jazzik Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam, Mam dysk podzielony na 3 partycje - system Windows XP. Z czego c: i e: od niedawna wlaczaja sie po kliknieciu ikonki przez 2-3 sekundy, d: natomiast hula szybko. To samo jesli chce chodzic po podkatalogach. Ogolnie tez mam wrazenie, ze progamy sie wolniej odpalaja. Chyba w tym samym momencie kiedy to sie zaczelo, ikona skrotu od "Moje dokumenty" zmienila wyglad, z takiego folderku, jak byl zawsze na ikone jaka maja zwykle piliki nieprzypisane do zadnego programu (taka biala, z okienkiem folderu w srodku i trzema mikroikonkami). Jak wlaczam tryb awaryjny, to dyski chodza tak samo szybko, ikonka "moje dokumenty" wciaz jest dziwna. Juz defragmentowalem i sprawadzalem wszystkim co mam, czyli ad-aware, spybot, avast antyvirus. Probowalem wylaczac ochrone na chwilke - czyli avasta i zonealarm, ale to nic nie dalo, czyli to nie to. Jakies rady? Z gory dziekuje. Kiedys tak mialem, ze jakis katalog wolno chodzil i np. przewijanie w nim sie blokowalo itp. zawsze to bylo spowodowane jakims glupim plikiem z emule, albo dc++, jak znalazlem ktory to i skasowalem, to nie bylo problemu. Sek w tym, ze te programy sciagaja wszystko do katalogu na d:, wiec to odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Jak długo stoi system? Moze juz jest poprostu zapchany i potrzrebuje formata.. Edytowane 17 Listopada 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzik Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Jak długo stoi system? Moze juz jest poprostu zapchany i potrzrebuje formata.. Dzieki, to chyba bylo to, system chodzil 10 miesiecy. Format oczywiscie pomogl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 A nie mowilem? :lol: Uwielbiam ten tekst.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 system chodzil 10 miesiecy[...]Chłopie jak ty to źeś zrobił, że aż tyle czasu windows Ci chodził ?? :blink: Te objawy co ty miałeś to ja już po 3 tygodniach obserwuje. P.S Temat do zamknięcia bo widze, że odpowiedź została udzielona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...