jurek911 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 No wiec sie zdecydowalem ze kupie w koncu ten ram,a ze plytka/procek ma problemy z obsluga 3 kosci/wszystkich bankow, to kupie Giga ramu w jednej, a pozniej dokupie drugą kosc. Niebede mial za rok/dwa problemu ze mi giera haczy, a i tera gram w bf2 i giga to juz abslolutne minimum zeby pograc w znośnych detalach. Do wyboru mam : kingmax -arest 415zl Twinmoss -Proline 399zl choc tych niema na stanie to niewiem czy zamowic sie da Kingmax - AGE -czerwony laminat Co do kingmax'ow to jest dziwne, bo te z arest to prawdopodobnie na zielonym laminacie i maja cl2.5 , a te z AGE to jak widac cl3 i na czerwonym-sprawdzalem na stronie kingmax'a i sa tam tylko kosci na czerwonym cl3. to juz niewiem jak to jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja własnie posiadam te Kingmaxy na czerwonym laminacie u mnie maja CL 2,5 więc chyba sie pomylili na stronie albo może to jakiś gorszy model. Ja mam Kingmaxy i polecam są super i do tego ten kolor :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja własnie posiadam te Kingmaxy na czerwonym laminacie u mnie maja CL 2,5 więc chyba sie pomylili na stronie albo może to jakiś gorszy model. Ja mam Kingmaxy i polecam są super i do tego ten kolor :D heheTak, ale ty masz 2x512, a tu mowa o 1x1024. Twinmos ma gwarantowane CL2,5, ja mam samsunga 1x1024 CL3, a działa także na CL2,5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 sorry ze sie podepne. Mam obecnie 2x256 dual. Co bedze lepsza decyzja wzisc sprzedac je i wiazsc 1x1024 czy 2x512 dual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 jesli twoj sprzet obsluguje dual, to bierz duala,jednak zalezy co chcesz robic na kompie,ale po twoim konfigu widze ze i tak niewykrzystasz w pełni wiecej niz 1gb,wiec lepszym imho wyborem bedzie 2x512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...