greg505 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) siemanko mam prosbe jak gram w nfsmw ful wersja to mam cienie kwatradowe niedopracowane? dlaczego to tak?? pomocy, mam karte graifczna saphire ati radeon 9550 128mb 128bitówto je wylacz, czesc osob tez tak ma....czekamy na patcha i poprawione stery :P Poza tym gdybys troszke poczytal to bys o tym widzial :mur: Edytowane 25 Listopada 2005 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ck_@rL Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 @Pawlo Czym sciagasz ten plik? Sprobuj moze jakims menadzerem pobierania (DAP GetR etc). Ewentualnie zmien winzipa na winrara. Moze pomoze. Co do gry to skonczylem ja nie dawno. Po wygraniu z razorem jest niezly poscig policyjny :). Irytuje mnie jedna rzecz, ze kiedy tworze sobie autko "twoje auta" (czy cos tam) to nie da sie nim pojezdzic po miescie. Tylko w karierze da sie jezdzic po miescie :/. Do tego przeszedlem jeszcze "serie prob", ktora wedlug mnie jest trudniejsza od kariery i nic dostalem tylko pare aut w "szybkim wyscigu" :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 lol... po co wracac do grazu. Podczas jazdy wciskacie "b" i wybieracie wyscig ktory chcecie jechac, skonczycie go to znowu "b" i kolejny... wlasnie rozwalilem tego Koreanca... ani jednej fury jeszcze nie trafilem ;/., Poscigi z policja roxuja, ale strasznie mnie nudza wyscigi zwykle. Bo ile to mozne jechac te same kolka? Albo drugi wyscig z koreancem, chyba z 10 minut go jechalem, 3 okrazenia i jedno dlugosci dwoch sprintow.Oczywiscie wracam do garazu bez jazdy tylko wciskajac Esc, ale to rozwiazanie z klawiszem "b" jest jeszcze lepsze ;) Mnie denerwuje ze czasem nie moge skonczyc tych Eventsow...po prostu gubie policje..i musze albo na nich czekac albo sie wracac :/..do tego nie chca mi robic blokad z kolczatek..a przydalyby sie ze dwie zebym mogl zaliczyc eventa (omin 2 kolczatki)...troche lepiej jest jak sie ma 3 gwiazdki bo mozna jechac caly czas pelnym gwizdkiem i "W miare" policja sie nie gubi..no i nawet blokady z radiowozow sa czesto ;]....ale tez jezdzenie po miescie carem z 3 gwiazdkami to lipa sory za okreslenie gwiazdki..chodzi o ten "plomyk" w lewym dolnym rogu..zostalo mi z GTA :P Przy jednym czy dwoch plomieniach trudno utrzymac policje trzeba na nich czekac, cofac sie itd. Sytucja zmienia sie podczas poscigu gdy mamy 5 plomieni i do akcji wkraczaja corvetty. Wtedy jest to prawdziwy "most wanted". Wyscigi z gosciami z czarnej listy sie chowaja. Jak zobaczylem jak mnie z 10 corvett goni i co chwila wozy z rozlozona kolczatka [rzede mna to wtedy poczulem moc gry ;) Myslalem, ze nadjezdzajace z naprzeciwka SUV'y sa najtrudniejsze do przejscia lecz sie mylilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Pliki ściągałem FlashGetem. A znacie jakiś link co na 200% jest dobry - oczywiście do wersji demo :) ?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Hehe Santi, wiesz, mam dokladnie to samo uczucie. Co prawda, nie jestem tak daleko jak ty, ale jednak. Policja w tej grze to jest to, to mnie jara ;ppp. A wyscigi z tymi z listy i ogolnie wszystkie wyscigi sa nudne troche... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ck_@rL Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Linka Ja sciagalem z tej stronki - maja szybki serwer. Moze sprobuj innym progsem sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) Oczywiscie wracam do garazu bez jazdy tylko wciskajac Esc, ale to rozwiazanie z klawiszem "b" jest jeszcze lepsze ;) Przy jednym czy dwoch plomieniach trudno utrzymac policje trzeba na nich czekac, cofac sie itd. Sytucja zmienia sie podczas poscigu gdy mamy 5 plomieni i do akcji wkraczaja corvetty. Wtedy jest to prawdziwy "most wanted". Wyscigi z gosciami z czarnej listy sie chowaja. Jak zobaczylem jak mnie z 10 corvett goni i co chwila wozy z rozlozona kolczatka [rzede mna to wtedy poczulem moc gry ;) Myslalem, ze nadjezdzajace z naprzeciwka SUV'y sa najtrudniejsze do przejscia lecz sie mylilem :) dorobilem sie 4 gwiazdek..i gra sie o wiele fajniej :D Teraz czuje ze jestem scigany ;]]]]]] I kocham ryk silnika Supry... Jak skopie tylek numerowy 7 lub 6 to kupie se Astona DB-9...i bede nim jezdzil az odblokuje Forda GT..i nim przejde reszte gry... Porschaki i inne "scigowki" mnie nie bawia..ja lubie ryk silnika ;]..a nie syk ;p Co do Supry...ta pinda powyzej 250km/h staje sie ze tak powiem "nadsterowna"....musialem troche pomanewrowac handlingiem, waga auta i ustawieniem spojlera zeby dalo sie jezdzic, bo normalnie przy predkosci ponad 250 wejscie w zakret to bylo kolo o 360* gwarantowane ;] :P...no ale o to tutaj chodzi ;]]]] Edytowane 25 Listopada 2005 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ck_@rL Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Jak tak lubicie wyscigi z policja to polecam w serii prob ostatnia lub przedostatnia konkurencje. Trzeba z policja jezdzic przez 30 min ;) na 5 stopniu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Ostatnia jest elegancka..ucieczka przed suvami ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Hehe, jezeli o suvach mowa... jade sobie samochodem, goni mnie policja, i patrze - ooo, jedzie przedmna policyjny woz. To se mysle walne go i zaliczy mi zalatwienie 4 samochodow... jakie bylo moje zdziwienie, jak sie okazalo ze to SUV ;) pierwszy raz sie z suvami wtedy spotkalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Najlepsze sa akcje gdy jedzie za mna 10 samochodow..i nagle te Suvy...unik...a te SUVy w te radiowozy wbijaja :D:D:D ale mam wtedy ubaw ;] czy ktos jezdzuil Astonem DB-9 ?? Jak brzmi jego silnik ? Zblizone do Mustanga czy do Posrche ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Pioorek zawsze jest ten pierwszy raz ;) Ciekawe czy za rok wyjdzie sequel Most Wanted? Ja mysle, ze doczekamy sie kontynuacji tak jak to bylo w przypadku NFS:U. Marzy mi sie taka scenka gdy podczas jednego z poscigow wjezdzamy na jakis stadion gdzie akurat odbywa sie przerwa w meczu i przy aplauzie publicznosci przejezdzamy, a za nami cala jednostka policji z SUVami, Corvettami i helikopterem w tle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 W most wanted mozna sie na stadion wpakowac..tyle ze pusto tam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Niezły pomysł ;] Extra by to wyglądało :) A jeszcze lepiej by było, gdyby stała tam blokada, wymijasz a publiczność aplauz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Najlepsze sa akcje gdy jedzie za mna 10 samochodow..i nagle te Suvy...unik...a te SUVy w te radiowozy wbijaja :D:D:D ale mam wtedy ubaw ;] czy ktos jezdzuil Astonem DB-9 ?? Jak brzmi jego silnik ? Zblizone do Mustanga czy do Posrche ?? Ja mam astona zrobionego na maxa+unique. Brzmi bez wyrazu czyli podobnie jak mazda, może lancer. Nie syci jak mercedes nie rycze jak Ford, taki średniak jezeli chodzi o głos ale bardzo szybki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Aston przed tuningiem brzmi okej, jednak po dodaniu ultimate engine i turbo pierdzi nie przyjemnie :/ Niestety. Bez porownania do Mustanga GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 No już myślałem, że wtopiłem kasę w lotusa. Ale pomimo nie zainstalowanych wszystkich dostępnych części(brakło pnieniędzy), podczas wyścigu okazał się w miarę szybkim autkiem. Przynajmniej pozwala na wygranie wyścigu, nawet ze znaczną przewagą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Ja mam astona zrobionego na maxa+unique. Brzmi bez wyrazu czyli podobnie jak mazda, może lancer. Nie syci jak mercedes nie rycze jak Ford, taki średniak jezeli chodzi o głos ale bardzo szybki ;) Buuu..myslalem ze bedzie brzmial jak Mustang :( A juz se wszystko tak fajnie zaplanowalem..no coz zobaczy sie jak to bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Jak dla mnie gra jest za latwa :? Mam gre od tygodnia i juz drugi raz doszedlem do pierwszego goscia... Tylko tryb z gliniarzami jest interesujacy ale dopiero gdy gonia nas corvetty :D Chociaz jak juz mam murcielago pokrecone na maksa to nawet te smieszne corvetty nia maja szans i trzeba na nich czekac :blink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyl1906 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) Ja ma pytanie do tych ktorzy ukonczyli juz tryb kariery: Jestem po wygranych wyścigach z Razorem i uciekam przed gliniarzami na poziomie 6,po jakis 5-10 minutach ucieczki dostaje smsa od tej laseczki(Mia) ze mam pojechac na stary most zaznaczony na mapie,ale nie wiem gdzie ten most sie dokladnie znajduje,poniewaz podczas ucieczki nie moge wlaczyc mapy.Wiec w zwiazku z tym prosilbym o screena z zaznaczonym na mapce tym mostem. Z gory dzieki za pomoc. Edytowane 25 Listopada 2005 przez bazyl1906 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) oto mój problem z murzynem z 9, nonstop to mam od 40 minut !!!! http://img185.imageshack.us/my.php?image=beztytuu0ex.jpg Edytowane 25 Listopada 