letrev Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Ja dziś też atakuje NFS:MW :] Demko mnie zachęciło do nabycia pełnej wersji... Mi gierka odpowiada bardzo a to może z tego punktu że mało ostatnio graw w ogóle a czas przy kompie traktuje jako oderwanie od świata i czystą rozrywke a nie jako czas wyszukiwania błędów w grze... Jako jedyny mankament tej gry postrzegam pseudo szklane znaki skrętu od których można dostać oczopląsu... Pozatym gierka wypasik i "wiejski-tuning" wcale nie jest obowiązkowy, ba można sobie zmodzić bardzo delikatnie wyglądający samochodzik mimo że ma wszystko po tuningu :] Nowe tryby "jazdy" to fajne urozmaicenie :] Gierka puki co wciąga i nie ma to jak SKOPAĆ TYŁASA sąsiadowi na LAN'ie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Mak777 wrzuc swego Caymana w takim razie tutaj chetnie porownam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 co sie stanie z fura jezeli uzbieram wszystkie "X" od konfiskaty auta?? auto przepadnie ?? a moze da sie je jakos wykupic czy cos?? mam fajnego caymana i juz 1 z 3 "X" i nie chce stracic autka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 A mi to wyglada na najnowszego forda Gt40.Nie pisz głupot jak się nie znasz, Fordy GT40 ( http://seriouswheels.com/def/Ford-GT40-Red-SA.htm ) ścigały się na torach w latach 60 (więc jaki najnowszy). Ten samochód to poprostu Ford GT (bez cyferek) http://seriouswheels.com/top-2005-Ford-GT.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Kupilem sobie Imprezke i teraz nia pomykam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 to jak bedzie z tym BLACK <--> "normal" jaka jest w koncu roznica (nie patrzac na opakowanie :P ) - gdzie szukac tych dodatkowych samochodzikow itp... czy ona sa gdzies odblokowane czy jak? a moze jest gdzies w black edition napisane, ze to wlasnie ta wersja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Do tej gry aby grac na High Detail poprostu niezbedny jest 1GB ramu.A gdzie tam, nawet jak bys dal 2 GB to nic nie pomoze. Engine jest zwalony. Tak byla z seria 'Underground', tak tez jest teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Nie pisz głupot jak się nie znasz, Fordy GT40 ( http://seriouswheels.com/def/Ford-GT40-Red-SA.htm ) ścigały się na torach w latach 60 (więc jaki najnowszy). Ten samochód to poprostu Ford GT (bez cyferek) http://seriouswheels.com/top-2005-Ford-GT.htm Chyba coś ci się pomyliło. W tym roku wyszedł nowy ford gt40 Nowy! Bardziej cywilizowany, nie ma już 40 cm wysokosci Wracając do tematu 1 jest taki tryb w ktorym mozna jezdzic po miescie i nie ma zadnych radiozwozow ktore beda cie ganiac???? 2 Czy w balck edition camaro jest tylko w jednym trybie (proba 69) czy tez w innych?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Pogralem w fulla i mi sie srednio podoba... nie wiem czemu ale mnie nudzi gra. Ej, a w MW jest jeden kawalek z underground1? Mi sie zdaje ze tak, bo wpadl mi w ucho i skojarzylem go wkoncu. Nie pamietam anzy ale sie wsluchajcie w kawalki, jest jeden z u1! :] POza tym grajac w te gre, mam wrazenie ze szybko mi sie znudzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 A gdzie tam, nawet jak bys dal 2 GB to nic nie pomoze. Engine jest zwalony. Tak byla z seria 'Underground', tak tez jest teraz.poprzesz to czyms czy tylko tak bedziesz (...) bez sensu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świrek Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Witam mam problem musze zrobić formata a nie wiem gdzie sa sav'y od nfs mw nieche mi sie raz jeszzcze wszystkiego przejezdzac Pomoście! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 save'y sa w moich dokumentach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 moje dokumepny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 A gdzie tam, nawet jak bys dal 2 GB to nic nie pomoze. Engine jest zwalony. Tak byla z seria 'Underground', tak tez jest teraz. Mylisz się. To, że u ciebie żabkuje, nie znaczy że tak jest u wszystkich. Dodatkowy 1GB ramu daje sporo, nawet jeśli (przez 4x512) są nisko taktowane. Dla mnie ta pozycja to świetny "odstresowiacz" po całym dniu pracy. Gaz do dechy, ff na maxa, głośniki również (warto mieć dobrą kartę audio i zestaw 5.1) i się bawisz. Nie jeździsz, a świetnie bawisz. I oto w tym wszystkim chodzi. PS. Wymodelowanie aut jest tak znakomite, że na podstawie tego need'a będę kupował w przyszłym sezonie felgi do swojego auta B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 A oto zawartość mojego garażu. Niektóre fury mam dlatego, że je wygrałem. Później sobie skomponuje garaż ulubionych fur. no i mój wynik top speed z dzisiaj (da