basiorboss Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 witam chcialbym wyciagnac z pliku audio jeden dzwiek, i wgrac w jego miejsce inny, da sie tak ?? jak tak to jakim programikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Rzeźnik MP3 albo Nero Wave Editor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basiorboss Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 hm ale mi nie chodzi aby wyciac jeden kawalek muzyki, tylko jeden dzwiek, sa np 3 dzwieki i ja chce wyciac sobie ten jeden i zamienic go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoo_m Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 hm ale mi nie chodzi aby wyciac jeden kawalek muzyki, tylko jeden dzwiek, sa np 3 dzwieki i ja chce wyciac sobie ten jeden i zamienic gono to tak to się chyba nie da choć moge się mylić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 jeśli jest to muzyka z zapisem 1 sciezkowym jakim jest mp3 to nie ma bata... takie rzeczy można robić jeśli się ma muzykę zapisaną w sposób taki - każdy instrument na innej ścieżce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ew mozna sie bawic programami do wycinania czesci pasma (czy cos takiego :) ), ale efekt moze byc malo zadowalajacy, poczytaj topic o zdejmowaniu vocalu z piosenki, mysle, ze w ten sam sposob daloby sie zdjac wybrany dzwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 dało by rade powiadasz? :) to spróbuj.. za miesiac zgłosisz się i powiesz że ściągnąłeś dzwięk z pierwszych 10 sekund utworu :lol: takie rzeczy tylko w filmach robią.. jednym magicznym kliknięciem... i policja czy FBI ścisza sobie ine dzwięki z taśmy a inne daje głośniej (choć w pewnym zakresie da się to zrobić w domu). Podobnie z resztą ma się rzecz z powieksanim obrazków w filmach i wyostrzaniem w nieskończoność :) pasma tak łądnie nie wytniesz bo harmoniczne instrumentów zachodzą na siebie... tak że jeśli usuniesz jedna czestotliwość np trąbki.. to automatycznie kontrabas zaczyna brzmieć jak srzypce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 ale efekt moze byc malo zadowalajacy - dlatego też uprzedziłem o tym w moim poscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...