daroo_g Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 witam mam takie lamerskie pytanie ale musze znac odpowiedz zakupiłem nagrywarke dvd benq w wersii bulk pozniej zerknalem do starego kompa a tam jest podłączony taki cienki kabelek połączony z nagrywarka cd oraz płytą główną w zakupionym sprzecie takiego nie mam czy musze dokupic a moze juz nie potrzeba hmmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socet Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam Kabelek Audio bedzie Ci potrzebny tylko wtedy jeśli masz zamiar w przyszłosci słuchać muzyki w formacie audio z płytki w tym napędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Mi bez takiego kabelka wszystko działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo_g Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 dzieki bardzo wszystko sie rozjasniło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...