Skocz do zawartości
arczowsky

Jakiś Procesor..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, więc tak jak w temacie - właśnie wpadło równe 500zł do kieszeni, planuje więc kupienie jakiegoś procesora do tej ceny na S754, który będzie śmigał na pokładzie Gigabyte K8NS, myślałem nad A64 3000+ który jeszcze jest w pobliskim sklepie.. chociaż jeszcze się zastanawiam mocno czy nie łyknąć jakiegoś tańszego Sempa, chciałbym poznać wasze opinie :)

Edytowane przez arczi-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, więc tak jak w temacie - właśnie wpadło równe 500zł do kieszeni, planuje więc kupienie jakiegoś procesora do tej ceny na S754, który będzie śmigał na pokładzie Gigabyte K8NS, myślałem nad A64 3000+ który jeszcze jest w pobliskim sklepie.. chociaż jeszcze się zastanawiam mocno czy nie łyknąć jakiegoś tańszego Sempa, chciałbym poznać wasze opinie :)

Za 500zł masz Venice'a na 939...jezeli masz kase na płyte pod 939 - bierz s939...jeżeli koniecznie chcesz s754 to ja bym wybrał jakiegoś sempa, imho nie ma sensu przepłacać za cpu na budzetową platformę, lepiej dopłacić do grafy/ramu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już chyba wiem co zrobie, po mocnych zastanowieniach chyba jednak warto dołożyć do S939, a konkretniej: kupię teraz jakiegoś Venice 3000+, poczekam troszkę na dopływ kaski i kupię DFI LanParty nf3 Ultra-D z AGP, co o tym sądzicie? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

już chyba wiem co zrobie, po mocnych zastanowieniach chyba jednak warto dołożyć do S939, a konkretniej: kupię teraz jakiegoś Venice 3000+, poczekam troszkę na dopływ kaski i kupię DFI LanParty nf3 Ultra-D z AGP, co o tym sądzicie? :>

Najlepsze rozwiązanie, bierz tego Venica i DFI-oczywiście jak będziesz miał dopływ kasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi