Gaja Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 no właśnie. ja mapę z demka miałem i Viper. tam bij rekor jak coś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 No ale to nie będe specjalnie dema ściągać :P Viper jest mocniejszy od Golfa, co nie ? :P To i tak punkt dla mnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaja Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 no tak ale mapa większa i na starcie masz 7 wozów policyjnych ;) w pełnej pewnie też jest ta mapka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Linoge, spowalniacza uzywasz kiedy chcesz wciskajac "g"dzieki a reszta watpliwosci ? samochody i czesci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 hmm, zainstalowalem stery 81.94 i o dziwo gra zyskala na plynnosci. nie wiem czy jest wiecej klatek, ale mam wrazenie ze sa bardziej stabilne ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 No co do tych unikatowych czesci (chodzi ci o te ktore wygrywasz przez czarna liste?) to wchodzisz do sklepu, wciskasz "1" chyba (bedziesz mial info jak wejsc na zaplecze) i juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.95.html Na stronie nVidii juz nowe stery:) zasysam i sprawdzam czy cos daja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Mówisz - masz :wink: dodane do Faq... mam prośbę ... jeżeli komuś by się chciało to prosze o przetestowanie sterów (grafa) na których nfs działa najlepiej ... chodzi głównie o nvidie bo przy ati jakoś nie ma problemów ze sterami ... Edytowane 27 Listopada 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Ja gram na GF4 MX 440SE :wink: stery to 45.23 grafika na tym nie zaciekawa ale i tak mnie gierka nie zniechęca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) z 512 ram można pograć w 800x600, a w 1024/768 już nie bardzo, nie tylko jakość tekstur ma wpływ na ramożerność, rozdzielczość także.A u mnie na demku 1024x768 wszystko high śmiga spokojnie(czasem delikatne przycięcia na zakrętach). Gierka SUPER!!! POZDRO!!! Mój komp: P4 1,5@1,65; 512 ram i Gigabyre R9550(lekko podkręcony) Edytowane 27 Listopada 2005 przez P@weł m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 A u mnie na demku 1024x768 wszystko high śmiga spokojnie(czasem delikatne przycięcia na zakrętach). Gierka SUPER!!! POZDRO!!! Mój komp: P4 1,5@1,65; 512 ram i Gigabyre R9550(lekko podkręcony) jasneee..... :lol: jak na moim 6600gt nie mogłem wszystkich suwaków dać na high a Ty na radeonie 9550 masz wszystko w high i w dodatku z tym badziewnym cpu i 512ramu...grtz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Ming okazał się cieniasem i już mam jego autko. Edytowane 27 Listopada 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 A u mnie na demku 1024x768 wszystko high śmiga spokojnie(czasem delikatne przycięcia na zakrętach). Gierka SUPER!!! POZDRO!!! Mój komp: P4 1,5@1,65; 512 ram i Gigabyre R9550(lekko podkręcony) następny bajkopisarz ... powinieneś dostać prezencik w postaci % za wprowadzanie ludzi w błąd... no chyba ,że dla Ciebie płynność to 10 Fps ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noki- Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) gra ogolnie fajna tylko niewiem dlaczego - jakos mi sie tak wydaje ze wszystkie samochody ktorymi jezdzilem wyciagaja prawie taka sama predkosc, moze za malo gralem :o 12% ukonczone w karierze. Roznice widac tylko w sterownosci heh. Same wyscigi nie sa ekscytujace :D ale zabawa z policja jest super :) @grzesiu teorytycznie masz kompa wydajnieszego i musze stwierdzic ze mam wszystkie suwaki na full prucz AA - tylko na raz machniete w prawo :) Edytowane 27 Listopada 2005 przez Noki- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 hmm u mnie na tym co w podpisie chodzi bardzo płynnie na 1024x768 i wszystko na max tylko aa na pół paska. Pod koniec miesiąca miałem kupować 7800gt, nowego proca i płytę, i dodac ramu. teraz zastanawiam sie czy jest sens..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy4555 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Ja wszystkie gry beda optymalizowane tak jak NfsMw i CoD2 to nie ma sensu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 @grzesiu teorytycznie masz kompa wydajnieszego i musze stwierdzic ze mam wszystkie suwaki na full prucz AA - tylko na raz machniete w prawo :) Ja mam wszystko na all, tyle ze AA na połowe :) o to mi chodziło ze nie mam wszystkiego na max, a reszta detali do końca suwaka :) zresztą w tej grze liczy sie chyba bardziej ram i grafa niz cpu, bo gdy obnizyłem na default moze było mniej o jakies 3-4fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.95.html Na stronie nVidii juz nowe stery:) zasysam i sprawdzam czy cos daja! a wiec mam wrażenie ze po przejsciu z 81.84 na 81.85 jest odczuwalna poprawa:) nie wiem ile FPS bo nie mam FRAPSa ale mysle ze jest lepiej. Choc moze to subiektywne uczucie... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 dodane do Faq... http://img457.imageshack.us/my.php?image=s...144233622ud.png Bylem szybszy :mrgreen: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Będę miał chwilę to cię pobiję :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 http://img457.imageshack.us/my.php?image=s...144233622ud.png Bylem szybszy :mrgreen: pozdrawiam update ;] a tak btw to czemu nie spolszczyłeś sobie gry ? w FAQ masz wszystko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 A ja mam nastepujace pytanie: czy spojlery w tej grze dają cos do aerodynamiki auta czy sa tylko wątpliwą ozdobą ? Mnie sie wydaje (nie wiem jak to sprawdzic .. ), ze dają, ale to subiektywne odczucie, wiec podzielcie sie swoimi doswiadczeniami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy4555 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Wydaje mi sie ze sa tylko ozdoba. Ale pewnosci nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 update ;] a tak btw to czemu nie spolszczyłeś sobie gry ? w FAQ masz wszystko ;] Nie lubie grac w spolszczone gry :-| pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 hmm u mnie na tym co w podpisie chodzi bardzo płynnie na 1024x768 i wszystko na max tylko aa na pół paska. Pod koniec miesiąca miałem kupować 7800gt, nowego proca i płytę, i dodac ramu. teraz zastanawiam sie czy jest sens..... I tak będzie się cieło ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Udało mi się zaliczyć wszystki wykorczenia :] Link: Wykroczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 I tak będzie się cieło ^^U mnie 1280x1024 wszsytko ma max i nie tnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Bo nie czujesz "ukrytych spadków fps". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Lol poca :lol:. Mnie gra zaczyna nudzic. Jeste mgdzies na 35 procent i jedynie co mnie jeszcze jara t owyscigi z policja... a reszta to nuda ;/ Wiedzialem ze tak bedzie z tym nfsem, pogralem chwile i juz mi sie znudzil. Tak samo mialem z nfsu2. Lipa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Zainstalowalem nowe stery XG WarCat 5.11 XT i mam wrazenie, ze przycinkek jest troche mniej i fps nie spada tak drastycznie. Chociaz musze dluzej pograc by utwierdzic sie w tej opinii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...