quartzXXI Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 a gdzie tu widok ze środka :rolleyes:, chyba ze zderzaka, albo z maski :) Ale jak wyjdzie (oby) jakiś mod ze środka, to chętnie go zainstaluje (to chyba możliwe no nie ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 a gdzie tu widok ze środka :rolleyes:, chyba ze zderzaka, albo z maski :) Ale jak wyjdzie (oby) jakiś mod ze środka, to chętnie go zainstaluje (to chyba możliwe no nie ?) Ale jesteś zabawny... Jak lato z radiem... Widok ze środka=widok z maski... Przynajmniej tak to jest przedstawione od strony EA... że to widok z szyby :) A nie z maski :) Dobra nieważne, czepiasz się i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lypnik413 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Ej jak sprawdzić ile mam fpsów?? gdzie to jest napisane albo coś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Ale jesteś zabawny... Jak lato z radiem... Widok ze środka=widok z maski... Przynajmniej tak to jest przedstawione od strony EA... że to widok z szyby :) A nie z maski :) Dobra nieważne, czepiasz się i tyle... hehe...nie miałem zamiaru być "nieprzyjemny". Po prostu dla mnie, widok "ze środka" kojarzy się z wnętrza samochodu, no ale OK, nie miałem nic złego na myśli, pozdro Ej jak sprawdzić ile mam fpsów?? gdzie to jest napisane albo coś?? masz radeona, więc najłatwiejszym sposobem jest zainstalowanie ati tray tools, albo inny popularny programik FRAPS. Ja osobiście kożystam z Ati Tray Tools. Edytowane 21 Listopada 2005 przez quartzXXI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Bardzo mi się podoba kwestia zabierania przez policje samochodów. To wymusza na nas posiadanie przynajmniej jednego w zapasie i troszke kasy w portfelu. Fajnie też, że można zdobyć samochód naszego przeciwnika (ja dopiero zaczynam a już mam Golfa i Supre :P) Osobiście uważam że gra powinna być ciut bardziej realna no ale jest jak jest... PS. Kurcze, klawiatura mi odmawia posłuszeństwa. Raz przyciski działają a raz nie. I właśnie wówczas gdy w NFS gram :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 No więc trosze jużpograłem w karierze, dokłądnie rozeznałem sięw menu itp itd. Muszę stwierdzićże gra mi się podoba, męczy trochęto że czasmi się zatnie nawet na niewysokich detalach, z niecierpliwością oczekuje patchy do gry. PS: denerwujące jest to ze jak wygram wyścig podczas gdy goni mnie policja, to po przejechaniu mety jade jużpoza wyścigiem a oni dalej mnie ścigają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Odpisze mi ktoś na moje pytanie? na pierwszej stronie masz wymagania, masz tez demo. muzyka jest denna, nie pasuje do gry :| gierka chodzi tez slabiej od demka. ten tryb 69 jest dla mnie fajniejszy niz kariera, ale jak go skoncze to pewnie wroce do katowanie punto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Heh... pograłem wreszcie w nowego NFS'a dziś... ogólnie gierka wypas jak dla mnie... tylko 2 problemy natury technicznej... 1. chodzi ciut wolniej niż demo...(to jeszcze przeżyję zwłaszcza że niedługo przesiadka na x800gto).. 2. MW to pierwsza gra od chyba pół roku, która przypomniała mi co to są freezy na kartach nV 6xxx ...normalnie zgłupieć idzie...zwłaszcza pierwszy wyścig po włączeniu gry...freez na 30 s :|...potem już lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 nie przejmuj się, ja mam ati, i też miałem freeza za pierwszym razem na właśnie dokładnie 30s :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) PS: denerwujące jest to ze jak wygram wyścig podczas gdy goni mnie policja, to po przejechaniu mety jade jużpoza wyścigiem a oni dalej mnie ścigają :DCzy ja wiem :blink: Przecież wyścig jest wyścigiem a policja policją :wink: Dla nich złamałeś przepis więc cię gonią nawet jeśli przejechałeś przez metę. Wg mnie to dobre rozwiązanie. muzyka jest denna, nie pasuje do gry Niezgadzam się. Wg mnie ten OST zajmuje 3 miejsce ze wszystkich NFS. (EDIT// bo przypomniałem sobie NFS: U & HP2 ;)) Edytowane 21 Listopada 2005 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 powiem tylko tyle że gra jest full wypas jak dla mnie :lol: fajna dupka fajne bryczki fajne pościgi no może tylko muzyka troche nie pod mój gust, ale ogólnie to 9,5/10 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHIKEN Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam Mi sie gierka bardzo podoba. Ta jest o tyle lepsza, że wkoncu są normalne bryki a nie tylko same japońce. Zaje..sta jest ta laska w filmikach aż ślinka leci :D W porównaniu do poprzedniej wersji underground gierka wydaje się dłuższa. Każdy ma swoje upodobania co do gierek. Niestety aż tak bardzo nie mogę się nacieszyć pełnia detali bo mam za mało ramu i cienką grafe. PzD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Czy tylko mi sie wydaje czy gra jest podobna do The fast and the furious? Tam byla laska "Mia" tutaj tez jest, tam byl motyw z wjezdzaniem pod ciezakowke, w NFSie równiez, nawet niektore piosenki są takie same. Moze jest wiecej podobinstw.. Ja wiem ze gra jest wlasciwie robiona na filmie wiec to nic sczegolnego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ale lista 15 ko zamiast aut sąosoby to normalnie z "gone in 60s" filmu jak nic :) a jesli chodzi o animacje ,filmiki, zrobione są cudnie, of course ta panienka to hmmmm. na castingu widac że isępostarali i to bardzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Mój Lexus ;] Mam już 4 wózki, ale Lexusem jeździ mi się najlepiej. BTW Czy u was policja to też daltoniści? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 moze po tym co zaraz napisze niektorzy z Was beda mi zazdroscic... ;]]] otoz od 2 dni mam dodatkowe 1gb ramu, czyli lacznie 2GB! (<-sygn). gra dostala takiego kopa ze moim zdaniem za szybko wszystko chodzi ;] gram caly czas na 1024x768 przy detalach max (wylaczone tylko te dodatkowe cienie) i aa x4, anizo x16. nie sprawdzalem wogole wczeniej frpasem ile mam klatek, ale nie bylo rewelacyjnie, podczas wielkiego poscigu z deszczem ilosc klatek spadala i dalo sie naprawde zauwazyc. dzis scigalo mnie przy ulewie ok 10 wozow policyjnych a gra chodzila idealnie plynnie ;s wogole jak sie laduje gra to qrcze nie moge sie przyzwyczaic ;o ...a skladalem kase na 7800gt ;pppp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Czy tylko mi sie wydaje czy gra jest podobna do The fast and the furious? Tam byla laska "Mia" tutaj tez jest, tam byl motyw z wjezdzaniem pod ciezakowke, w NFSie równiez, nawet niektore piosenki są takie same. Moze jest wiecej podobinstw.. Ja wiem ze gra jest wlasciwie robiona na filmie wiec to nic sczegolnego ;] ale lista 15 ko zamiast aut sąosoby to normalnie z "gone in 60s" filmu jak nic :) a jesli chodzi o animacje ,filmiki, zrobione są cudnie, of course ta panienka to hmmmm. na castingu widac że isępostarali i to bardzo :D Hehe, jest jeszcze jeden film :) A mianowicie Biker Boyz :) Kto oglądał wie o czym mówię, pisałem już o tym, chodzi o sam początek gry i ogólnie całą fabułę (motyw z Mią i głównym bohaterem, głównie pierwsze wyścigi na samym początku gry) moze po tym co zaraz napisze niektorzy z Was beda mi zazdroscic... ;]]] otoz od 2 dni mam dodatkowe 1gb ramu, czyli lacznie 2GB! (<-sygn). gra dostala takiego kopa ze moim zdaniem za szybko wszystko chodzi ;] gram caly czas na 1024x768 przy detalach max (wylaczone tylko te dodatkowe cienie) i aa x4, anizo x16. nie sprawdzalem wogole wczeniej frpasem ile mam klatek, ale nie bylo rewelacyjnie, podczas wielkiego poscigu z deszczem ilosc klatek spadala i dalo sie naprawde zauwazyc. dzis scigalo mnie przy ulewie ok 10 wozow policyjnych a gra chodzila idealnie plynnie ;s wogole jak sie laduje gra to qrcze nie moge sie przyzwyczaic ;o ...a skladalem kase na 7800gt ;pppp Hmm, kurcze, od dawna nosiłem się z zakupem dodatkowego 2x512 no i chyba mam dodatkowy bodziec ku temu :D Nie jestesmy cheat'erami :lol: Graj uczciwie, a daleko zajdziesz tzn. zajedziesz ;)Hehe, no no! P14Y #4rD, g0 pr0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 jeśli bylo to nie bijcie ;) można jakoś wyciągnąć filmy z gry??? mają one rozszerzenie vp6, sciagnelem kodeca, potem program ktory mial to otworzyc ale nic to nie dalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 jeśli bylo to nie bijcie ;) można jakoś wyciągnąć filmy z gry??? mają one rozszerzenie vp6, sciagnelem kodeca, potem program ktory mial to otworzyc ale nic to nie dalo Mozesz frapsem 2.0 :P A jesli chcesz cos wiecej to wejdz sobie tu :) http://forum.purepc.pl/Filmy-Z-Gier-Poradn...33-t165670.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Mozesz frapsem 2.0 :P A jesli chcesz cos wiecej to wejdz sobie tu :) http://forum.purepc.pl/Filmy-Z-Gier-Poradn...33-t165670.html troszkę sie nie zrozumieliśmy, ja chcę poprostu oglądnąć jeszcze raz filmy które są w katalogu movies a nie nagrywać swoje wyścigi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 W ogole jak czytam wypowiedzi niektorych (sorry za slowo) lolkow , to az mi sie slabo robi... Ta 6800 nie modowany 1024 i wszystko full... Albo jeszcze lepiej -> 6600GT :lol: Ja moze sie wypowiem jako nienapalony na byle gowno i nie oszukujacy sam siebie , normalny czlowiek : A wiec na moim konfigu da sie plynnie (bez ani jednej przycinki) grac w 1024 z AA ustawiona na pol paska , Anizo ustawionym na pol paska , Shadows na pol paska i do tego Car Reflection update na 1/3 . Reszte mam na max . Po podkreceniu grafy , moge sobie pozwolic na wlaczenie wszystkiego na max ale i tak czasem przymuli . Wystarczy posluchac co poca ma do powiedzenia i uwierzyc , ze gra potrafi przycisnac do sciany nawet 7800GT . A wiec tweakowym bajkopisarzom i niedorozwinietym lolom mowie stanowcze STFU na temat tego jak komu to chodzi bo nikogo nie obchodzi wasz bujna wyobrazna... EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Qrde nie wiem co jest gra mi tak słabo chodzi ze masakra i dzieje sie tak tylko w tej grze (w sumie to chwilowo jedyna wymagająca gierka w którą gram :P no czasem w ET) komp jak w sigu więc póki co chyba nie jest taki słaby winda świeżo po reinkarnacji grafa wykręcona (próbowałem też na standardowych ale było jeszcze gorzej). Tnie sie identycznie czy włączy prawie wszystko na full i 1024 czy 800 i medium PS. Gram na padzie ale wibracje mam wyłączone trika z rejestrem próbowałem i dalej to samo :( A tak wogóle to już mam 25% ukończone gry i jeżdże Caymanem S fajny wózek i fajnie sie prowadzi wcześniej jeżdziłęm RX8 i chyba była fajniejsza ale słabsze osiągi mój rekord RX8 to 305km/h a Caymanem nie miałem gdzie sie rozpędzić :) ale jechałem coś ~295km/h Edytowane 21 Listopada 2005 przez iqmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Co do tych padow... cos widzialem jak pisal Chaos chyba, ze mu na kierownicy samochod sam w lewo skreca... ja mam to samo;/. Widac panowie z ea p[ostawili na klawiature i olali sprawe z dodatowym sprzetem.mi na padzie skreca w lewo:( jak odlacze pada wszytko jest ok:) a co najwazniejsze lekko poprawia sie plynnosc gry:) no skopali to ale mam nadzieje ze poprawia bo chcial bym pograc na padzie z wibra do konca gry:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 gram na padzie, zwiech nie widze, frapsa musze w koncu zapuscic... i gra jest boooska! 12 przyciskwy pad daje pelna kontrole, nad wyszystkim, nie zwalnia, gra sie miodnie... czekam jeszcze tylko na 32 calowy ekran i mozna ciać w ta giere :D. ps. a tak wogle to nie lubie scigałek ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Znalazłem nastepnego babola. Od poczatku kariery pociskam sobie Lexusem i już całkiem powiedziałbym wypasionym, robi na autostradach 301kmh i nic więcej nawet z nitro. No ale wbilem się na nastepną pozycję na black liscie, tym samym odblokowały mi się dodatkowe części poprawiające osiągi. To mysle sobie czemu by nie dodać troche mocy, zapodałem sobie nowe części i faktycznie paski okreslające przyspieszenie i prędkość maksymalną urosły. Wyjechałem na droge i przyspieszenie odczuwalnie lepsze, ale maks speed to nadal 301kmh. Żadnych ustawien po zaaplikowaniu nowych części nie zmieniałem. WTF? Odcięcie