bonco Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) Chce zrobic formata dysku C na którym mam Windowsa XP ale z tego co wiem niejest to takie proste bo niemam ani dyskietki startowej ani płytki z Win 98,jak moge inaczej zrobic formata? Edytowane 16 Listopada 2005 przez bonco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
friendly user Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 a płytkę z Win XP masz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lypnik413 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) Jeśli masz płytke z XP to formatujesz poprzez Instalator :D TyRyRy i Nie jest ci potrzebna zadna dyskietka ;p Edytowane 16 Listopada 2005 przez lypnik413 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Chce zrobic formata dysku C na którym mam Windowsa XP ale z tego co wiem niejest to takie proste bo niemam ani dyskietki startowej ani płytki z Win 98,jak moge inaczej zrobic formata? ?? czyli co masz płytke z windowsem xp ale bez dyskietki startowej i nie wiesz jak zainstalowc winde czy jakos inaczej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) Jeśli masz płytke z XP to formatujesz poprzez Instalator :D TyRyRy i Nie jest ci potrzebna zadna dyskietka ;pA no mam płytke Win XP home edition service pack 1 Edytowane 16 Listopada 2005 przez bonco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
friendly user Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 A no mam płytek Win XP home eition service pack 1No to wkładasz ją do napędu, restartujesz komp, wchodzisz do biosu i ustawiasz napęd jako 'first boot device', zapisujesz zmiany i wychodzisz z biosu, pokazę się info że naciśnięcie dowolnego klawisza spowoduje uruchomienie instalatora (naciskasz dowolny klawisz) i jak juz bedziesz w instalatorze XP to bedzie opcja formatowania dysku (przed zainstalowaniem systemu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 No to wkładasz ją do napędu, restartujesz komp, wchodzisz do biosu i ustawiasz napęd jako 'first boot device', zapisujesz zmiany i wychodzisz z biosu, pokazę się info że naciśnięcie dowolnego klawisza spowoduje uruchomienie instalatora (naciskasz dowolny klawisz) i jak juz bedziesz w instalatorze XP to bedzie opcja formatowania dysku (przed zainstalowaniem systemu)Mam jeszcze jedno pytanie jak wejsc w Biosa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober777 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Przycisk Delete(skrót del.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...