dziadek lucek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) Nie wiedziałem gdzie to umieścic więc daje tutaj. Mój problem polega na tym że kupiłem sobie karte dzwiękową SB Live 24 bit 7.1 i co sie dzieje komp w grach zaczął sie wieszać. Dosłownie po kilku minutach gry zwicha :/ nie wiem co sie dzieje. Zawsze wszystko było ok. Karte zintegrowaną wyłączyłem w biosie. Myslałem że może coś za mało prądu ale mam zasilacz Mode Com 350 GTF więc powinno wszystko latać. Komp taki jak w podpisie. Edytowane 16 Listopada 2005 przez dziadek lucek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 A Winamp i inne odtwarzacze dźwięku chodzą ok? Filmy w DivX itp? Jak sie zawiesi, to co się dokładnie dzieje? Czarny obraz czy "zamrożony"? Dźwięk też się zatrzymuje, wycisza czy nadal chodzi normalnie (lub w pętli)? Jakieś komunikaty? Kliknij na prawym klawiszem na "Mój komputer", potem "Zarządzaj" Potem "Przegląd zdarzeń" i poczytaj błędy w "Aplikacje" i w "System". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 lepiej zrobic format pewnie masz zapchany windows... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...