Skocz do zawartości
jazzik

Partycje Chodza Wolno

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam dysk podzielony na 3 partycje - system Windows XP. Z czego c: i e: od niedawna wlaczaja sie po kliknieciu ikonki przez 2-3 sekundy, d: natomiast hula szybko. To samo jesli chce chodzic po podkatalogach. Ogolnie tez mam wrazenie, ze progamy sie wolniej odpalaja. Chyba w tym samym momencie kiedy to sie zaczelo, ikona skrotu od "Moje dokumenty" zmienila wyglad, z takiego folderku, jak byl zawsze na ikone jaka maja zwykle piliki nieprzypisane do zadnego programu (taka biala, z okienkiem folderu w srodku i trzema mikroikonkami). Jak wlaczam tryb awaryjny, to dyski chodza tak samo szybko, ikonka "moje dokumenty" wciaz jest dziwna. Juz defragmentowalem i sprawadzalem wszystkim co mam, czyli ad-aware, spybot, avast antyvirus. Probowalem wylaczac ochrone na chwilke - czyli avasta i zonealarm, ale to nic nie dalo, czyli to nie to. Jakies rady? Z gory dziekuje.

Kiedys tak mialem, ze jakis katalog wolno chodzil i np. przewijanie w nim sie blokowalo itp. zawsze to bylo spowodowane jakims glupim plikiem z emule, albo dc++, jak znalazlem ktory to i skasowalem, to nie bylo problemu. Sek w tym, ze te programy sciagaja wszystko do katalogu na d:, wiec to odpada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

system chodzil 10 miesiecy[...]

Chłopie jak ty to źeś zrobił, że aż tyle czasu windows Ci chodził ?? :blink:

Te objawy co ty miałeś to ja już po 3 tygodniach obserwuje.

P.S Temat do zamknięcia bo widze, że odpowiedź została udzielona ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi