Jeffrey Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Witam dla tych co moze nie wiedza zmniejszenie odblaskow na aucie na jedna kreske daje mi kolo 10fps wiecej to troche dziwne bo gram kamera co nie widac auta a roznica w fps jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 ta gra zaczyna bys coraz bardziej ciekawa...nie dosc ze od dwoch pozycji na liscie (obecnie walcze o 7 lokate i merca) pojawily sie kolczatki to na dodatek do akcji wkroczyl smiglowiec policyjny!!! ;o a to z powodu faktu ze moje porsche ma juz spore notowania (screen ponizej).. takze jest naprawde rOx ;]]] i teraz ukonczywszy np wyscig z czarnej liscie (przykladowo sprint) musze sie uzerac kilka dodatkowych minut z masa lakomych na moja fure glin, ale mowie im stanowcze "f*ck you biatches" ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Nie sledze zbytnio watku ,ale czy ktos zauwazyl skad sie biora odblaski na asfalcie jak slonce zachodzi w tunelu??? Jak to zobaczylem to o malo z krzesla nie spadlem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 hmmm mnie jakoś do przejścia kariery nie ciągnie za to challenge series to jest to !! np. taki z nr 44 uciekamy radiowozem przed innymi radiowozami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) Nie wiem czy było rozwiązanie podawane z tym błędem, że nie mamy dx9.0c mimo, że jest zainstalowany:O Otóż wystarczy tylko zmienić "tryb zgodności" pliku "autorun.exe" na Windows 200 :) i wszystko idzie jak burza :]. Jak nie było to dodać do faq a jak było to sorki :P pozdro. Edytowane 22 Listopada 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Większość userów która się tutaj wypowiada nie czytała F.A.Q'u. mak777 - praca ;> ? od kiedy moderzy zarabiają :P Odpowie mi ktoś na moje pytania : 1.Gdzie jest dostępne Camaro 2.Czasami po wyjściu z kryjówki albo z warsztatu grafa mi ostro zcina gre :/ nie wiem czemu ale po chwili jest poprawa ... Jeszcze raz polecam przeczytać F.A.Q ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ja troche pykam w gierce i musze powiedzieć że trafić na karte wozu jest trudno :/ udało mi się tylko raz na supre i koniec. Teraz zbieram na clio :) BTW Z uwagi że nie czytałem od 12 strony pozwole sobie się spytać " Czy jest opcja żeby ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> na warsztat BMW M3 nietuningowane ? ( to ciemno szare ) może coś przeoczyłem to pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 mam takie pytanko (było podobne chyba) mam Wersję normalną (buuuuuuu ja chce BE :D ) to jeżeli skołuje sobie DVD z BE to jak zrobić ze zwykłego wersję BE (namotałem ale chyba wiadomo o co biega :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Większość userów która się tutaj wypowiada nie czytała F.A.Q'u. mak777 - praca ;> ? od kiedy moderzy zarabiają :P Odpowie mi ktoś na moje pytania : 1.Gdzie jest dostępne Camaro 2.Czasami po wyjściu z kryjówki albo z warsztatu grafa mi ostro zcina gre :/ nie wiem czemu ale po chwili jest poprawa ... Jeszcze raz polecam przeczytać F.A.Q ;] 1. W Black Edition m.in. przy tworzeniu własnego wyścigu przy wyborze samochodu strzałki góra/dół przełaczają na dodatkowe samochody. 2. Polecam przeczytać topik. Rozwiązania (nie zawsze działające) były podawane. M.in. modyfikacja cache w rejestrze, odłaczenie pada, wyłaczenie wibracji, ustawienie AA i AF z poziomu sterowników a nie w grze itp. Co do tego że ludzie nie czytają FAQ to sie zgadzam niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 wy też macie ten mountion blur beznadziejny, da isęto wyłaczyć ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 chodzi Ci o rozmycie i że jest tak paskudnie żółto ;>?? u mnie jest ładnie ... (dodam do faq jak wyłączyć blura ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Tzn jak paskudnie zolto? Z tego co widze po screenach kazdy ma "zolto" jednakowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ściągnąłem demo, zagrałem i moge powiedzieć że gra jest średnia... W porównaniu do NFSU2 grafika o wiele słabsza (na takich samych ustwieniach - High i 1024x768, bez AA i AF)... Średnio sie auta prowadzi i podczas blura tak jak pisało pare osób wyżej - jest żółtawo... Pzdr. AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Grafika o wiele słabsza od NFS: U2 ?? Kpiny, czy ja na żartach się nie znam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Jak wam za żółto, to dajcie efekty wizualne na low i nie jest żółto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 ale jak dam na low efekty wizualne to nie ma blura :P a co do żółtości to ja się już przyzwyczaiłem ... ale w nfsu2 jak włączyłem Exhadence Contrast (czy jakoś tak ;P) to było zdecydowanie za ciemno... ;] nie wiem czemu takie porównanie ale te dwie opcje mi sie ze sobą kojarzą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Czasem jest bardzo niebiesko gdy namierzy nas policja (dobrze, ze taki efekt zastosowali bo na chwile mozna odpoczac od zoltego) ;) Denerwuja mnie troche za szybko znikajace wozy policji po ich rozbiciu. Nieraz bawie sie z gliniarzem obijajac jego bryke i gdy zniszcze mu samochod to po odjechaniu przeze mnie okolo 20 metrow od zniszczonego radiowozu bryczka policyjna znika. Mogliby wydluzyc troche odleglosc zanim samochod uda sie do krainy wiecznych lowow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeWill... Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Żółto jest bo akcja gry dzieje sie w JESIENI wiec niedziwcie sie ze jest Żółto. Gra miazdzy. Wlasnie wczoraj kupilem i niemoge sie oderwac....... miodzio :) pozdro 600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Oto przykład na to jak można oszpecić "piękno" w nowym NFS. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ściągnąłem demo, zagrałem i moge powiedzieć że gra jest średnia... W porównaniu do NFSU2 grafika o wiele słabsza (na takich samych ustwieniach - High i 1024x768, bez AA i AF)... Średnio sie auta prowadzi i podczas blura tak jak pisało pare osób wyżej - jest żółtawo... Pzdr. AragornPL Hehe, a to dziwne, bo grafika jest podrasowanym enginem U2 :) A fizyka jazdy dokładnie ta sama... No ale pewnie masz edycję special for Aragron (oryginalny nick :D). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 O boze Corso, nie wyglada zle, poza tym jak nie chcesz tunignowac to nie tuninguj, nie rozumiem czemu tworcy mieli by z tego zrezygnowac skoro jest calkiem sporo ludzi ktorzy wlasnie chca miec tuning w tej grze. A tak kto nie chce to nie tuninguje, a kto chce to tak. W czym problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Nie no spoko :wink: jednak to był już hardcorowy "kicz". Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 tylko czemu obcieli tuning w porownaniu do U1 i U2 ?! wycieli drift ? ehh ale skonczyc trza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Czy ktos wie jak odpalic panoramiczne rozdzialki w wersji FULL gry ? Sposob z dema (Universal Widescreen Patcher) nie dziala :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGO Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ja mam natomiast zupelnie inny problem ktory chyba tu jeszcze nie wystapil (sledzialem watek i go nie wychwycilem) filmik wprowadzajacy przy odpalaniu gry haczy mi niesamowicie, mam 1klatke/15sekund, wszystko zwalnia, dzwiek i obraz to samo jest w scenkach miedzy wyscigami jak gra sie w kariere widze tylko zmiane obrazu co kilkanascie sekund i dzwiek haczy niemilosiernie, ledwo co udaje sie przeczytac i poskladac do kupy tresc tych textow co sa przetlumaczone na polski (granie bez tych filmow traci zupelnie sens i klimat gry :cry: ) sama gra na minimalnych detalach i w rodzialce 640x480 dziala zadowalajaco jak dla mnie o dziwo jak zmieniam rozdzielczosc na 800x600 nie widac znaczacego pogorszenia szybkosci gry dane mojego grata to: amd 1,7xp 512ddr333 gf3 64mb gainward win xp help :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ja mam natomiast zupelnie inny problem ktory chyba tu jeszcze nie wystapil (sledzialem watek i go nie wychwycilem) filmik wprowadzajacy przy odpalaniu gry haczy mi niesamowicie, mam 1klatke/15sekund, wszystko zwalnia, dzwiek i obraz to samo jest w scenkach miedzy wyscigami jak gra sie w kariere widze tylko zmiane obrazu co kilkanascie sekund i dzwiek haczy niemilosiernie, ledwo co udaje sie przeczytac i poskladac do kupy tresc tych textow co sa przetlumaczone na polski (granie bez tych filmow traci zupelnie sens i klimat gry :cry: ) sama gra na minimalnych detalach i w rodzialce 640x480 dziala zadowalajaco jak dla mnie o dziwo jak zmieniam rozdzielczosc na 800x600 nie widac znaczacego pogorszenia szybkosci gry dane mojego grata to: amd 1,7xp 512ddr333 gf3 64mb gainward win xp help :unsure: Też tak miałem, przeinstalowałem grę i wszystko jest już ok. Tobie też radzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Oto moje dwa wózki, oba zdobyczne troszeczkę je tylko zmodyfikowałem. Gra jak najbardziej udana i godna uwagi. Ma wiele wspólnego z poprzednikami, co mnie na początku trochę zdziwiło, ale jest wiele poprawek, które dają wygodę w poruszaniu się po mapie pomiędzy poszczególnymi zadaniami i wyścigami. Co ja w ogóle wypisuje? Tak jak by nikt w to jeszcze nie grał. O.k.... ...grafika jest wypasiona i dopieszczona... :D Mnie pasuje i nie przeszkadzają mi kolory ani rozmycie obrazu, nawet ten mega arkadowy styl gry mi nie przeszkadza. Tak ma zdaje się być. Takie było założenie załogi z ea. Czyż nie? Podoba mi się również zabawa z tuningiem autek co zresztą widać na pierwszych screen'ach. Można sklecić nawet coś ciekawego. Może jakaś galeryjka z furkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) Czy komuś udalo się otrzymać zarzut nieostrożnej jazdy? Bo ja prawie koncze grę a w statystykach wykroczeń mam przy tej pozycji 0. Jestem ciekaw czym się trzeba 'zasłużyć' aby go zdobyć. Zaznaczam iż demolowanie otoczenia i współużytkowników ruchu ulicznego nie jest mi obce ;) Edytowane 22 Listopada 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) Jesli ktoś mógły powżucać troche screenów, to bardzo bym prosił. Z garażu też Co do grafiki, to cos mi się niepodoba że tak nowe karty graficzne niewyciągaja nowych gier. Czasem mam wrażenie że te gry są tak beznadziejnie zoptymalizowane żeby wepchąć ludziom coraz nowsze karty. Kiedys na jednej karcie można było pograc dłużej. Edytowane 22 Listopada 2005 przez wyrko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) Jesli ktoś mógły powżucać troche screenów, to bardzo bym prosił. Z garażu teżProsze bardzo, tymi jeżdże w karierze: http://img367.imageshack.us/img367/7546/mwkariera14kq.jpg http://img170.imageshack.us/img170/2200/mwkariera20xk.jpg http://img170.imageshack.us/img170/1958/mwkariera33gx.jpg http://img170.imageshack.us/img170/1958/mwkariera33gx.jpg a te tak po prostu: A tu screen z kwadratowymi cieniami na masce (nie wiem czy tak powinno być) :D Edytowane 22 Listopada 2005 przez Krzysg4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...