thomson Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 cze nie mam dostepnej opcji np: klonowanie w nView (telewizor jest podłaczony, kabelek jest chyba ok) co zrobić ? (na TV nie mam obrazu) nie mam doświdczenia z podłaczaniem kompa pod TV (1 raz :lol: ) stery 30.82 probowałem tez na 40.78whql i niccc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Najpierw musisz włączyć menagera pulpitów, to nView przestanie być szare, o ile się nie mylę. Ale poszukaj w sieci "TV tool" niemiecki programik do obsługi TV out. Jak dla mnie o niebo lepsze od tego co nievida daje do sterów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 próbowałem tvtoola ale on nie obsługuje gf4mx440 (wersja 6.8-unable to detect TV chip on your card-czytałem, ze są problemy z gf4mx) ktos ma jeszcze pomysł?? aha menadzer właczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 To pobierz z nievidy najnowsze detonatory, chyba 41.09, jak na nich Ci nie pójdzie, to jakaś korba chyba...TV Tool pewnie też jakiś nowy niedługo się pojawi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 To pobierz z nievidy najnowsze detonatory, chyba 41.09, jak na nich Ci nie pójdzie, to jakaś korba chyba...TV Tool pewnie też jakiś nowy niedługo się pojawi...To pobierz z nievidy najnowsze detonatory, chyba 41.09, jak na nich Ci nie pójdzie, to jakaś korba chyba...TV Tool pewnie też jakiś nowy niedługo się pojawi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 własnie sciagałem i wywaliło mi archiwum z błedem :( jutro pociagne jeszcze raz, moze ktos poleci mi inny program do obsługi tvout??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jest jakiś inny, na 100% było na forum, przedwczoraj czytałem o tym. Stery ściągnij z www.pc.komnata.pl albo www.nvidia.com.pl, może tam Ci pójdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 sprawdź ustawienia w telewizorze w opcjach nview wybierz telewizor u mnie tvtool się wywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek38 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Kup sobie Radka - tam nie ma problemów z TVout, nie trzeba też żadnych TVtool-ów !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...