Trojan_2 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Do której karty znajde bez problemowo sterowniki pod Debiana 64bit. Czy nf466000FX czy Radeon X600 / X700??? Prosze o natychmiastowâ odp. Pilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 sterowniki nvidii przysparzaja mniej problemow, pod ati czesto sa problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uffizi Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 do kazdej! standardowa VGA (vesa) zadziala na kazdej karcie graficznej. a tak powaznie nvidia czy ati dziaiaj nie ma wiekszego znaczenia mokm zdaniem bo sterowniki sa do kazdej :) dziaiaj zarowno ati jak i nvidia maja cos na wzor instalatorow (nie trzeba juz sie samemu bawic w kompilowanie itd). a 64bitowe??? nie ma pojecia -> www.nvidia.com www.ati.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 ostatnio z ati jest podobno coraz mniej problemów, podobno bo ja mam NVIDIE :) (6600) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 sterowniki nvidii przysparzaja mniej problemow, pod ati czesto sa problemy no teraz to raczej problemów zadnych niema, były przy starszych sterach instalowanych na xorgu, system sie wieszał bezpowrotnie, natomiast te nowe sa super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 mam w lapie x700 i instalowalem stery ze strony ati. Rap ciachu i po strachu, milusi instalator, na koniec nawet xorg.conf pomoze przekonfigurowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Prosze o natychmiastowâ odp. Pilne Dobre dobre :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Ja nigdy nie miałem problemów z ATI, tyle że na Red Hacie i Mandrake'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozel Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 nie ma zadnych problemow z najnowszymi sterami od ati pod x... najlepiej zassac automat (.run), potem restart i :# fglrxconfig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...