Powerslave Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 kurde pierwszy raz wysypal mi sie nfs... a mialem ponad 500tys notowania :/ (jak ostatnio mialem 500k to mnie zlapali :P) a teraz znowu taki walek :angry: ogolnie gra syci, a Aston Martin DB9 miazdzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 wg. mnie padaka ze nie ma CLS-a 55 amg /odwalili kiche bo dali auta ktore pojawily sie pozniej na rynku a takiego ultra mega fajnego cls-a nie ma ! moje padaki: http://www.mazta87.neostrada.pl/auta_nfs/ Rzeczywiscie padaki :D Najlepszy jest ten chrom - jak od foli do kanapek <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Ha nareszcie mam moze pozno ale mam ;) Powiem jedno "cinżko" , chodzi mi o wymagania niektorych lokacji miasta - 15 fps [; (oll max) Wylaczylem tego HDR tzw ale gierka odrazu traci swoj urok, jest zimna. Ale tak jest fajnie [; Dzieki za full save by Czullo [; (dobra robota <: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 http://www.mess.neostrada.pl/corvette2_trasa.avi najpiekniejsze pogody uchwycone :D mozesz sie pochwalic czym nagrywales filmik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silent22 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam Mam problem chcielismy z kumplem po sieci pograc (jestesmy w jednej) i nie wykrywa nam serwerow w grze ktos wie dlaczego?? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 mozesz sie pochwalic czym nagrywales filmik ?Takie pytania to proszę kierować na pm. Witam Mam problem chcielismy z kumplem po sieci pograc (jestesmy w jednej) i nie wykrywa nam serwerow w grze ktos wie dlaczego?? Pzdr Nic dziwnego jesli gracie na piratach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 mozesz sie pochwalic czym nagrywales filmik ? Na 99% FRAPSem :) JAk każdy chyba ;) Jest parę innych programików ale one się wogóle nie liczą :) Only FRAPS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 ktoś mi powie czemu nie moge uzyskać wyższego poziomu poszukiwań niż 3 płomienie ;>??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 co iles miejsc na BL jest taki wlasnie prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Pomocy ludzie bo mam mały problem. Gdzie sie zmienia MPH na KM/H ?? Szukałem i chyba ślepy jestem, juz cholery dostaje, nie moge tego odnaleźć. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-p Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 co to sa te plomienie wogole? do czego to ? to takie koleczko ze swieczka.o co w tym biega? :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Pomocy ludzie bo mam mały problem. Gdzie sie zmienia MPH na KM/H ?? Szukałem i chyba ślepy jestem, juz cholery dostaje, nie moge tego odnaleźć. Dzieki. A wystarczy zajeżec do FAQ na pierwszej stronie.... :angry: :angry: Jak zmienić mph na kmh ? W ustawieniach gry ta opcja jest ustawiona na Imperial. Należy zmienić na Metric. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 co to sa te plomienie wogole? do czego to ? to takie koleczko ze swieczka.o co w tym biega? :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: A czytać to się nie chce co?... Jest to poziom pościgu... Im więcej tym więcej pałek na karku masz ;) I lepsze fury, potem helikopter i kolczatki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tester Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam! Mam problem z grą NFS Most Wanted. Wkładam ją do napędu CD-RW firmy LG (52x odczyt) i wyświetla mi proźbę, abym wyjął i ponownie włożył CD-Rom, wybrał ok i zrestartował aplikację, ang "Please eject and re-insert the CD-ROM, select OK and restart application". Mój kolega mówi, że tez miał taki błąd, ale włożył do DVD i wszystko działało poprawnie, umie ktoś rozwiązać ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silent22 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Takie pytania to proszę kierować na pm. Nic dziwnego jesli gracie na piratach. hehe a skad od razu takie przekonanie <_< no a jesli na piratach to nie ma mozliwosci pogrania?? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 hehe a skad od razu takie przekonanie <_< no a jesli na piratach to nie ma mozliwosci pogrania?? pzdr jest...idziesz do sklepu i kupujesz oryginała! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Czy ma ktoś ta dodatkowa płyte( DVD ) w wersji BLACK EDITION zajmuje 1.3 giga? Ja mam ale nie wiem jak uruchomic ten film :mur: jak ktoś wie toniech da znać Z gory dzieki!!! To zwykla plyta DVD Video. Wypalasz, wrzucasz do DVD i ogladasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natonek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 gdzie są savy z nfs mw? bo bede robił renstalke windy i potrzebuje sava zabezpieczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m&ms Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 w moich dokumentach btw juz sie o to ludzie pyatali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Nie da się grać normalnie w LAN-ie. Przez VPN (hamachi) też nie daje radę :mur: Nie mogę :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silent22 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 jest...idziesz do sklepu i kupujesz oryginała! :mur:juz sie tak nie stresuj i nie wal glowa w mur bo ci wszystko z głowy wyleci panie wszystko wiedziacy :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sioli Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 To zwykla plyta DVD Video. Wypalasz, wrzucasz do DVD i ogladasz. Mi tak nie dziala :angry: tam trzeba miac chyba jakis program ale nie wiem jaki! Jest tam 54 pliki o rozszerzeniach: .BUP .IFO .VOB Jak ktoś wie jak to otworzyc to bym bardzo prosił o rade! :ph34r: Z góry dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Mi tak nie dziala :angry: tam trzeba miac chyba jakis program ale nie wiem jaki! Jest tam 54 pliki o rozszerzeniach: .BUP .IFO .VOB Jak ktoś wie jak to otworzyc to bym bardzo prosił o rade! :ph34r: Z góry dzieki!! MPC da rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyrycerz Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam Mam problem chcielismy z kumplem po sieci pograc (jestesmy w jednej) i nie wykrywa nam serwerow w grze ktos wie dlaczego?? Pzdr Na 100% się da bo grałem z kumplem. Nie widzę tam nic skomplikowanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Jak tu przyjdzie jakiś murderator, to chyba będzie kilka banów mi się zdaje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) Pageup jakiś ty uczciwy. Chcesz mi powiedzieć że skoro jesteś taki uczćiwy na forum to w życiu napewno też co nie :wink: :wink: :wink: W takim razie wszystkie gry masz orginalne. Edytowane 25 Listopada 2005 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LDU DESK Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Mam problem z filmikami. Strasznie rwią, do tego stopnia że widzę tylko slide show, głos chodzi chociaż co kilka sekund też na moment ustaje... w demku miałem ten sam problem. Sama gra śmiga :angry:, czy wie ktoś może co jest przyczyną tego i jak to naprawić ? Bardzo utrudnia to gre szczegolnie, że jak chce pominąć filmiki to zanim nfs zareaguje to juz prawie cały slide show minie ( czyt filmik ). Dziwnie, że komp sie krztusi przy filmikach tymbardziej, że sama gra chodzi b.b.dobrze na 800x600 medium. Zamiana ntsc na pal nie pomogła. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Od wczoraj mam tą gierkę i bardzo mi się podoba jeszcze bardziej niż undergroundy ;] wciąga i to bardzo ;] Mam takie pytanie ile klatek wystarcza do komfortowej gry? 25? tak jak w GTASA? czy tu potrzeba więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 omg co za pytanie ???!!!! tak naprawdę każdy ma inne oczy i potrzebujesz tyle przy ilu będzie się TOBIE przyjemnie grało ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Jakieś zalecenia chyba są co nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...