welyk Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam, mam taka karte, potrzebuje wgrać nowy bios, niekoniecznie jakiś lepsiejszy, najlepiej standardowy. robił ktoś coś takiego w takiej karcie? skąd pobrać taki bios, jak napisałem karta jest powered by Ati, czyli jakiś noname :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 na naklejce pod kodem paskowym pisze: AR200A1NL-64M google nic na to nie mowi, czy to oznaczenie modelu? poczytałem juz troche w starych postach na tweak ale do tej mojej karty nic nie pasuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Po pierwsze to naucz sie edytowac posty Po co chcesz zminiac Bios Po trzecie sa tematy o 8500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...