Gość Bio Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 to jest ten murzyn który na początku w filmiku przejechał ci kluczem po drzwiach (ach jakbym go dorwał za to...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Jeśli mam mówic szczerze ... to nie . A tak z innej beczkej wcześniej mieszałem z błotem tego SLR-a ale teraz okazał się samochodem całkiem całkiem jechałem jzu nim 317 i to nie był max , mam też caymana ale on jest jakiś dla mnie wolniejszy . Będe sie z eraz ścigał z tą niunią to po tym chinczyku czy po baronie jzu nie pamietam tylko musze jeszcze nabic bounty (nie smiac sie ) bo jeżdże przepisowo ^^ Acha i do tych co mają podobne kompy do mojego na jakich ustawieniach gracie ??? Edytowane 28 Listopada 2005 przez 4liant_weteran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 a ja włsnie wczoraj jak grałem to takcih czarnych corwett widzilem kilka może nawet dwie naraz . A tak wogóle to kto to jest ten Cross i jego "wydział" ^^Cross to jest amerykanski odpowiednik porucznika Borewicza z 007 zglos sie tylko zamiast duzego fiata ma Corvette i helikopter <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Chyba rzeczywiście to Murcielago jest najszybsze. Niestety tylko wyrównanie rekordu i wyglada na to że nie będzie nic więcej. OBRAZEK hmmm a gdybyś pogrzebał ESC/tuning ? i ustawił tam kilka rzeczy ;>??? musze sprawdzić ile km/h to daje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 hmmm a gdybyś pogrzebał ESC/tuning ? i ustawił tam kilka rzeczy ;>??? musze sprawdzić ile km/h to daje ... Jakby się przesuneło zakres obrotów na którym działa turbo na maxa w prawo to powinno byc wiecej mocy na wysokich obrotach ale wielka turbo dziura na niskich.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 ja troche z innej beczki, ale problem zwiazany bezposrednio z MW. Chodzi mi o to, ze ta gra momentami spowalnia, lub nawet zatrzymuje na kilka sekund. Sprawdzalem jzu z roznymi sterami i wszedzie to samo, nic nei zmieniaja zarowno stery do mobo jak i do grafy :( Nie wie mco moze byc przyczyna, ale nei dzialo mi sie nci takiego na zadnej z innych gier, obecnei mam zainstalwoanego tylko MW, ale wczesneij wszystko bylo OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) hmmm a gdybyś pogrzebał ESC/tuning ? i ustawił tam kilka rzeczy ;>??? musze sprawdzić ile km/h to daje ...Sprawdzałem. Co prawda wpływa to na samą jazde i prowadzenie auta ale jakoś nie zauwazyłem żeby któreś z ustawien zmieniło coś w kwestii maksymalnej prędkości. @grzesiu to nie działa tak. Owszem przesuniecie paska turbiny w prawo pozwala na osiąganie wysokich prędkości szybciej booperujesz na wysokim zakresie obrotów, z paskiem w lewo maks osiągałbyś po prostu dłużej ale zawsze ten sam maks. tak przynajmniej jest w grze. @ziupo ta gra tak ma. Było podawane wiele rozwiązan w tym temacie, wystarczy poszukać. Niektorym pomogły, innym (mnie) nie. @LCC Podaj dokładnie (czas) w którym miejscu jest ten punto bo ja namierzyłem tylko jednego punto i 230 na predkościomierzu motocykla i powiem Ci że te pojazdy zdecydowanie nie jechały z podobna prędkościa. Pozatym prędkości wyglądają na moje oko całkiem ralnie. Popatrz sobie na fragmenty gdzie motor jedzie wolniej (ok 80 - 90kmh) i nadal jest w trakcie wyprzedzania, a gdyby miał przeskalowany licznik to musiałby miec chyba sporo więcej. Zobacz sobie moment 11m20s. Oblookaj ujęcia ze stacjonarnych kamer. Tam lepiej widać duże predkości. Nie wiem czemu nie dajesz wiary temu filmikowi. Edytowane 28 Listopada 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Jak ucieka sie w finalowym poscigu (BMW M3) to wszystkie corvett'y sa czarne i imo jest to najwyzszy poziom B) Pytanie do weteranow czy atakowal Was kiedys helikopter :blink: Ja uciekam monaro na piatym levelu to gosc helikopterem (chyba to jest Cross :D ) probuje mnie zepchnac z drogi i tlucze we mnie helikopterem :blink: Niezla beczka :lol2: pozdrawiam Mnie ten helikopter do szewskiej pasji doprowadza ! Leci nademną, wznosi tumany kurzu i powoduje zerową widoczność :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Mnie ten helikopter do szewskiej pasji doprowadza ! Leci nademną, wznosi tumany kurzu i powoduje zerową widoczność :?A miales przypadek ze w Ciebie uderzal :blink: bo we mnie laduje probujac wprowadzic mnie w poslizg :lol2: To ze lata przed fura powodujac zerowa widocznosc to standard :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