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) normalnie jestem zdenerwowany !!! niemoge z murzynem wygrac z 9 listy moim caymanem jego mitshubiszi :D i na każdym zakręci moje autko robi obrót o 360 stopni, i jak to rzejśc, w dodatku przeciwnik jedzie średnio na tych ostrych zakrętach ponad 160km/h LOL na co ja trafiłem, jeny oto mój problem z murzynem z 9, nonstop to mam od 40 minut !!!! Ludzie co wy macie za sprzęty? Ja walczę o 8 pozycję na BL i dalej pomykam tylko i wyłącznie Punciakem. Tego Earla i jego biednego Lancera zgniotłem w pył. Już w połowie trasy wąchał mój dymek z odległości kilku kilometrów. Punto to najlepszy samochód jaki jest w MW. Edytowane 25 Listopada 2005 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 lol... mam teraz mitchubisi (;p) celipse czy jakos tak... przed chwila wygralem caymana (;p?) i go zaraz sprzedalem, ten co teraz mam o wile szybszy i nie robi koleczek przy starcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 udało sięwreszcie, teraz czeka mnie wyścig z babą spod 7" a ja mam dalej tuningowanego caymana co już przy 32% gry robi 314km/h :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 LUDZIE! HELP! REINSTALOWALEM WINDE I STRACILEM SAVE!!! Zapomnailem ze w dkomunetach jest. Moglby ktos podeslac proszeeeeeeeeeeee! 30% mialem ukonczone, z tym murzynem teraz bede sie scigal... kto pomoze? :| Fura byle jaka i tak kupie te co lubie ;] plxor piorek4@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Ja ma pytanie do tych ktorzy ukonczyli juz tryb kariery: Jestem po wygranych wyścigach z Razorem i uciekam przed gliniarzami na poziomie 6,po jakis 5-10 minutach ucieczki dostaje smsa od tej laseczki(Mia) ze mam pojechac na stary most zaznaczony na mapie,ale nie wiem gdzie ten most sie dokladnie znajduje,poniewaz podczas ucieczki nie moge wlaczyc mapy.Wiec w zwiazku z tym prosilbym o screena z zaznaczonym na mapce tym mostem. Z gory dzieki za pomoc. pare postow wyzej jest zamieszczony screen - wystarczy przesledzic watek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Może ktoś spróbuje pobawić się rejestrem i zwiększy opóżnienie używania pliku wymiany. I niech szybko odpisze czy to coś pomaga na przycinki w grze NFS : Most Wanted. Dla 1024 MB RAM przy 90% jest to wartość 943718 wyrażona w kb Dla 512 MB RAM przy 90% jest to wartość 471859 wyrażona w kb Oto treść tematu z pewnego forum.................................................................... Po zapełnieniu około 80% wielkości RAM system zacznie używać pliku wymiany. Tyle, że te 20% w pewnym sensie się marnuje (nie dosłownie, zostanie użyte, tyle, że nie optymalnie, bo Windows wcześniej zaczyna "kręcić dyskiem"). HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\ Control\SessionManager\Memory Management-> wartość DWORD NonPagedPoolSize (0 = kontroluje ten parametr system). Modyfikując ten parametr musisz skorzystać ze wzoru: pojemność Ram po której ma zostać uruchomiony plik wymiany* 1024 (wartość trzeba podać w KB) np. 230*1024= 235520 (wartość dziesiętna). Nie wolno przekraczać wielkości Ram-u, bo będzie BARDZO ŹLE. Parametr można bezpiecznie ustalić na 90% (np. Dla 256MB jest to 230MB), ewentualnie 95%. 100% tylko dla ekstremalistów. UWAGA osoba, która opublikowała ten trick- "Powtórzę się ponownie - lepiej pozostawić na 0". http://www.elderscrolls.phx.pl/index.php?o...=273&Itemid=331 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Hmm, mam wszystko na full. Demko mam jeszcze zainstalowane i mam ten efekt w full jeszcze nie widzialem. Okazuje sie, ze nie mialem wlaczonego overbright :) Teraz HDR pelna geba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Witam Ściągnąłem sobie demo (dopiero :) ) ważące 557,339 KB. Jest to plik .exe. Podczas rozpakowywania WinZipem wyskakuje błąd: (...) Jak zrobić żeby normalnie się rozpakowało do końca i zainstalowało ?? O co chodzi z tym CRC ? Mam XP z SP1 directX 9.0c Proszę o pomoc Pozdrawiam Pawlo nie pisales czy inne zrodla rozwiazaly sprawe sproboj odkrecic kompa(przy za duzymOC lubi sie sypac wlasnie CRC) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Może ktoś spróbuje pobawić się rejestrem i zwiększy opóżnienie używania pliku wymiany. I niech szybko odpisze czy to coś pomaga na przycinki w grze NFS : Most Wanted. a dalczego Ty tego nie zrobisz sam, tylko czekasz az ktos zrobi to za Ciebie ? napisales nawet co zrobic, wiec ja nie widze problemu, takie to trudne ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...