Skocz do zawartości
Gość kev

Need For Speed Most Wanted

Rekomendowane odpowiedzi

Imho najlepsza i najszybsza bryka to lambo murcielago ,ale to juz pod koniec gry :D Na twoim poziomie AndyN to polecam lancer'a evo albo cayman'a ,ale lancer lepszy ze wzgledu na 4x4 B) pozdrawiam

Bzdura !! Ja juz dawno przeszedlem grę i najlepsza jest Porsche Carrera GT !! wez sobie zagraj na dragu na czwartej trasie i przetestuj to zobaczysz ktora najlepsza bryka , ja juz nagralem filmik na dragu na 4 trasie (Seaside & Camden) i mam czas : 15.61s , jak go pokonasz innym wozem to Ci przyznam rację

przed chwila zrobilem 15.57s i bije rekord dalej ..>>

Edytowane przez KUBA TM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe wyścigi po "prostej" to nie wszystko. Jakby tak było to we wszystkich rajdach i wyścigach brałyby udział dragstery ;)

Przestancie pisać która fura jest najlepsza, ważne która komu się podoba i przypadnie mu najbardziej do gustu prowadzenie, dzwięk silnika, możliwości tunningu zewnetrznego i wiele innych.

Był jakiś zarzut o fałszowanie screenshotów. Tak w kwesti formalnej to wydaje mi się, ze gra w angielskiej wersji językowej ma wszędzie kropki oznaczające wartości ułamkowe, a gra po spolszczeniu ma w tym miejscu przecinki.

Edytowane przez Mogiel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porszawka GT jest zajebista ale tylko na szybkie trasy gdzie powyzej 300Km/h nie schodzi z szafy.

Jezdzilem chyba wszystkim autkami i owszem na dragach i sprintach porsche gt nie ma sobie rownych. Przyspieszenie i predkosc jest nie do pobicia. ale jesli juz jest jest troche ciasniej, i bardziej kręta trasa to porsche zaczyna odbijac sie od bokow i niewyrabiac. Wtedy kazde autko z niezlym przyspieszeniem i trzymaniem na drodze jest w stanie go pokonac. Gdybym mial wybierac to na krete trasy z duza iloscią zakretow wybralbym Caymana lub EVO VIII a na dragi i sprinty Porsche GT. A takim autkiem pomiedzy jest jak dla mnie LAMBO Gallardo.

Chociaz to wszystko zalezy od stylu jazdy. Jeden bedzie zachwalal Corvete a drugi bedzie wolal Mustanga GT a jeszcze trzeci Astona DB9

PS. Zgadzam sie, Porshe GT jest nie do pokonania jesli chodzi o odglos silnika.

Edytowane przez paolowawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porszawka GT jest zajebista ale tylko na szybkie trasy gdzie powyzej 300Km/h nie schodzi z szafy.

Jezdzilem chyba wszystkim autkami i owszem na dragach i sprintach porsche gt nie ma sobie rownych. Przyspieszenie i predkosc jest nie do pobicia. ale jesli juz jest jest troche ciasniej, i bardziej kręta trasa to porsche zaczyna odbijac sie od bokow i niewyrabiac. Wtedy kazde autko z niezlym przyspieszeniem i trzymaniem na drodze jest w stanie go pokonac. Gdybym mial wybierac to na krete trasy z duza iloscią zakretow wybralbym Caymana lub EVO VIII a na dragi i sprinty Porsche GT. A takim autkiem pomiedzy jest jak dla mnie LAMBO Gallardo.

Chociaz to wszystko zalezy od stylu jazdy. Jeden bedzie zachwalal Corvete a drugi bedzie wolal Mustanga GT a jeszcze trzeci Astona DB9

PS. Zgadzam sie, Porshe GT jest nie do pokonania jesli chodzi o odglos silnika.

i wlasnie tym moim ulubionym Porsche CARRERA GT zrobilem nowy rekord na dragu (4 trasa) a mianowicie 15.24s i predkosc jaka uzyskalem to 388 km/h :) Pozdro !! Edytowane przez KUBA TM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie porównujcie Vmax aut z kariery i tych z garażu. Wozy w karierze mają zazwyczaj unikalne częci, które zdobywamy pokonując ludzi z Black listy.