zapłonu przy 300kmh czy co? Po cholere są te paski skoro ich długość kompletnie nic nie znaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Znalazłem nastepnego babola. Od poczatku kariery pociskam sobie Lexusem i już całkiem powiedziałbym wypasionym, robi na autostradach 301kmh i nic więcej nawet z nitro. No ale wbilem się na nastepną pozycję na black liscie, tym samym odblokowały mi się dodatkowe części poprawiające osiągi. To mysle sobie czemu by nie dodać troche mocy, zapodałem sobie nowe części i faktycznie paski okreslające przyspieszenie i prędkość maksymalną urosły. Wyjechałem na droge i przyspieszenie odczuwalnie lepsze, ale maks speed to nadal 301kmh. Żadnych ustawien po zaaplikowaniu nowych części nie zmieniałem. WTF? Odcięcie zapłonu przy 300kmh czy co? Po cholere są te paski skoro ich długość kompletnie nic nie znaczy? Znaczy i to dużo... Po pierwsze i najważniejsze fury mają granice możliwości... Nigdy nie pociśniesz tyle Lexusem co np. Caymanem (mowa o na maxa dopasionych). Pozatym możesz zwiększyć prędkość jeszcze przez ustawienia w performance settings! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Znaczy i to dużo... Po pierwsze i najważniejsze fury mają granice możliwości... Nigdy nie pociśniesz tyle Lexusem co np. Caymanem (mowa o na maxa dopasionych). Pozatym możesz zwiększyć prędkość jeszcze przez ustawienia w performance settings!Ale Ty chyba nie rozumiesz. Po co mi części za łaczną sumę 30000 które mi nic nie dają? Skoro to koniec możliwości auta to czemu nie koniec zwiekszania się paska który Twoim zdaniem coś znaczy co? A to że sobie można maks speed zwiekszyć regulując turbiną to ja wiem i mam do testow maks speed tak jak być powinno. To tak jakbyś poszedł do sklepu po nowy komputer który zgodnie z zapewnieniem sprzedającego będzie 20% wydajniejszy od tego który masz, a w rzeczywistości dziala tak samo jak stary. Edytowane 21 Listopada 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) Mam takie pytanie, jak Wam chodzi NFS. Ptaynei kieruje do osób posadajaćą kart minimum 6800 bądz X800. ja mam p4 3 ghz, 1 gb ramu abit ic7-g i X800 XL. Gram na rodzciczosci 1280X1024 i wszytko na Hight i ta gra nie chodzi zadawalają na takich ustawieniach. 20 klatek... na takiej karcie 20 klatek.. to jakiś śmiech chybaPraktycznie same here... Venice 3000+ Winfast 6800GT PCI-E 2x 512 HyperX i DFI SLI-D czyli można powiedzieć, że sprzęt bardzo podobny. Gram na w identycznych ustawieniach co Ty i wyniki mam identyczne (około 20fps) Wniosek? EA ma centralnie głęboko w poważaniu ile kto ma ramu.... :F Najpierw wykupili połowę rynku dorząc do monopolizacji, a teraz zaczynają wyznaczać standardy w grach na PC.... Najpierw szyderczym śmiechem obdarzyli wszystkich z 512 ramu przy premierze BF2, a teraz to.... i to przy 1 GB. Wg nich standard to chyba 2 GB... :F Ja tu widze perfidny spisek... EA wie, ze na PC odsetek piractwa jest tak duzy ze zarobią mało, więc specialnie partolą optymalizacje, żeby ludzie nakupowali np X360, a takie Need For Speed MW jest Lunch titlem. Tym samym chcą zagarnąć jak najwięcej sprzedanych oryginałów na niespiraconą platforme. A wersje na PC i tak wydają, bo jak zwykle coś tam się może sprzeda, a konwersja bez optymalizacji droga nie jest... Niech ich szlak! Mam już dosyć spartalonych optymalizacji. Nie chce mi się wierzyć, że EA, taki potentat z tak dużą ilością $ nie potrafi wdrożyć odpowiednich procedur odpowiedzialnych za optymalizacje kodu. Czas zrobić bombside w jakiejś siedzibie EA, to może ich to zmobilizuje :[ Pozdro Sry za orty ;) - późno jest :P Edytowane 22 Listopada 2005 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ta gra ewidentnie cierpi na zoltaczke :) Rozumiem, ze jest sloneczna jesien, ale zeby woda byla zolta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 witam mam pytanko. czy u was z kamery ze zderzaka macie takie resety jak by sie naciskalo klawisz R ??!! bo u mnie tylko z takiej kamery tak sie dzieje:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...