Kleiber Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) witma, miałem podczas isntalcji vista i mam nadal windows xp. vista mi sie wysypsał wiec chciałem go usunać jest na trzeciej partycji a win xp na pierwszej ale nie wszytskie katalogi moge usunać , wyskakuje mi odmowa dostepu , pliki uzywane itp jestem zalogowany jako admin. Edytowane 16 Listopada 2005 przez Kleiber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Opiszesz swój problem konkretniej? Ja wiem, jest pozna godzina, moze juz nie kontaktuje, ale chyba jednak zbyt pomotałes.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuru87 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Format lekarstwem na wszystko :)i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Jeśli to partycja NTFS, to musisz sobie nadać pełne uprawnienia do tych plików/katalogów - poczytaj w pomocy Windows. Jeśli nie pomoże, to z konsoli odzyskiwania (pierwsze 'R' w instalatorze XP). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...