arczowsky Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) Witam, więc tak jak w temacie - właśnie wpadło równe 500zł do kieszeni, planuje więc kupienie jakiegoś procesora do tej ceny na S754, który będzie śmigał na pokładzie Gigabyte K8NS, myślałem nad A64 3000+ który jeszcze jest w pobliskim sklepie.. chociaż jeszcze się zastanawiam mocno czy nie łyknąć jakiegoś tańszego Sempa, chciałbym poznać wasze opinie :) Edytowane 16 Listopada 2005 przez arczi- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam, więc tak jak w temacie - właśnie wpadło równe 500zł do kieszeni, planuje więc kupienie jakiegoś procesora do tej ceny na S754, który będzie śmigał na pokładzie Gigabyte K8NS, myślałem nad A64 3000+ który jeszcze jest w pobliskim sklepie.. chociaż jeszcze się zastanawiam mocno czy nie łyknąć jakiegoś tańszego Sempa, chciałbym poznać wasze opinie :) Za 500zł masz Venice'a na 939...jezeli masz kase na płyte pod 939 - bierz s939...jeżeli koniecznie chcesz s754 to ja bym wybrał jakiegoś sempa, imho nie ma sensu przepłacać za cpu na budzetową platformę, lepiej dopłacić do grafy/ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 też myślałem początkowo o Venice, ale nie dam rady z kasą - trzeba by było jeszcze zmieniać karte graficzną.. chyba zdecyduje się na Sempa 2800+, chociaż... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Popieram, lepiej wziąć Semprona, jakiegoś selekta jak można, bo podkręcają się bardzo dobrze. Proponowałbym 2600+ ze względu na mnożnik 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 A może: Sempron 3000+ OEM s.939 320zł AC Freezer 64 69zł ASRock K8 939Dual-SATA2 ~250zł Razem ~650zł chyba że mobo już masz to wtedy Sempron 2800+ 64bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 już chyba wiem co zrobie, po mocnych zastanowieniach chyba jednak warto dołożyć do S939, a konkretniej: kupię teraz jakiegoś Venice 3000+, poczekam troszkę na dopływ kaski i kupię DFI LanParty nf3 Ultra-D z AGP, co o tym sądzicie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 już chyba wiem co zrobie, po mocnych zastanowieniach chyba jednak warto dołożyć do S939, a konkretniej: kupię teraz jakiegoś Venice 3000+, poczekam troszkę na dopływ kaski i kupię DFI LanParty nf3 Ultra-D z AGP, co o tym sądzicie? :>Najlepsze rozwiązanie, bierz tego Venica i DFI-oczywiście jak będziesz miał dopływ kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 no i postąpiłem podobnie.. mam za taniej Epoxa 9NDA3+, czytałem że niezły, dokładam teraz troszke kaski i łykam venice'a, thx za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...