greg505 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Musze zablokowac na drugim komputerze w sieci porty na ktorych dzialaja programy P2P jak mam to zrobic w outposcie? wykrywa mi ustawienia sieci, polacznie z zewnatrz (internet) i drugi wewnatrz sieci i tam nie ma rzadnych dokladnych opcji zeby mozna bylo blokowa porty. Moze ktos wie jak to zrobic? (moj komp rozdzilea polaczenie na drugi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxXXxx Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Opcje/system/ustawienia/"globalne reguly" tam mozesz zablokowac, porty IP ITD, jak chcesz zablokowac kompa w twojej podsieci to musisz ustawic "TYP PAKIETU PRZECHODZACY PAKIET"- ale nie wiem czy uda Ci sie zablokowac P2P, programy p2p sa sprytne i moga dzialac na porcie 80 (HTTP). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 dzieki, jakos ta opcje przegapilem ;) moze cos mi sie uda zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...