Skocz do zawartości
Gość kev

Need For Speed Most Wanted

Rekomendowane odpowiedzi

ta gra zaczyna bys coraz bardziej ciekawa...nie dosc ze od dwoch pozycji na liscie (obecnie walcze o 7 lokate i merca) pojawily sie kolczatki to na dodatek do akcji wkroczyl smiglowiec policyjny!!! ;o a to z powodu faktu ze moje porsche ma juz spore notowania (screen ponizej).. takze jest naprawde rOx ;]]] i teraz ukonczywszy np wyscig z czarnej liscie (przykladowo sprint) musze sie uzerac kilka dodatkowych minut z masa lakomych na moja fure glin, ale mowie im stanowcze "f*ck you biatches" ;]]]]

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy było rozwiązanie podawane z tym błędem, że nie mamy dx9.0c mimo, że jest zainstalowany:O Otóż wystarczy tylko zmienić "tryb zgodności" pliku "autorun.exe" na Windows 200 :) i wszystko idzie jak burza :]. Jak nie było to dodać do faq a jak było to sorki :P

pozdro.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość userów która się tutaj wypowiada nie czytała F.A.Q'u.

mak777 - praca ;> ? od kiedy moderzy zarabiają :P

Odpowie mi ktoś na moje pytania :

1.Gdzie jest dostępne Camaro

2.Czasami po wyjściu z kryjówki albo z warsztatu grafa mi ostro zcina gre :/ nie wiem czemu ale po chwili jest poprawa ...

Jeszcze raz polecam przeczytać F.A.Q ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja troche pykam w gierce i musze powiedzieć że trafić na karte wozu jest trudno :/ udało mi się tylko raz na supre i koniec. Teraz zbieram na clio :)

BTW Z uwagi że nie czytałem od 12 strony pozwole sobie się spytać " Czy jest opcja żeby ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> na warsztat BMW M3 nietuningowane ? ( to ciemno szare ) może coś przeoczyłem to pytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam takie pytanko (było podobne chyba) mam Wersję normalną (buuuuuuu ja chce BE :D ) to jeżeli skołuje sobie DVD z BE to jak zrobić ze zwykłego wersję BE (namotałem ale chyba wiadomo o co biega :] )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość userów która się tutaj wypowiada nie czytała F.A.Q'u.

mak777 - praca ;> ? od kiedy moderzy zarabiają :P

Odpowie mi ktoś na moje pytania :

1.Gdzie jest dostępne Camaro

2.Czasami po wyjściu z kryjówki albo z warsztatu grafa mi ostro zcina gre :/ nie wiem czemu ale po chwili jest poprawa ...

Jeszcze raz polecam przeczytać F.A.Q ;]

1. W Black Edition m.in. przy tworzeniu własnego wyścigu przy wyborze samochodu strzałki góra/dół przełaczają na dodatkowe samochody.

2. Polecam przeczytać topik. Rozwiązania (nie zawsze działające) były podawane. M.in. modyfikacja cache w rejestrze, odłaczenie pada, wyłaczenie wibracji, ustawienie AA i AF z poziomu sterowników a nie w grze itp.

Co do tego że ludzie nie czytają FAQ to sie zgadzam niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnąłem demo, zagrałem i moge powiedzieć że gra jest średnia...

W porównaniu do NFSU2 grafika o wiele słabsza (na takich samych ustwieniach - High i 1024x768, bez AA i AF)...

Średnio sie auta prowadzi i podczas blura tak jak pisało pare osób wyżej - jest żółtawo...

Pzdr.

AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jak dam na low efekty wizualne to nie ma blura :P a co do żółtości to ja się już przyzwyczaiłem ... ale w nfsu2 jak włączyłem Exhadence Contrast (czy jakoś tak ;P) to było zdecydowanie za ciemno... ;] nie wiem czemu takie porównanie ale te dwie opcje mi sie ze sobą kojarzą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem jest bardzo niebiesko gdy namierzy nas policja (dobrze, ze taki efekt zastosowali bo na chwile mozna odpoczac od zoltego) ;)

Denerwuja mnie troche za szybko znikajace wozy policji po ich rozbiciu. Nieraz bawie sie z gliniarzem obijajac jego bryke i gdy zniszcze mu samochod to po odjechaniu przeze mnie okolo 20 metrow od zniszczonego radiowozu bryczka policyjna znika. Mogliby wydluzyc troche odleglosc zanim samochod uda sie do krainy wiecznych lowow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnąłem demo, zagrałem i moge powiedzieć że gra jest średnia...

W porównaniu do NFSU2 grafika o wiele słabsza (na takich samych ustwieniach - High i 1024x768, bez AA i AF)...

Średnio sie auta prowadzi i podczas blura tak jak pisało pare osób wyżej - jest żółtawo...

Pzdr.

