zolw Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 panowie powiedzcie mi jak to jest w tej grze jestem na 13 miejscu na blacklist a nadal nie mam kasy by kupic sobie cos dobrego ciagle jade Fiatem Punto bo kur.. na nic innego mnie nie stac . Jak zarobić kase by kupic sobie lepszą fure? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Kolejne pytanie z cyklu "tylko się nie śmiać": Mam już jedno auto trochę stuningowane. Kupiłem jako drugie Suprę i ona mi kompletnie nie odpowiada. Tylny napęd bez tuningu auta jest ciężki w opanowaniu - a kaski na tuning tej wanny mi szkoda. Można auto sprzedać i odzyskać pieniądze? Gdzie się to robi? Czy jeśli wygram wyścig z kolesiem/panną z czarnej listy to dobywam jego auto? Edytowane 27 Listopada 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 W swojej kancipaie... wciskasz esc, i tam maasz opcje zeby isc do kryjówki... i potem wybierz samochod chyba i tam jak sie wcisnie "1" to sie sprzeda. Mam nadzieje ze cos zrozumiales z mojego belkotu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) @Zolw Ha ja leciałem lexusem do szóstego miejsca i było ok. Zawsze możesz mieć fart i wylosowac fure gościa z którym wygraleś. Kase możesz zarobić jedynie zaliczając niewykonane wyścigi dla gościa z nr 15 i 14 z BL. Innego sposobuchyba nie ma. @AndyN było już o tym dostajesz auto pokonanego jeżeli je wylosujesz tylko i wyłacznie wtedy. Edytowane 27 Listopada 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Zaliczone wyścigi też można drugi raz wykonać i zarobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolw Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 dzieki za odpowiedz Mogiel :) dobrze wiedzieć bo tak bym kombinował nic tylko scigac sie do 6 miejsca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Udało mi się zaliczyć wszystki wykorczenia :] Link: Wykroczenia o co chodzi z tym oporem przy aresztowaniu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) opor przy aresztowaniu zaliczasz w momencie gdy zaczyna sie ladowac niebieski pasek u dolu ekranu i napis oczekiwanie czyli poprostu jak radiowoz straci Cie z pola widzenia. Edytowane 27 Listopada 2005 przez KEILTNH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 A może screena z kartoteki wykroczeń? Możnaby oprócz maks speed zrobić ranking max bounty w jednym wyścigu.Prosze bardzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 ja mialem ponad 4mln total bonty w poscigu ponad 40 minut, niestety wepchneli mnie na spike stripa i koniec. apropo, ciezko jest uciec po pokonaniu razora w bmw m3 gtr ( 6 poziom poscigu) do mostu i big jump - (tyle wiem bo dzwoni telefon i mia wyjasnia co i jak ale tam nie dojechalem jeszcze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 wiecie co mnie irytuje w tej grze? Mam caymana stunigngowanego max jaki moze byc przy 42% jade sobie koło 230km/h po chwili patrze dojezdza do mnie radiowoz (ten z I poziomu) wiec ja rura do przodu a ten super hiper szybki wielki ponad 2 tonowy sedan jedzie rowno ze mna do 300km/h i nie straszne mu to ze ja mam porsche tuningowane a on ponad 2 tonowego kolosa i moc o dobre 40% mniejsza niz ja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 no przeciez moja "turbo doładowane silniki" lol jeszcze zrozumiem ze moze pojedzie te 300! (choc w realu nie wiem czy pojedzie 220) ale przyspieszenie jak stuningowany cayman? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 A co mieli zrobic? Ze po 3 sek. konczy sie poscig? Dobrze ze tak jest, bo inaczej by byla lipa lol... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 hmmm jak zaliczam kamienie milowe przed Mingiem to musze wytrzymać 7 min pościgu ... ale zawsze mi w którymś momencie wyskakuje coś C++ coś tam błąd i mnie szlag trafia ... macie coś na ten błąd? jakiś sposób ;]? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 nie ale mogly by one tylko stac na blokadach a tak to duzo jakis corvet itp! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Prosze bardzo...No dobra nieźle... można by powiedzieć nawet że rekord... ...szkoda że nie aktualny :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 miał ktoś lepsze przyspieszenie od 0 do 100 km/h :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 jestem el0 ;] pobijcie mój rekord :D sorki za takiego małego screena ale nie moge znaleźć photoshopa ;] a paint sobie nie radzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sioli Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Ma ktos moze jakis "działajacy" trainer na kase do Most Wanted? Skad mozna pobrac ten program do porownywania samochodow ale juz podrasowanych przez nas? Z gory dzieki! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Mam maly problem i mam nadzieje, ze mnie nie zlinczujecie... :) Wczoraj szukalem przez 20 minut w tym temacie informacji opnosnie tego ile wpisac w rejestrze przy "CacheSize" i znalazlem. Ale okazalo sie, ze to nie poprawia, a pogarsza wydajnosc, wiec chcialem zmienic na default, ale nigdzie nie zapisalem ile to bylo... :/ Moze ktos mogly mi podac? Mam 512 MB (jak w podpisie). Wielkie dzieki! A gra jak dla mnie swietna - o wiele mniej meczaca niz U2. I ladniejsza! :) ps. Ta wartosc znajduje sie w regedit pod kluczem HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted Edytowane 27 Listopada 2005 przez q-b-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) nie wiem czy to już było ale można w rejestrze wyłączyć ten cholerny motion blur.gra wygląda wtedy cudownie!! jakby co,to macie program którym można automatycznie włączyć i wyłączyć motion blur http://rapidshare.de/files/8247947/nfs-mw_no_blur.zip.html Edytowane 27 Listopada 2005 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1cHuL1nHo Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Może by jakas lige zrobic laddera albo jakiś puchar co wy na to ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 narazie nie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Odzyskane BMW :) I moj najlepszy poscig, notowania w granicach 7 000 000 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 kto bedzie szybszy? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Mam maly problem i mam nadzieje, ze mnie nie zlinczujecie... :) Wczoraj szukalem przez 20 minut w tym temacie informacji opnosnie tego ile wpisac w rejestrze przy "CacheSize" i znalazlem. Ale okazalo sie, ze to nie poprawia, a pogarsza wydajnosc, wiec chcialem zmienic na default, ale nigdzie nie zapisalem ile to bylo... :/ Moze ktos mogly mi podac? Mam 512 MB (jak w podpisie). Wielkie dzieki! A gra jak dla mnie swietna - o wiele mniej meczaca niz U2. I ladniejsza! :) ps. Ta wartosc znajduje sie w regedit pod kluczem HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted ja mam taką wartość: 3044530176 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGO Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 niestety to co mi ktos podpowiedzial czyli reinstalacja gry nic nie pomogla, ciagle filmy maja niesamowita czkawke :/ gra traci sens bez filmow nie ma klimatu znalazlem tez drugi problem, LAN nie dziala, tzn kolega zaklada gre ale ja nie widze jego gry i na odwrot probowalismy we trzech na LANie zakladac i dolanczac sie do gier ale nie widac serwerow pomocy! :sad: zainstalowanie ponownie oprogramowania do karty graficznej poprawilo ten problem, juz wszystko dziala ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 ja mam taką wartość: 3044530176Ja też tyle mam, więc to nawet jest niezależne od ilości ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyrycerz Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 ja mam taką wartość: 3044530176 Ja też. Chociaż mam 1gb ramu. Tak więc ta wartość nie zależy od ilości posiadanego ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Dzieki wam wielkie! Mozecie sie pobawic z tym co ktostam podal, ale u mnie to tylko pogorszylo sprawe. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...