan Gotham TV Sports Fan. 15 points oraz Gotham Hero Be featured on Gotham TV. 30 points Pytanie: jak? Wg opisu w pierwszy osiągnięciu trzeba obejrzeć w sumie repleye 10 raz? tak? Obejrzałem nawet i 20, ale ni ch... a drugi achievement? Co w nim trzeba zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Gotham TV Sports Fan Obejrzyj 10 pełnych transmisji w Gotham TV i zapisz własnego replay'a. Gotham Hero Należy ukończyć wyścig transmitowany przez Gotham TV, są one losowo wybierane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Witam, W jaki sposób mogę kontynuować gre, jestem w tybie gry kariera i po przejechaniu 14 sezonu 15 nie mogę odblokować, co mam zrobić ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Ojć, nie pamiętam już za bardzo systemu awansu z pgr3, ale nie masz przypadkiem za mało punktów uzyskanych w poprzednich mistrzostwach, potrzebnych do odblokowania kolejnego sezonu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Musisz miec RANK okreslony, np Rank 5. Wymaga to nabicia odpowiedniej ilosci kudosow w poprzednich wyscigach. Jesli masz slabe wyniki i grasz na easy to konieczne moze byc a nawet bedzie jezdzenie niektorych wyscigow pare razy ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...