AragornPL

Hehe, a to dziwne, bo grafika jest podrasowanym enginem U2 :) A fizyka jazdy dokładnie ta sama... No ale pewnie masz edycję special for Aragron (oryginalny nick :D).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O boze Corso, nie wyglada zle, poza tym jak nie chcesz tunignowac to nie tuninguj, nie rozumiem czemu tworcy mieli by z tego zrezygnowac skoro jest calkiem sporo ludzi ktorzy wlasnie chca miec tuning w tej grze. A tak kto nie chce to nie tuninguje, a kto chce to tak. W czym problem??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam natomiast zupelnie inny problem ktory chyba tu jeszcze nie wystapil (sledzialem watek i go nie wychwycilem)

filmik wprowadzajacy przy odpalaniu gry haczy mi niesamowicie, mam 1klatke/15sekund, wszystko zwalnia, dzwiek i obraz

to samo jest w scenkach miedzy wyscigami jak gra sie w kariere widze tylko zmiane obrazu co kilkanascie sekund i dzwiek haczy niemilosiernie, ledwo co udaje sie przeczytac i poskladac do kupy tresc tych textow co sa przetlumaczone na polski (granie bez tych filmow traci zupelnie sens i klimat gry :cry: )

sama gra na minimalnych detalach i w rodzialce 640x480 dziala zadowalajaco jak dla mnie

o dziwo jak zmieniam rozdzielczosc na 800x600 nie widac znaczacego pogorszenia szybkosci gry

dane mojego grata to: amd 1,7xp 512ddr333 gf3 64mb gainward win xp

help :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam natomiast zupelnie inny problem ktory chyba tu jeszcze nie wystapil (sledzialem watek i go nie wychwycilem)

filmik wprowadzajacy przy odpalaniu gry haczy mi niesamowicie, mam 1klatke/15sekund, wszystko zwalnia, dzwiek i obraz

to samo jest w scenkach miedzy wyscigami jak gra sie w kariere widze tylko zmiane obrazu co kilkanascie sekund i dzwiek haczy niemilosiernie, ledwo co udaje sie przeczytac i poskladac do kupy tresc tych textow co sa przetlumaczone na polski (granie bez tych filmow traci zupelnie sens i klimat gry :cry: )

sama gra na minimalnych detalach i w rodzialce 640x480 dziala zadowalajaco jak dla mnie

o dziwo jak zmieniam rozdzielczosc na 800x600 nie widac znaczacego pogorszenia szybkosci gry

dane mojego grata to: amd 1,7xp 512ddr333 gf3 64mb gainward win xp

help :unsure:

Też tak miałem, przeinstalowałem grę i wszystko jest już ok. Tobie też radzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto moje dwa wózki, oba zdobyczne

Dołączona grafikaDołączona grafika

troszeczkę je tylko zmodyfikowałem.

Gra jak najbardziej udana i godna uwagi. Ma wiele wspólnego z poprzednikami, co mnie na początku trochę zdziwiło, ale jest wiele poprawek, które dają wygodę w poruszaniu się po mapie pomiędzy poszczególnymi zadaniami i wyścigami.

Co ja w ogóle wypisuje? Tak jak by nikt w to jeszcze nie grał.

O.k....

...grafika jest wypasiona i dopieszczona...

:D

Mnie pasuje i nie przeszkadzają mi kolory ani rozmycie obrazu, nawet ten mega arkadowy styl gry mi nie przeszkadza. Tak ma zdaje się być. Takie było założenie załogi z ea. Czyż nie?

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafika

Podoba mi się również zabawa z tuningiem autek co zresztą widać na pierwszych screen'ach. Można sklecić nawet coś ciekawego.

Może jakaś galeryjka z furkami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy komuś udalo się otrzymać zarzut nieostrożnej jazdy? Bo ja prawie koncze grę a w statystykach wykroczeń mam przy tej pozycji 0. Jestem ciekaw czym się trzeba 'zasłużyć' aby go zdobyć. Zaznaczam iż demolowanie otoczenia i współużytkowników ruchu ulicznego nie jest mi obce ;)

Edytowane przez Mogiel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli ktoś mógły powżucać troche screenów, to bardzo bym prosił. Z garażu też

Co do grafiki, to cos mi się niepodoba że tak nowe karty graficzne niewyciągaja nowych gier. Czasem mam wrażenie że te gry są tak beznadziejnie zoptymalizowane żeby wepchąć ludziom coraz nowsze karty. Kiedys na jednej karcie można było pograc dłużej.

Edytowane przez wyrko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli ktoś mógły powżucać troche screenów, to bardzo bym prosił. Z garażu też

Prosze bardzo, tymi jeżdże w karierze:

http://img367.imageshack.us/img367/7546/mwkariera14kq.jpg

http://img170.imageshack.us/img170/2200/mwkariera20xk.jpg

http://img170.imageshack.us/img170/1958/mwkariera33gx.jpg

http://img170.imageshack.us/img170/1958/mwkariera33gx.jpg

a te tak po prostu:

Dołączona grafika

Dołączona grafika