Greenday Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam! Był tu dość podobny temat-jakaś pani chciała zmienić dane osobowe w ustawieniach Office'a. Ja natomiast chciałbym się dowiedzieć czy i jak można zmienić nazwę profilu użytkownika w Windowsie XP. C:\Documents and Settings Czy można to zrobić bez reinstalacji całego systemu? Dziękuję z góry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Panel sterowania > konta użytkowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 O ile dobrze pamiętam, to nic nie da. Owszem, zmieni się nazwa wyświetlana wszędze w Windows, ale katalog osobisty nadal będzie ten sam. Czyli np przy instalacji mam użytkowika Franek i katalog "C:\Documents and Settings\Franek". Zmieniam nazwę użytkownika na Janek, ale katalog nadal zostaje ten sam. Po założeniu użytkownika Franek, dostaje on katalog "C:\Documents and Settings\Franek.NT". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Problem katalogu tez da się rozwiązac tylko trzeba by stworzyc nowe konto i przerzucic pliki i kawałek rejestru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Czy mógłbym prosić o bardziej szczegółowe wyjaśnienie, Sgl? Pomóż mi pls! Edytowane 20 Listopada 2005 przez Greenday Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...