Moj Cayman z kariery dla przykladu jest szybszy niż Carrera GT z garażu, ale już Cayman z garażu dostaję po pupie od GT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdura !! Ja juz dawno przeszedlem grę i najlepsza jest Porsche Carrera GT !! wez sobie zagraj na dragu na czwartej trasie i przetestuj to zobaczysz ktora najlepsza bryka , ja juz nagralem filmik na dragu na 4 trasie (Seaside & Camden) i mam czas : 15.61s , jak go pokonasz innym wozem to Ci przyznam rację

przed chwila zrobilem 15.57s i bije rekord dalej ..>>

A jaki ma top speed carrera ?

Bo ja lambo miałem 397, jeżeli jest szybsza to pojedziesz więcej :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tiaaaaa a swistaka posadzili... :)

1. a gdzie wykroczenia?

2. wystarczy odpalic photoshopa (albo cos innego) mocno rozjasnic twoj gfx i dokladnie se oblookac

3. od kiedy w wynikach (nfsmw) znak rozdzielajacy sekundy od setnych jest kropka? (u ciebie jest) jest to przecinek , a nie kropka . ( http://img20.imageshack.us/my.php?image=lolek9bl.jpg )

4. pasek oczekiwania na 1x to zawsze 12s!

5. tak wiec i wyszlo samo z siebie (przy pomocy photoshop'a)

papa...

Żałosne... Zrób tak jak napisał Niemiec że zrobił, będziesz miał to samo... Miałem tak nie raz ale nie przywiązywałem do tego większej uwagi... :mur: :mur: To że Ty masz takie sposoby lub Twoi znajomi na bycie trendi'n'jazzi to już Twoja sprawa... Odpaliłem Corela, rozjaśniłem na maxa i nie widzę żadnych problemów?? Porównywałem z innym danymi screenami i wszystko jest OK, więc w czym problem? Zaraz odpalę Photoshopa, ale pewnie zaraz napiszesz że to dlatego że mam inny komputer i monitor, dlatego widzę co innego... Co do punktu 3ciego to masz chyba inną wersję NFSa :) Bo ja jakoś na screenach widzę KROPKĘ a nie przecinek :) I u siebie też mam kropkę a nie przecinek...

EDIT

Tu na potwierdzenie screen z poprzedniej strony :)

Dołączona grafika

Edytowane przez mak777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uciekam sobie przed policją na autostradzia a tu nagle wskakuje ,lecę awałek i zachaczam o radiowóz ;] jeżeli ktoś grał w THPS albo jeździ na desce to wie ... . ZRROBIŁEM KICKFLIPA !!! :razz: ale naprawde śmiesznie to wyglądało bo wylądowałem idealnie na kołach ...

hehe moje 12 s pościgu jest nie do pobicia :)

Takie rzeczy to nie sztuka w NFS :) Ja już kilka razy robiłem beczke Caymanem i lądowałem na koła.

Witajcie, chce sobie odblokowac wszystkie auta, bo chce porobic testy predkosci, sterownosci, itp. Ale ale nie wiem gdzie wpisac te kody, nie wiem gdzie jest probowalem prawie wszedzie i nici, jak wiece jak to zrobic prosilbym o pomoc. Pzdr

O ja nie moge -_- Rozumiem że można sie pogubić z kmh i mph ale żeby nie wiedzieć co to screen tytułowy ? O_o To ten gdzie masz BMW i SUV-y policyjne w tle z włączonymi sygnałami. Ale kodu nie odpalisz bo nie działa w czarnej edycji. działa tylko Castrol i Burgerking

szkoda ze nie ma bugatti tego co ma 1000km i robi 400km/h bez "tuningu":P

ja poki co jezdze caymanem i carrera S i nie narzekam:P

Ono samo w sobie ma tuningowe części :D Nie mówie o neonach tylko o rzeczach w stylu przelotowy wydech, kute tłoki, korbowody, aluminiowy blok silnika :D

Nie porównujcie Vmax aut z kariery i tych z garażu. Wozy w karierze mają zazwyczaj unikalne częci, które zdobywamy pokonując ludzi z Black listy.

Moj Cayman z kariery dla przykladu jest szybszy niż Carrera GT z garażu, ale już Cayman z garażu dostaję po pupie od GT.

Ja nie widze problemu :P Wpisujesz kod burgerking, przechodzisz specjalną próbe burger king-a i masz unikaty w "Moje Samochody"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś w tę grę gra na kierownicy? Bo mam problem ze zdefiniowaniem gazu i hamulca :/

Po pokonaniu przeciwnika z listy mozna wygrac jego auto losując z 5(?) kart. Czy auto ciągle jest w pod tą samą kartą (którą?) czy trzeba liczyć na szczęście? Bo jeszcze żadnego nie udało mi się tym sposobm wygrać :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba rzeczywiście to Murcielago jest najszybsze. Niestety tylko wyrównanie rekordu i wyglada na to że nie będzie nic więcej.

Jeżeli pojechałeś to na trasie to w opisie trasy

np w quick race możesz zobaczyć ile pojechałeś z dokłasności do

2 miejsc po przecinku. Ja miałem 397,40

Edytowane przez kaczala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie czego brakuje??? moim zdaniem policja powinna tez byc wyposazona w motory <scigacze >

oraz na blokadach psiarskie powinni strzelac po kolach

sorry za offtopic ale zobaczcie sobie ciekwy poscig koles wymiata beta M3

http://video.google.com/videoplay?docid=-7...75339&q=m+coupe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ziomal... poziom poszukiwania zalezy od tego, jak dlugo sie scigasz... po lewej stronie masz takie ogniki... maxymalnie moze ich byc 5(5x). Zwiekszasz je poprostu uciekajac przed policja - im dluzej ucziekasz, tym wiekszy stopien poszukiwania.

To wiem tylko myślałem , ze jest więcej niż 5 (słyszałem ze 7) i jakoś Cross nie chce mnie ścigac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rotfl, mam ustawione automatyczne zapisywanie gry, czy jestmozliwosc odzyskania stanu gry z przed 1 5minut? ;] Bo wygralem 8 miejsce i kurcze nieudalo sie uzyskanie dowodu rejestracyjnego Mustanga ;\

Z tego co wiem to nie ma takiej mozliwości (kumpel nie trafił caymana) a mi sie udało mustanga ustrzelic caymana też :)

PS: Mam pasek detali ustawiony do przedostatniego poziomu, a ulica wyglada tandetnie mogiel wyżej dał scr z Murcielago i u niego wyglada ulica ok, refleksy sa itp. a u mnie gorzej niz w underground 2, tylko na max detali ulica wyglada normalnie ?? Co w zaawansowanych opcjach jest odpowiedzialne za refleksy na ulicy ??

Pozdro

Edytowane przez sbchp250

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mogiel wyżej dał scr z Murcielago i u niego wyglada ulica ok, refleksy sa itp.

A to ciekawe bo ja wlasnie w opcjach mam refleksy nawierzchni na minimum. Mnie osobiście nie podoba się świecąca ulica no chyba że rzeczywiście pada i asfalt jest mokry. Jak chcesz to możemy się zamienić ;)

Co do Crossa to przyjżyjcie się dobrze przy przejeżdzaniu przez blokady. Jeżeli ktoraś z corvett jest czarna (więcej czarnego niż białego) to w nia należy celowac. To jest właśnie Cross. Osobiście widziałem ją chyba ze 2 razy tylko podczas kariery. Reszta corvett z jego wydziału jest biała.

Edytowane przez Mogiel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja włsnie wczoraj jak grałem to takcih czarnych corwett widzilem kilka może nawet dwie naraz . A tak wogóle to kto to jest ten Cross i jego "wydział" ^^

Jak to kto? Najlepszy (podobno) kierowca wśród policjantów w Rockport. Co Ty filmów (w grze) nie oglądasz?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ucieka sie w finalowym poscigu (BMW M3) to wszystkie corvett'y sa czarne i imo jest to najwyzszy poziom B)

Pytanie do weteranow czy atakowal Was kiedys helikopter :blink: Ja uciekam monaro na piatym levelu to gosc helikopterem (chyba to jest Cross :D ) probuje mnie zepchnac z drogi i tlucze we mnie helikopterem :blink: Niezla beczka :lol2: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie czego brakuje??? moim zdaniem policja powinna tez byc wyposazona w motory <scigacze >

oraz na blokadach psiarskie powinni strzelac po kolach

sorry za offtopic ale zobaczcie sobie ciekwy poscig koles wymiata beta M3

http://video.google.com/videoplay?docid=-7...75339&q=m+coupe

Koleś w tym motorku ma przekręcony prędkościomierz, dlaczego bo gdy miał na liczniku 230km/h obok podobną prędkością jechał Fiat Punto ze zdarzakami w kolorze nadwozia. Więc ten filmik to bzdura.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi