adriannn87 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Mam problem - nagły brak prądu w chacie spowodował, że mój windows umarł ... Komp się uruchamia normalnie, pojawia się menu związane z nieprawidłowym poprzednim wyłączeniem kompa, wybieram np. "ostatnia znana dobra konfiguracja" i ... dup* - pokazuje się bootscreen, pasek przejeżdza kilka razy i nagle komp się zawiesza - czarny ekran, zero reakcji na num locka, ctrl+alt+del itd. Odpalanie w trybie awaryjnym nic nie daje - też zawiecha. Na szczęście mi linux działa .. POMOCY - co mogę zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 CD z XP do napędu, bootujesz, pomijasz ASR (nie wciskasz F2), pomijasz naprawę przez konsolę (nie wciskasz R), dochodzisz do "wyszukiwanie poprzednich wersji Windows" jak znajdzie, to zaznaczasz i dajesz "napraw" (w końcu wciskasz R). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriannn87 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Znam to. Zrobiłem tak już przed tym postem i to nic nie dało niestety. Już po reinstalce windy jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...