Lisek Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Szukam jakiegoś programu do wysylania FAX'ow z jakiegos badziewnego modemiku za 50zl :) Najlepiej zeby byl a naszym jezyku, bo to dla ojca bedzie. Ma ktos jakies pomysly? Dobrze by bylo, zeby byl darmowy - ale to nie jest konieczny warunek :D No i zeby wspolgral z W2K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Eh no wiecie, nawet nikt do tego wątku nie zajrzal do tej pory :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 No, masz w czym przebierać ;). ps. nie bierz darmowych ;). Coś ludzie już chyba nie fax'ują :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Sprawdzałem kilka programików wybłałem WinFax`a Pro 10,0, ma dwie wady nie jest darmowy i nie jest po polsku, ale jest w miare prosty w obsłudze, przypomina Outlook`a i co ważniejsze DZIAŁA. Skoro mój stary zajarzył jak go się obsługuje to może i Twojemu się uda ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Bleh ja uzywam tylko 2 ;P Osobiscie w domu Fritz! Fax [niestety dziala tylko z kartami ISDN AVM/Fritz) ojciec w pracy tez Symantec WinFAX PRO wersja nie pamietam ktora sprzed jakis 3 lat ale dziala ladnie ;) [obsluguje u niego akurat karte ISDN za 70 zlotych, jakis Billion costam ale HiSax PCI standardowy, ale dziala tez z modemami analogowymi (tzn pisza ze dziala nie widzialem lini analogowej od 5 lat wiec nie jestem pewien)] Oba bardzo ladnie dzialaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...