observer Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 witam mam pytanie / jesli bylo to sorry - czy mozna jakos zrobic zeby kursor myszki "nie znikal" - np po wejsciu do sklepu z czesciami nie mam kursora ale myszka dziala bo jak sie uda nakierowac na odpowiendnia funkcje to widac ze zaznaczylo ja, a klawiatura nie wiem np jak zmienic lakier z blyszczacego na metaliczny, troche uciazliwe jest klikanie po omacku ;) pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 AndyN - to zalezy od szczecia. Mi sie jedna fure udalo wygrac. Ktos tam mowil ze trafil w 3 znaku zapytania, a ja tam nie trafialem, ale za 4 chyba razem sie udalo. Wiec to kwestia farta. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) ja np. (tak miałem z Baronem) przedtem jak miałem się z nim ścigać to strasznie się na tego caymana napaliłem. Po wyścigu jak nie trafiłem na karte z jego wozem to tak się wkur**łem, żę wcisnąłem alt+F4, następnie ponownie włączyłem gre i znowu ścigałem się z Baronem :D tym razem trafiłem na caymana :D tak samo zrobiłęm jeszcze z mercedsem tej lalki, i lamborghini :D pozdro Edytowane 28 Listopada 2005 przez quartzXXI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 ja mowie o TOP SPEEDZIE na tej trasie co gralem (czwarta trasa z dragow) :) tak to okolo 400km/h ta Carrera pociagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 wiecie czego brakuje??? moim zdaniem policja powinna tez byc wyposazona w motory <scigacze > oraz na blokadach psiarskie powinni strzelac po kolach sorry za offtopic ale zobaczcie sobie ciekwy poscig koles wymiata beta M3 1783229[/snapback] To wiem tylko myślałem , ze jest więcej niż 5 (słyszałem ze 7) i jakoś Cross nie chce mnie ścigac :) A jak masz zamiar ominąć taką blokade gdzie walą ci po kołach ? BTW To nie M3 tylko Z3 Coupe ! czytaj uważnie napisy. Mnie też ani razu nie ścigał cross :) może byłem dla niego za szybki jak dla reszty bo zazwyczaj mam ich z tyłu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) A mam pytanie..gracie na manualnej krzynie czy auto ? :P Ja osobiscie cale zycie gralem na auto we wszyscy scigowki...ale w mw zagralem na manual i wg mnie gra sie o wiele fajniej :D @Shiningami...masz 11 linijek w sigu..jak Zavader zobaczy to stracisz siga ;p Edytowane 28 Listopada 2005 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Udalo sie osiagnac magiczne 400km/h B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Niedawno dopiero przeczytalem, ze filmiki do tej gry robilo to studio ktore zrobilo efekty do firmy Sin City :o I faktycznie te filmy rzadza. Szkoda, ze tylko na poczatku sa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Podaje alternatywna metode uruchomienia języka Polskiego w grze. 1. Wchodzimy w START->uruchom - wpisujemy "regedit" 2. Wchodzimy w HKEY_LOCAL_MACHINE->Software->EA Games->Need for Speed Most Wanted i po prawej stronie z listy wyszukujemy wpisu: "Language" i zmieniamy wpis z angielskiego na "polish" następnie szukamy: "Locate" i zmieniamy z angielskiego na "pl" zamykamy okno odpalamy gre i cieszymy sie Polską wersją kinowa MOST WANTED Nie uzywaj tego programy ktory stworzył mleko na spolszczanie tylko zainstaluj wersje angielska i zrób to co pisalem wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyrycerz Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 witam mam pytanie / jesli bylo to sorry - czy mozna jakos zrobic zeby kursor myszki "nie znikal" - np po wejsciu do sklepu z czesciami nie mam kursora ale myszka dziala bo jak sie uda nakierowac na odpowiendnia funkcje to widac ze zaznaczylo ja, a klawiatura nie wiem np jak zmienic lakier z blyszczacego na metaliczny, troche uciazliwe jest klikanie po omacku ;) pozdrawiam. Możesz użyć klawiszy 0 i 9 zamiast kursora myszki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Macie jeszcze lepszy wynik 408km/h Zrzuty z kilku roznych przejazdow Edytowane 28 Listopada 2005 przez lukasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 nic się nie da zrobić ... większości osób tak przycina jak nie wszystkim ;pMi jakos sie nic nie przycina :D Co do ludzi ktorzy graja kilka razy z ludzmi z BL zeby wygrac ich samochody to cheat'uja :P toz to nie rozni sie nic od wpisania kodu, wtedy bedzie nawet szybciej :P Sztuka jest wygrac gorszym samochodem z lepszym :D a niektorzy to bezczeszcza te samochody jak widze na screen'ach :) Mnie milo zaskoczyly Corvetta i Viper (oba na max rasowane podczas 3-5 miejsca na BL ), ladnie sie prowadza, a Viper nawet ladnie 'brzmi' :) Pogoda w MW rulez :) Jak widac na zalaczonym obrazku, niektorym to w czasie drag'ow wcale sie do mety nie spieszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku14 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Kto z was gra na kierownicy? Shiningami jakim samochodem jeździsz w NFS Underground 2, bo widziałem że jakieś miejsce masz w mistrzostwach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 AndyN - to zalezy od szczecia. Mi sie jedna fure udalo wygrac. Ktos tam mowil ze trafil w 3 znaku zapytania, a ja tam nie trafialem, ale za 4 chyba razem sie udalo. Wiec to kwestia farta. ;] Ja chyba 5 razy trafiłem na auto pod trzecim znakiem zapytania licząc od lewej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Macie jeszcze lepszy wynik 408km/h Zrzuty z kilku roznych przejazdow To już gdzieś widziałem... :wink: Czas chyba powrócić z powrotem do tej gierki..po prawie tygodniej przerwie B) Jak na razie przekroczyłem moją suprą troszkę więcej niż 300km/h :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Wlasnie polknalem kolesia z drugiego miejsca. Ja swoim Caymanem pojechalem go w ostatnim trzecim wyscigu o 18sekund. w drugim natomiast przewaga siegala prawie 20sek ale koleszka w magiczny sposob w ciagu 4-5 sekund odrabial calą moją dlugo wypracowywana przewage. I wlasnie to mnie w tej grzej dobija. Zbyt szybko przeciwnicy odrabiają przewage. Albo gdy nas wyprzedzą i to my mamy strate to jadą jakby jechali na zakupy. i walą w co tylko sie da abysmy dali rade ich dogonic. Teraz czas na RAZORA z miejsca 1. Acha swoją drogą zbieralem kase na DB9 kupilem go a potem go wygralem od kolesia z BlackListy, to samo bylo z EVO VIII i teraz z Mercem SLR. Powinno sie dodac do FAQ - Blackliste z gry z imionami i tym jakie kolesie maja fury aby nie kupowac furek ktore i tak mozna wygrac bo poprostu szkoda na to kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) mi ta giera nie chce chodzić..... kto mnie pocieszy .... Biednaś. :cry: Taka gra... na prawdę szkoda. btw. Na razie jestem na 11 zawodniku... :D Edytowane 28 Listopada 2005 przez q-b-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ja chyba 5 razy trafiłem na auto pod trzecim znakiem zapytania licząc od lewej.ja obstawialem 2 od lewej 50% skutecznosci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Kto z was gra na kierownicy? Shiningami jakim samochodem jeździsz w NFS Underground 2, bo widziałem że jakieś miejsce masz w mistrzostwach. Corollą zasuwałem mi ta giera nie chce chodzić..... :cry: :cry: :cry: :cry: kto mnie pocieszy .... :cry: Idź do psychoanalityka a nie nam tutaj sie żalisz ( wystarczy nawet jak napiszesz na oślej łączce ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 To już gdzieś widziałem... :wink: Czas chyba powrócić z powrotem do tej gierki..po prawie tygodniej przerwie B) Jak na razie przekroczyłem moją suprą troszkę więcej niż 300km/h :D NIE CYTUJ OBRAZKÓW !!! Biednaś. :cry: NIE RÓB OT !!! ;] rekord dodany do faq ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Kto z was gra na kierownicy?Ja próbowałem (czerwony logitech) ale nie mogę zdefiniować gazu i hamulca :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...