ur8an Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 To nie sa duże wymagania. U mnie demko na P4 1,5@1,65 512 i R9550 spokojnie smiga. Nawet jak włączę FleshGeta :lol: Tak, juz na stronie 17-stej dowiodłes ze jestes dobrym bajkopisarzem.. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 NO BRAIN NO PAIN CO ZA LUDZIE... CHCESZ GRAC KUP ORYGINAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 No panowie koniec gadania o tych [ciach!]łach. Rzucam Wam wyzwanie na TOP SPEED. Mój wynik to na razie: Pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) nice ;] ... rekordy prosze umieszczać razem ze screenem z wiadomych względów ... rekord dodany do f.a.q - prosze o więcej rekordów... ;> Edytowane 25 Listopada 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Specjalnie dla was (:P) link do pliku, który z wersji zwykłej zrobi Black Edition: http://rapidshare.de/files/8125265/be_patch.rar.html Proponuję dodać to do FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Ja pamietam jak takie pauzy, o ktorych tu niektorzy pisza mialem w nfs7u1.Jade sobie prosta droga a tu sekundowa pauza i dalej jade.Mialem wtedy AMD1700@2100,512 DDR266, Shuttle'a AK32A V2.1 oraz dysk U6 Seagate'a 40 GB.Myslalem,ze mam za slaby sprzet do gry,ale jak sie okazalo to byla to wina sterow.Zmienilem na 4.2 i skok wydajnosciowy wzrosl o 50% i juz nie bylo pauz.Nawet pamietqm wynik w 3dmarku 2001 podskoczyl mi z 8100 na 8700,wiec pewnie uzywacie nietypowych sterownikow.W tej grze dla kart NV zalezeca sie 81.86 a dla Ati 5.10a Omeg. Jednak i tak najlepsze stery w historii do Ati to byly Catalisty 4.2 i 5.4 a do NV 71.89.Niestety - na tych sterach aqrat ta gra bedzie zwalniac,ale tylko ten needfor jak narazie (na 4.2 to pewnie nawet nie pojdzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Ja pamietam jak takie pauzy, o ktorych tu niektorzy pisza mialem w nfs7u1.Jade sobie prosta droga a tu sekundowa pauza i dalej jade.Mialem wtedy AMD1700@2100,512 DDR266, Shuttle'a AK32A V2.1 oraz dysk U6 Seagate'a 40 GB.Myslalem,ze mam za slaby sprzet do gry,ale jak sie okazalo to byla to wina sterow.Zmienilem na 4.2 i skok wydajnosciowy wzrosl o 50% i juz nie bylo pauz.Nawet pamietqm wynik w 3dmarku 2001 podskoczyl mi z 8100 na 8700,wiec pewnie uzywacie nietypowych sterownikow.W tej grze dla kart NV zalezeca sie 81.86 a dla Ati 5.10a Omeg. Jednak i tak najlepsze stery w historii do Ati to byly Catalisty 4.2 i 5.4 a do NV 71.89.Niestety - na tych sterach aqrat ta gra bedzie zwalniac,ale tylko ten needfor jak narazie (na 4.2 to pewnie nawet nie pojdzie)Znowu nie masz racji.. bo większość posiadaczy NV jedzie na najnowszych czyli 81.94 . Zresztą sam próbowałem 3 różnych wersji i to samo było... Naprawdę wielce wątpliwe jest to, że powoduje to karta graficzna... pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) Specjalnie dla was (:P) link do pliku, który z wersji zwykłej zrobi Black Edition: http://rapidshare.de/files/8125265/be_patch.rar.html Proponuję dodać to do FAQ U mnie to nie działa niestety :sad: EDIT: Chyba jednak działa, bo w dowolnych wyścigach jest camaro SS, jednak w karierze nie mogę go kupić. Musiałbym od nowa rozpocząć karierę, żeby były dodatkowe wozy. Edytowane 25 Listopada 2005 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Zacząłem wczoraj grać... mam szybkie pytanie: Czy można jakoś przenieść ulepszone części na inny samochód? Jeździłem dotychczas TTką, całkiem fajnie stuningowana już jest i szybka... Teraz kupiłem Caymana i jest duuuużo wolniejszy... :? Czy trzeba go tuningować od początku?! Kasy strasznie mało cały czas mam... nie to co w NFSU, gdzie zawsze starczało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Urzadzilem sobie maly poscig z Corvette'ami od niejakiego Crossa. Wjechalem na jakis stadion :blink: i tak sie zapatrzylem, ze niestety dorwali mnie :mur: A mialem juz nabite ponad 2 000 000 punktow :angry: Byliscie juz tu? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Zacząłem wczoraj grać... mam szybkie pytanie: Czy można jakoś przenieść ulepszone części na inny samochód? Jeździłem dotychczas TTką, całkiem fajnie stuningowana już jest i szybka... Teraz kupiłem Caymana i jest duuuużo wolniejszy... :? Czy trzeba go tuningować od początku?! Kasy strasznie mało cały czas mam... nie to co w NFSU, gdzie zawsze starczało... jak sobie wyobrazasz przeniesienie np. jakies czesci silnika z jednego do drugiego ? to one maja taki sam silnik ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 jak sobie wyobrazasz przeniesienie np. jakies czesci silnika z jednego do drugiego ? to one maja taki sam silnik ??no nie wiem... ale ta gra jest tak nierealistyczna, że wszystko może być możliwe... Chodziło mi po prostu o to, że nie mam teraz kasy na stuningowanie nowego wozu... W undergroundzie tej kasy było aż za dużo i tak się tylko pytam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 W undergroundzie przeciez zamienialismy sobie samochody i caly tuning na niego przechodzil wiec jak Sivy® potrafisz sobie to wyobrazic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 hm, pokonalem tego pierwszego kolesia z listy ( #15 ) no i dostalem jego auto, i jaki jest sens kupowania auta w salonie skoro ja mam lepsze auto niz najlepsze ktore moge na tym etapie gry kupic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 hm, pokonalem tego pierwszego kolesia z listy ( #15 ) no i dostalem jego auto, i jaki jest sens kupowania auta w salonie skoro ja mam lepsze auto niz najlepsze ktore moge na tym etapie gry kupic ???Masz tylko fart. Jeszcze 14 ludzikow. Mnie sie nie udalo wylosowac Caymana :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 W undergroundzie przeciez zamienialismy sobie samochody i caly tuning na niego przechodzil wiec jak Sivy® potrafisz sobie to wyobrazic ?nie potrafie :P MW jest bardziej rzeczywisty w tym wzgledzie :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Zwrociliscie uwage gdy podczas wyscigu korzystamy z skrotow, a jadacy przeciwnik za nami wybiera normalna droge i za chwile sie cofa by tez przejechac przez skrot przez co traci kilka sekund do nas (widac to dobrze na mapce obrazujacej pozycje wszystkich uczestnikow wyscigu). Za chwile jednak odpala silnik odrzutowy i w ciagu kilkunastu sekund nas dogania. Szkoda, ze tego nie poprawili bo juz w NFSU wystepowalo "nieziemskie" przyspieszenie wozow przeciwnika.Pamietam taki wyscig w NFs:U lub U2 (juz nie pamietam)...bylo bodajze 6 okrazen...wyscig z GolfemGTI..przez 5 okrazen byl za mna zawsze 10-15 sekund...na ostatnim koleczku zawsze dostawal tkaiego kopa ze wygrywalem z przewaga max 2-3s :| ta dragi to ekstra super sa omg chyba idiota to wymyslal... przeciez to chore jest wlasnie 1241413523523 razy przejechalem drag o 9 miejsce i kuFAAAa przeciez sie tego przejsc nieda -.- Jakbym nie robil to ciezarowka ktora przejezdza przedemna (skrzyzowanie) pod koniec trasy to zawsze we mnie walnie rotfl... bez kitu jade szybko to zaczepi mnie tylko kawalek, jade szybciej tez mnie zaczepi!! Staram sie zwolnic przed ta ciezarowka.... zal? ona tez zwalnia (moge tak przejechac ale przeciwnik mnie wyprzedza) najlepsze jest to ze gdybym mogl wjechac na chodnik juz dawno bym wygral. Ja niestety wpiernicze sie w samochod zawsze a komputerek przejedzie sobie chodnikiem i ominie go (ja oczywiscie nie moge) update udalo sie.... -.- ;d To ja jakis elo i pro jestem bo przeszedlem to za pierwszym razem (moze fuX:P)...ale DRAGi to zawsze byly moje ulibione wyscigi w Undergroundach..no i tu tez :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Co do dragow to te na poczatku sa w miare latwe, ale pozniej jest kilka na ktorych mozna sie zdenerwowac. Niektorych trzeba sie prawie na pamiec nauczyc zeby przejsc. Jestem juz czwarty na liscie wiec wiem co mowie ;) ....coraz blizej do "revenge" na Razorku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 a mnie wqrza jazda po mapce i szukanie jakis lokalnych wyscigow. a drugie co mnie wqrza to te "przyciachy" co jakis czas - na 100% nie jest to spadek FPS , wyglada to tak jakby ramu za malo, badz dysk zamulal :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Znowu nie masz racji.. bo większość posiadaczy NV jedzie na najnowszych czyli 81.94 . Zresztą sam próbowałem 3 różnych wersji i to samo było... Naprawdę wielce wątpliwe jest to, że powoduje to karta graficzna... pozdro. To na pewno nie jest wina karty, jedyne co moze się zdażyć to blue screen, no przynajmniej ja czasami mam takie zonki :/ Co do dragow to te na poczatku sa w miare latwe, ale pozniej jest kilka na ktorych mozna sie zdenerwowac. Niektorych trzeba sie prawie na pamiec nauczyc zeby przejsc. Jestem juz czwarty na liscie wiec wiem co mowie ;) ....coraz blizej do "revenge" na Razorku ;) Moge podtwierdzić :D też jestem czwarty i robienie kamieni milowych dla 3 to MA SA KRA ! nie ma bata żeby się udało. Dzisiaj przez 2 godziny z sąsiadem próbowaliśmy to zrobić ale on nie potrafi manewrować tak jak ja a ja nie potrafie gubić policji tak jak on :/ Wiecie że gostek ma właściwości magiczne <rotfl> jak zacznie się pościg to ja nie daje rady zgubić psów a on nie dość że gubi to ma problem ze znalezieniem ich :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 a mnie wqrza jazda po mapce i szukanie jakis lokalnych wyscigow. a drugie co mnie wqrza to te "przyciachy" co jakis czas - na 100% nie jest to spadek FPS , wyglada to tak jakby ramu za malo, badz dysk zamulal :angry:Ciezka ta gra, no nie ? :) Ale sie dziwic jak w Domma 3 ludzie mieli problemy :P Stary masz mapke i sobie GPS wlaczasz. Slepy trafi tam gdzie chce ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 normalnie jestem zdenerwowany !!! niemoge z murzynem wygrac z 9 listy moim caymanem jego mitshubiszi :D i na każdym zakręci moje autko robi obrót o 360 stopni, i jak to rzejśc, w dodatku przeciwnik jedzie średnio na tych ostrych zakrętach ponad 160km/h LOL na co ja trafiłem, jeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 a mnie wqrza jazda po mapce i szukanie jakis lokalnych wyscigow. a drugie co mnie wqrza to te "przyciachy" co jakis czas - na 100% nie jest to spadek FPS , wyglada to tak jakby ramu za malo, badz dysk zamulal :angry:Ja nie jezdze po miescie szukajac wyscigow tylko wracam do garazu i stamtad wybieram black liste i wyscig w ktorym chce uczestniczyc. Jazdy dowolnej po miescie uzywam tylko gdy chce kupic nowy wozek lub zrobic upgrade starego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 CHCESZ GRAC KUP ORYGINALale org tez tnie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 lol... po co wracac do grazu. Podczas jazdy wciskacie "b" i wybieracie wyscig ktory chcecie jechac, skonczycie go to znowu "b" i kolejny... wlasnie rozwalilem tego Koreanca... ani jednej fury jeszcze nie trafilem ;/., Poscigi z policja roxuja, ale strasznie mnie nudza wyscigi zwykle. Bo ile to mozne jechac te same kolka? Albo drugi wyscig z koreancem, chyba z 10 minut go jechalem, 3 okrazenia i jedno dlugosci dwoch sprintow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Witam Ściągnąłem sobie demo (dopiero :) ) ważące 557,339 KB. Jest to plik .exe. Podczas rozpakowywania WinZipem wyskakuje błąd: Extracting to "K:\unzip\" Use Path: yes Overlay Files: no Extracting 0compressed.zip Error: invalid compressed data to inflate Extracting AutoRun.bmp Extracting autorun.cfg Extracting Slide_000.bmp Extracting Slide_001.bmp Extracting Slide_002.bmp Extracting AutoRun.exe Extracting autorun.inf Extracting AutoRunGUI.dll Extracting common_filelist.txt Extracting DSETUP.dll Extracting dsetup32.dll Extracting DXSETUP.exe Extracting dxupdate.cab Extracting Jun2005_d3dx9_26_x86.cab Extracting eauninstall.exe Extracting NFSMW_icon.ico Extracting safemode_inst.exe Extracting server.cfg Extracting server.dll CRC check failed Error: Unable to extract "K:\unzip\server.dll". The size of the extracted file (380901) does not match the uncompressed size (380928) recorded in the Zip file Extracting shell_inst.exe Extracting speedDemo.exe Extracting readme.txt Extracting Localization.ini Jak zrobić żeby normalnie się rozpakowało do końca i zainstalowało ?? O co chodzi z tym CRC ? Mam XP z SP1 directX 9.0c Proszę o pomoc Pozdrawiam Pawlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Mnie denerwuje ze czasem nie moge skonczyc tych Eventsow...po prostu gubie policje..i musze albo na nich czekac albo sie wracac :/..do tego nie chca mi robic blokad z kolczatek..a przydalyby sie ze dwie zebym mogl zaliczyc eventa (omin 2 kolczatki)...troche lepiej jest jak sie ma 3 gwiazdki bo mozna jechac caly czas pelnym gwizdkiem i "W miare" policja sie nie gubi..no i nawet blokady z radiowozow sa czesto ;]....ale tez jezdzenie po miescie carem z 3 gwiazdkami to lipa sory za okreslenie gwiazdki..chodzi o ten "plomyk" w lewym dolnym rogu..zostalo mi z GTA :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 CRC to blad danych tj. dane sa uszkodzone. Mysle ze zalatwilo by te sprawe ponowne sciagniecie dema, ale z jakiegos innego mirroa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Ściągałem z ftp://download.gamestar.hu/demo/2005/1107...s/nfsmwdemo.exe i z ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/nfsmwdemo.exe ciągle to samo :( Pobrałem nawet jakąś wersję z rozszerzeniem .zip i nadal wyskakuje ten błąd :( Jaka może być jeszcze tego przyczyna ?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roni9 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 siemanko mam prosbe jak gram w nfsmw ful wersja to mam cienie kwatradowe niedopracowane? dlaczego to tak?? pomocy, mam karte graifczna saphire ati radeon 9550 128mb 128bitów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...