prezesrm Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam, mam problem, mianowicie gdy mam podlaczony kabel do internetu w karte sieciowa (kablowka) to nie wlacza mi sie komputer. Wogole, naciskam przycisk od wlaczania a on nic. Dopiero kiedy wyciagne kabel moge odpalic komuter i dopiero potem moge go podlaczyc. Prosze o pomoc bo nie mam zadnego pomyslu na to zebym nie musial odlaczac i podlaczac za kazdym razem. PS. Przepraszam za brak polskich znakow, ale mam Win ang wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Masz uziemiony komp :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesrm Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Masz uziemiony komp :>?w sumie to nie, a jak to najlepiej zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solek1315 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) zakopać :-P a tak na serio jeżeli mieszkasz w bloku (a domyślam się że tak) to ciężko będzie Edytowane 16 Listopada 2005 przez solek1315 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesrm Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 zakopać :-P a tak na serio jeżeli mieszkasz w bloku (a domyślam się że tak) to ciężko będzieNo niestety mieszkam w bloku i nie mam nawet pojecia jak to uziemic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 W gniazdku ..... bolec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...