wyrko Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Przestancie pieprzyc o fps !!! Masz w grze wlaczonego frapsa i normalnie nawet niezauwazylbys tego przyciecia. Na jedna strone tematu moze ze 3 ciekawe posty sie trafi, a reszta to ustawienia grafiki i fps!!! :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Pewnie jak bys mial kompa za 3 tys. zloty to tez bys o tym gadal jak opetany ;) Sciagam filmik ten z aparatu robiony... zobacze jak to chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Widze ze mamy prawie takie same sprzęty :P ( prawie identycznie grafy podkrecone ten sam chipset). Ja mam cienie na maxa, ale za to kosztem Anizo(8x), wiec nie mów ze mozna miec WSZYSTKO NA MAXA bo dla mnie wszystko to wszystko :P Zresztą wiesz, dla kogos 25fps to juz jest płynnie i komfortowo a dla kogos 30fps moze byc za mało :)Ja mam cały czas w granicy 29fps i jak dla mnie w zupałnosci wystarcza. A tak wogóle to gierka ma bardzo ładna grafike a jesli chodzi o sama rozgrywke to jest spox. Powiedzce mi tylko jedno czy w karierze mozna gdzies zmienic poziom trudnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) Tunigujecie punciaki, golfy, caymany na maxa kupujecie takie gallardo wogole nieztuningowane i mowicie ze jest gorsze. W dodatku przesiadacie sie na inny wozek i nie mozecie sie przyzwyczaic. <_<a gdzie napisalem ze lamborgini nie bylo po oc ? co sie do przyzwyczajania liczy sie top speed i przyspieszenie ;] golf gna ponad 370 lekko a lamborgini ma problem dosc do 350 oc oczywiscie ile sie da na danym etapie ;] nie mamy chyba wiecej o czym gadac ;] zaleta tego auta jest ciezar latwiej sie przebic przez blokade ;] Edytowane 30 Listopada 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 mój Cayman po oc - 370 km/h nowiuśkie lambo Murcialego ;] czy jakoś tak :P - 330 km/h bez oc (tylko skrzynia nowa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) ja mowie o Murcialego nie da sie wiecej bo nie ma tak jak wczesniej 3-4 stopniowego oc a lepszy silniki mozna dawac dopiero jak sie pokona 3 goscia ;] oczywiscie unikaty zainstasowane ;] golf wymiata jednym slowem ;) nie ma mocnych ;] pozatym chyba nie da sie zapodac wiecje niz 5 kresek :/ a moj golf juz je ma chyba raczej na maxa ;/ co do fps klutnie nie maja sensu bo je testujecie w roznych miejcach i jestescie na roznych stopniach zawansowania w grze ;] do pewnego momentu gra chodzi wypas niskie speedy maly ruch wolna police ;] a potem wszystko sie zmienia ;] dajcie se siana jak auto gna >300 i goni Cie policja 25 radiowozow do tego jeszcze jakis ruch uliczny itd to potrafi przyciac szczegolnie jak pedzisz przez miasto ;] Edytowane 30 Listopada 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Czyli nikt nie gra na kierownicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Ja mam taki konfig jak w podpisie i gram w rozdzielczosci 1024x768 High detal jedynie cienie na pół. No i do tego 4xFSAA i 16xAnizo. I co mowisz ze sie nie da?????????? da sie bardzo dobrze grac tylk oze tak jak a innych grafikach powstaja podczas gry szarpniecia i dziwe chrupniecia, ni z tad ni z owąt ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Czyli nikt nie gra na kierownicy?dlaczego nie ?? ja gram.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 widzieliscie ze w folderze gdzie sa pliki od samochodow z gry jest folder o nazwie "350z" :) czyzby chodzilo o nissana :) ktorego nie ma w tej czesci nfsa. ale sa tam tylko pliki z wzorami vinyli (tak mi sie wydaje, patrzac na nazwy) ciekawe co tu znow odjeb... programisci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) @kev Zauktualizuj w FAQ "Najkrotszy poscig" bo juz nie jestes jedynym rekordzista ;) Ten sam wynik zrobil Linoge i moja skromna osoba :) Mówisz o 12s? Przecież to nie jest żaden problem skoro własnie tyle czasu ładuje sie pasek "ucieczka" do momentu zgubienia radiowozu obojetnie czy go rozwaliles czy zgubiles. Pozatym już dawno Niemiec zaprezentowal screena z najkrótszego pościgu którego już na pewno nkt nie pobije. Takze dajcie spokój z tym 12s bo zaraz trzeba bedzie wszystkich grających w NFS dodac do FAQ. Edytowane 30 Listopada 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) Mówisz o 12s? Przecież to nie jest żaden problem skoro własnie tyle czasu ładuje sie pasek "ucieczka" do momentu zgubienia radiowozu obojetnie czy go rozwaliles czy zgubiles. Pozatym już dawno Niemiec zaprezentowal screena z najkrótszego pościgu którego już na pewno nkt nie pobije. Takze dajcie spokój z tym 12s bo zaraz trzeba bedzie wszystkich grających w NFS dodac do FAQ.laduje sie krocej ok 10 s 2s to dojazd do radiowozu i jego zniszczenie ;] jesli by byl rekord gdzies dobrze dostepny to napewno by sie ktos znalazl kto ma mniej ;] nigdy nie mowi nigdy ani nikt bo Nikt to bardzo fajny ktos ;] Edytowane 30 Listopada 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Witam, Własnie przeszłem kolejną odsłone NFS, powiem że miło mnie zaskoczył. Gre przeszedłem Caymanem, czytam wasze posty i tak patrzyłem na rekordy ale żadnego nie pobiłem niestety. Grywalność jest świetna ogólnie gra jest godna kupna. FPS średnio mam 37 , na 1024 i AA2 itd. Lecz bardzo brakuje mi czegoś ze stajni Ferarri i jakiś klasyków Mc Laren F1 , czy Jaguar :) no ale cóż za to widok Astona Martina mnie bardzo ucieszył. Oceniam Gre na 9+ :) gdyż nigdy żadna gra mnie tak nie wciągła Czytałem temat od początku a wypowiadam się późno dlatego że najlepiej jest gre skończyć a później mówić co o niej się sądzi :) POZDRAWIAM FANÓW SERII NFS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 dlaczego nie ?? ja gram.. Udało ci się ustawić poproawnie pedały gazu i hamulca? Bo ja mogę ustawić albo ten, albo ten. Poza tym czy też masz taki totalnie denerwujący efekt, że jak skręcisz kierownicą i wrócisz do zwykłego położenia to samochód jeszcze przez jakies pół sekundy skręca w tą stronę i musisz kontrować w drugą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) ale fajnie się złożyło. Właśnie za 15 minut leci na TVN-ie "Szybcy i Wściekli" - czas powspominać, a na dodatek kolejna motywacja do grania w Most Wanted :D No ja to obejrzałem i z black list mi sie skojarzyło :D DOM to numer 1 :) my to nowy przybysz który stracił swoją bryke ( akurat Brian musiał oddać inny wóz :D ) widzieliscie ze w folderze gdzie sa pliki od samochodow z gry jest folder o nazwie "350z" icon_smile3.gif czyzby chodzilo o nissana icon_smile3.gif ktorego nie ma w tej czesci nfsa. ale sa tam tylko pliki z wzorami vinyli (tak mi sie wydaje, patrzac na nazwy) ciekawe co tu znow odjeb... programisci icon_smile3.gif Też mi nowość :P Jak ci się nudzi to se poprzeglądaj pliki z dźwiękami od wozów :D w golfie powinieneś odszukać pliki pod nazwą Jetta. Apropo Kierownic, niech admin albo mod doda do FAQ http://www.nfs-planet.de/nfsmw_support_files.php?lang=eng Thrustmaster released new drivers, which will make your wheels compatible to Need for Speed Most Wanted! For the following wheels: # Ferrari GT 2-in-1 Rumble Force # Ferrari GT 2-in-1 Force Feedback # F1 Force Feedback # ENZO Force Feedback # ENZO 2-in-1 Racing Wheel # ENZO Wireless # Nascar Pro Force Feedback 2 1) Install new driver "7_FFD_2005". 2) In the Control Panel, click the new 'Inverted' tab. (The color of the axes changes from green to red.) 3) Switch your wheel to 2 axis Mode (= combined pedals) (Refer to the User's Manual of your wheel for instructions) The 2 pedals are now combined on ''Y Axis'' 4) Click ''Ok'', start the game and then access the game's options in order to configure your wheel. For this wheel : # Rally GT PRO Force Feedback 1) Switch your wheel to 2 axis Mode (= combined pedals) (Refer to the User's Manual of your wheel for instructions) The 2 pedals are now combined on 'Y Axis' 2) Click 'Ok', start the game and then access the game's options in order to configure your wheel. Edytowane 30 Listopada 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) laduje sie krocej ok 10 s 2s to dojazd do radiowozu i jego zniszczenie ;] jesli by byl rekord gdzies dobrze dostepny to napewno by sie ktos znalazl kto ma mniej ;] nigdy nie mowi nigdy ani nikt bo Nikt to bardzo fajny ktos ;] OK, nie bede mowil jak pobijesz czas 0.00s lol. Nie chce mi sie szukac postu Niemca ale byl pare stron temu razem ze screenem. Poza tym skoro masz 2 sekundy na dojazd do radiowozu to nie powinienes mieć problemu z dojechaniem w 1.99s prawda? Zwłaszcza jak jedziesz 350kmh. Czy moze sa jednak problemy? Nie dziwi Cie fakt że wszyscy zatrzymali sie na magicznych 12.00? Edytowane 30 Listopada 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Mówisz o 12s? Przecież to nie jest żaden problem skoro własnie tyle czasu ładuje sie pasek "ucieczka" do momentu zgubienia radiowozu obojetnie czy go rozwaliles czy zgubiles. Pozatym już dawno Niemiec zaprezentowal screena z najkrótszego pościgu którego już na pewno nkt nie pobije. Takze dajcie spokój z tym 12s bo zaraz trzeba bedzie wszystkich grających w NFS dodac do FAQ.Jezeli jest taka rubryka w FAQ to albo wpisujemy wszystkich albo nikogo. Jak na razie widnieje tam jako rekord wynik 12 sekund. Co do wyniku Niemca to zaliczac go trzeba raczej jako ciekawostka, a nie rekord. Poscig nie moze trwac 0 sekund (wartosc koncowa musi byc wieksza od zera) Ewidentnie tutaj zostal wykorzystany bug w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Dla niedowairkow ze moj wynik 17 baniek jest prawdziwy, zamiescilem probke rozprawiania sie z glinami :wink: Jest to tylko fragment, bo FRAPS dzialajacy w tle spowalnial mi animacje momentami do 3 fps,a w takich warunkach nie da sie grac :angry: Kliknija prawym i zapisz jako Lambo vs Cop Milego ogladania B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) @Rafael Santi Wiesz jak ktoś wyrównuje rekord Guinessa to nie wpisują go do księgi. Sorry za o/t. A kto będzie decydował czy dana rzecz bedzie traktowana jako bug czy nie? Ale co mi tam też sobie moge dorzucić swoje 12s tylko jaki sens mialy by zawody jakby kazdy byl na pierwszym miejscu? Edytowane 30 Listopada 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Tomoze tez w rekordach bedzie dzial na najwieksze notowania zdobyte w poscigu B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) Witam, Własnie przeszłem kolejną odsłone NFS, powiem że miło mnie zaskoczył. Gre przeszedłem Caymanem, czytam wasze posty i tak patrzyłem na rekordy ale żadnego nie pobiłem niestety. Grywalność jest świetna ogólnie gra jest godna kupna. FPS średnio mam 37 , na 1024 i AA2 itd. Lecz bardzo brakuje mi czegoś ze stajni Ferarri i jakiś klasyków Mc Laren F1 , czy Jaguar :) no ale cóż za to widok Astona Martina mnie bardzo ucieszył. Oceniam Gre na 9+ :) gdyż nigdy żadna gra mnie tak nie wciągła Czytałem temat od początku a wypowiadam się późno dlatego że najlepiej jest gre skończyć a później mówić co o niej się sądzi :) POZDRAWIAM FANÓW SERII NFS :) A ja pozdrawiam Twojego (bylego lub aktualnego) nauczyciela od j. polskiego Edytowane 30 Listopada 2005 przez Muniol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 @Mogiel Do ksiegi Guinessa nie wpisuja wspolrekordzistow bo tam chodzi o pobicie rekordu i nikogo nie interesuje, ze ktos uzyskal ten sam wynik. W sporcie to troche inaczej wyglada. Rekordzista swiata przewaznie jest jeden (chyba, ze w jednych zawodach dwoch lub wiecej sportowcow uzyska ten sam czas co sie bardzo rzadko zdaza), a wyrownujacych rekord moze byc bardzo wielu. Dobra, ale juz konczmy z tym OT. @lukasp Mysle, ze to dobra propozycja i godna wprowadzenia do FAQ. Jednym slowem jestem ZA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Czy jest jakiś sposób na przycinki w czasie wyścigów? Dziwna sprawa, gra nie zajmuje dużo ramu, fraps najmniej pokazał przy moich obecnych ustawieniach 25fps, w rejestrze ustawiłem grze cache 756MB i tnie :( Dziwna sprawa, w NFS U2 które potrafiło znacznie bardziej zwolnić (wyścigi Xcośtam), mimo żałosnego framerate, grało się płynnie :? Co do samej gry, to powiem jedno jest bardzo fajna, nawet ma niezłą fabułę, bo w NFSU/U2 g...o mnie obchodziła, a tu intro obejrzałem z wielką przyjemnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 chłopaki - macie całą noc na dyskusję ... jutro popołudniu przeczytam wasze posty i odpowiednio zmodyfikuje Rekordy w FAQ'u ... dobranoc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) ... Ale nadal nie wiem, czy karbonowe spoilery maski i daszki poprawiają "jazde" czy tylko są tak dla brzydkiego wyglądu? Nie poprawiaja...bo mozna by wtedy cos regulowac...a tak jak kupisz skrzydelko na tylek to mozna aerodynamike wyregulowac wg wlasnych upodoban Edytowane 30 Listopada 2005 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) OK, nie bede mowil jak pobijesz czas 0.00s lol. Nie chce mi sie szukac postu Niemca ale byl pare stron temu razem ze screenem. Poza tym skoro masz 2 sekundy na dojazd do radiowozu to nie powinienes mieć problemu z dojechaniem w 1.99s prawda? Zwłaszcza jak jedziesz 350kmh. Czy moze sa jednak problemy? Nie dziwi Cie fakt że wszyscy zatrzymali sie na magicznych 12.00? wlasnie nie bardzo bo wynik osiaglem przy starcie z pozycji zatrzymanej ;] i nie da sie na wiele sposobow jechac na przod z max speedem ;] juz widzialem kiedys w jakiejs grze ujemne czasy/naboje ;) wiec nie mow ze sie nie da pobic eot ;] Edytowane 30 Listopada 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) wlasnie nie bardzo bo wynik osiaglem przy starcie z pozycji zatrzymanej ;] i nie da sie na wiele sposob jechac na przod z max speedem ;]No widzisz ja tak samo, ale próbowalem również przydzwonic w radiowóz który się "spawnuje" bezpośrednio przedemną i zgodnie z tym co piszesz dojechanie do niego powinno być znacznie krótsze skoro mam zdecydowanie większą prędkość początkową a tu d.pa. Zawsze minmum to 12s. Edytowane 30 Listopada 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 jesli samochod jedzie w przeciwna strone niz Ty to masz szanse to zrobic szybciej inaczej ciezko tego jest dokonac jesli najkrotszy poscig to nie zadne problem to moze usuncie ten rekord :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AHM Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Penie mnie zaraz zjedziecie ale nie mam już siły bo siedze nad moim problemem kilkanaście godzin, nie mam też już siłu grzebać na nacie już odpadam, Mam pełną wersje, pokonałem 5 MW i problem się pojawiła, 6 nie dzwoni, zrobił już wszystkie wyzwania, wszystkie radary, policja mnie skasowała już ze 3 razy, kilkanaście razy uciekłem, zgóbiłem nawet pościg po 40 sekundach i nic absolutnie nic nikt nie dzwoni nikt nie pisze, błągam pomocy !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 powrót do kryjówki, czarna lista i wciśnij "2" czyli rzuć wyzwanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...