się więcej ;)): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Panowie ma ktoś radę na kanciaste cienie - tragicznie to u mnie wygląda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 A ja rozwieje wątpliwości odnośnie czym więcej ramu tym lepiej Most Wanted chodzi. Obecnie mam 1,5GB ramu i dzisiaj zrobiłem testy jak gra chodzi na 256MB, 512MB, 1GB i 1,5GB i powiem tyle. Jeśli chodzi o szybkość wczytywania się gry (po wciśnięciu w menu klawisza do rozpoczęcia wyścigu) na 1,5GB trwa to 3 sekundy, na pozostałych odpowiednio x2, x3, x6 dłużej. Zauważyłem także, że na 256MB w ogóle wejście do gry nastąpiło dopiero po 1 minucie. Natomiast różnic w wydajności podczas gry nie zauważyłem. Czy dałem 512 czy 1,5GB gra chodziła tak samo płynnie (taka sama ilość klatek). W ogóle przy 512MB ram w ustawieniach gry dałem wszystko na maxa (z rozdziałką 1280x1024, AA, Vsync i innymi na max) i gra chodziła płynnie (nie licząc przycinek które występują u mnie nawet na najniższych ustawieniach, ale to już inna bajka). Podsumowując różnicy między 512MB a 1,5GB ram jesli chodzi o wydajność podczas grania w NFS MW ja nie widzę, oczywiście nie licząc szybszego wczytywania :) Nie mogłem się powstrzymać i dać jeszcze kilka screenów z Ekskluzywnego Pościgu BE: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Moja latajaca Impreza :) A tutaj 306KM/H podczas wyscigu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Chyba coś ci się pomyliło. W tym roku wyszedł nowy ford gt40 Nowy! Bardziej cywilizowany, nie ma już 40 cm wysokosci raczej tobie sie pomyliło ;] ten nowy nazywa się "Ford GT", a ten stary to był GT40 bo mial 40 cali wysokosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Tym jeżdże : Teraz tylko zwiększyć notowania i rozwalić Earla ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m&ms Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Moja latajaca Impreza :) ... mam pytanie co do latanie czy zakum duzego spoilera i progow zapobiegnie temy zebym przestal latac niczym superman ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Panowie ma ktoś radę na kanciaste cienie - tragicznie to u mnie wygląda :(tak, JEDŹ, wtedy nie widac tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Wszystkie wozy policji mają jako jednostkę "K9", czy to czasami to nie jest ta od psów? W sensie psów jako owczarków niemieckich ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Możecie o tym w pm? Tylko bezczelnie spamować forum? // Xanagaz - dokładnie o tym samym pomyślałem grając w NFS ;] http://www.policek9.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) wykombinowal ktos cos z tym chaczeniem?? ma to samo co LCC na min i na full(bez aa i af) chaczy tak samo - tzn niby programiki pokazuja nawet 60fps stabilnie a gierka chaczy nieznacznie Edytowane 23 Listopada 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) mam pytanie co do latanie czy zakum duzego spoilera i progow zapobiegnie temy zebym przestal latac niczym superman ??Obojetnie co zamontujesz to sie lata ;) Panowie ma ktoś radę na kanciaste cienie - tragicznie to u mnie wygląda :(Jedyna rada to je wylaczyc bo sa skopane i trzeba czekac na jakiegos patcha od EA lub od ATI. Edytowane 23 Listopada 2005 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) Co jak co ale po takiej grze niespodziwewałem sie lagów. A mianowicie gonią mnie pały, 6 radiowozów było, raz mnie wzieli z obu stron a ja poprostu przez te samochdy glin mogłem przejechac ( elementy ghost masters czy co :) ) Gra nawet fajna, ale to mnie zaskoczyło, chociaz raz sie przydazyło. PS: w jakim trybie jest camaro i bmw (ktos pisał ale nie zaczaiłem :oops: ) , miałem bmw w karierze ( na poczatku, mam black edition) a wy co na poczatku mieliscie ?? Pozdro Edytowane 23 Listopada 2005 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 moje autko :) 46% gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 miałem bmw w karierze ( na poczatku, mam black edition) a wy co na poczatku mieliscie ??WOW miałeś BMW !! A co sie później z nim stało ?? Może czasami Razor ci zabrał B) A tak na poważnie to po tych pierwszych wyścigach BMW moge stwierdzić że jest to najlepsze auto w grze. Szkoda że nim nie możemy jeździć w karierze :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bako15 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Ale sie wkurzylem wlasnie :-P uciekalem moim porsche dobre pol godziny notowania mialem na poziomie 300tysiecy,wyjechalem z za gorki i zaczelo mnie slonce oslepiac :-P koleja rzeczy bylo ze wjechalem w bande i policja mnie zlapala : / ble:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...