Skocz do zawartości
basteq16

Nokia 6610i Irda

Rekomendowane odpowiedzi

A czasami ten mudulik do IRDy ktory wkładasz do USB ci sie nie rusza i przez to system go odłącza? Ja też tak mialem. Co pomogło? Po pierwsze: zmiana portu do ktorego wkladalem modul, po drugie: reinstalka Windowsa...

BTW - może to wina sterowników od IRDy? Sprobuj odinstalować i zainstalować na nowo.

EDIT:

Do wymiany plików używasz Nokia PC Suite ?

Edytowane przez miloszkonieczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co zrobić żeby można było przesyłać coś między kompórkami oprócz wizytówek?? :mur:

Oj chyba się nie da. Może jakis nowy soft załatwił by tą sprawę.... Mój tata ma takiego fona, jest bardzo zadowolony(szkoda że bateria taka słaba-w 6 miechów mój tata przegadał około 26 h i juz trzyma tylko dwa lub trzy dni.). ale nic ponad wizytówke nie wyslesz(chyba ale obym sie mylił).....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie...ja mam też nokie 6610i i jak łączę ja z komem to co chwila na zmianę rozłącza mi i łączy ponownie:/ jak chce wysłać plik do koma to mam komunikat "nie można transferować. wystąpił bład podczas łącze bezprzewodowe pyło podłączone do innego urządzenia. istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta.". A nokia PC Suit mam ściągnięte do tego modelu i wogóle mi nie łączy sie z komem:/ Co zrobić?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi