Gość Pioorek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 WWE - TAK! Jezeli nie ma tego w FakJu (FAQ ;)), to wez to kev dodaj bo ciagle ludzie sie pytaja o te wersje... dla tego pana co mu nfs sie krzaczy (nie pamietam nicku :P). Ja mam stery rad_w2kxp_omega_2675a Omegi 2675a (najwnosze ze strony omeg). Zassaj je moze pomoze. Ja mialem jakies inne stery to nie za bardzo chodzil nfs, dostal kompa jak te zinastalowalem... poprostu usunelem stare i wszystko co z nimi zwiazanego przez Dodaj usun programy i zainstalowalem nowe. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwd Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 OK. Dzięki za szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Łasica jestes bogiem !! Dzieki :D mam sterowniki do Sidewindera bez FF na XP'ka to jak by cos to moge je wstawic na rapida lub megaupload w sumie to niepotrzebne mi już są bo gra działa :) Mam pytanie, czy w grze brakuje kasy? Tzn. czy mogę wydawać sobie wszystko na bierząco czy żeby mieć kilka wypasionych fur to trzeba mocno oszczędzać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Dzieki :D w sumie to niepotrzebne mi już są bo gra działa :) Mam pytanie, czy w grze brakuje kasy? Tzn. czy mogę wydawać sobie wszystko na bierząco czy żeby mieć kilka wypasionych fur to trzeba mocno oszczędzać? nawet w grze dostaje sie e-maila w ktorym jest napisane zeby nie wydawac za duzo kasy.. zeby rozwaznie nia operowac :P pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cube Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Nie znalazlem tego problemu w FAQu a nie mam czasu sledzic calego watku... mam taka przypadlosc, ze wozy policyjne staly sie czarne a koguty maja jakby na desce rozdzielczej. Czy komus sie tak stalo... mnie tak po pierwszym gosciu z listy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Teraz scigaja Cie tajniackie wozy, ktore sa na drugim poziomie plomienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Łasica jestes bogiem !! zaden pomysl podany na dotychczasowych ponad 40 stronach tematu mi nie pomogl ale dzis wielki dzien ,po wykonaniu czynnosci jakie opisales zapomnialem co to jakiekolwiek przycinki lub chrupniecia czy szarpania jak kto woli w grze wszystko bardzo milutko plynnie jestem Ci bardzo wdzieczny a Tobie Kev sugeruje dodanie pomyslu do FAQu jesli jeszcze ktos potwierdzi jego dzialanie DZIEKUJE kup sobie okulary bo w FAQu jest to już od wczoraj ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Noi zaczęło się........ PŁACZ I LAMENT :( Zero grania, a byłem już 89% grze po pokonaniu Razora :/ PS. Wiecie może ile czeka się na na powrót płyty od ABIT-a ?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwd Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Nie wiem jak komu ta gra śmiga bo u mnie przy P4 3.0, Ati 9800 Pro i 2x512 GeiL pokazuje średnio 33 fps /1024x768 - full detail bez AA i cienie na połowie/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Chce odpalic gre. Wkladam plyte i wyskakuje komunikat ze nie mam plyty. Co zrobic? Nic nie daje. moglby mi ktos pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Nic nie daje. moglby mi ktos pomocKup oryginał. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Nic nie daje. moglby mi ktos pomocSprawdz u kolegi. Jeżeli nadal to samo to wymień gre u sprzedawcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Ponawiam pytanie do tych co przeszli grę. Czy w grze starczy pieniędzy na swobodne kupno i stuningowanie kilku wozów czy trzeba oszczedzać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Ponawiam pytanie do tych co przeszli grę. Czy w grze starczy pieniędzy na swobodne kupno i stuningowanie kilku wozów czy trzeba oszczedzać?przeciez masz odpowiedz Tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 co do zmniejszenia przyśpieszenia sprzętowego to NIC NIE DAJE !!! przynajmniej w moim przypdku - a dodatkowo mam jeszcze przycinki tak jakby ramu było za mało a jak dam normalnie prześpieszenie to jest ok ale ze spadkami fps (ale raz na 30 min moge przecierpieć ;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 przeciez masz odpowiedz 1791433[/snapback] co do zmniejszenia przyśpieszenia sprzętowego to NIC NIE DAJE !!! przynajmniej w moim przypdku - a dodatkowo mam jeszcze przycinki tak jakby ramu było za mało a jak dam normalnie prześpieszenie to jest ok ale ze spadkami fps (ale raz na 30 min moge przecierpieć ;p) Też mam takie przycinki, ale jak sam napisałeś, raz na 5 minut można wytrzymać, ale raz na sekundę już nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 nie zrozumiałeś mnie albo ja Ciebie :P lepiej mi sie gra jak przyśpieszanie jest na takim poziomie jaki ma być :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 wzrok mam w pozadku napisalem to zachowawczo nie patrzac czy wrzuciles to do FAQu czy nie ;) ide moze powalcze o drugie miejsce i do spania . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 (edytowane) zmniejszenia przyśpieszenia sprzętowego u mnie pogorszyło jeszcze bardziej sprawe z przycinkami.... ....co do gry....to właśnie Razor poszedł jeździć melexem na polu golfowym, a ja ukończyłem ostatni pościg.....warto przejść całą kariere dla ostatniego pościgu :) Edytowane 2 Grudnia 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Gra się robi coraz bardziej wkurzająca, walczę o drugie miejsce, jak zaliczę wymagane kamienie milowe to kończy się to tym że łapie mnie policja, męczę się już z tym dość długo, ktoś zna jakiś nie zawodny sposób na 5 poziom ścigania przez policje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 nie ma niezawodnego sposobu....jeśli chodzi o blokady to uderzać w tym samochodów...a pościg najłatwiej zgubić w mieście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 To może to haczenie to już taki feler gry. U mnie w kazdym razie najlepiej jest zmniejszyć przyspieszenie o po chwili znowu podwyższyć. Co nie zmienia faktu że po kilku wyścigach gra zaczyna się tak niemiłosiernie ciąć jakbym miał 32MB ramu i muszę restartować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 zmniejszenia przyśpieszenia sprzętowego u mnie pogorszyło jeszcze bardziej sprawe z przycinkami....Ja nie widzę różnicy, jak było dziadowsko tak nadal jest :mur: Dobra przesunołem się golfikiem parę miejsc w rankingu i już mogę conieco ponażekać :P - brak dyno track z NFSU2 i normalnych ustawień wozu, te sówaki są beznadziejne - rozumiem że gra nie jest nastawiona na tuning wizualny, jednak trochę za mały jest wybór części - policja mogła by zachowywać się naturalniej <_< A tak pozatym gra jest zajefajna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 smigal kto Fordem GT? :D Gdy wladowalem wniego wszystko na Ultimate, nie da sie tego kontrolowac. W mgnieniu oka 200km/h :)) Niezly potwor, Razora rozwalilem bez problemowo, najlepiej to wygladalo na starcie, jak go zostawialem :D czy jest jakis sens przechodzenia na 100% ooprocz satysfakcji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecykpp Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Mam pytanko czy da sie zmienić na km/h w angielskiej wersji, w opcjach nic takiego nie widze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 prawie zemdlałem jak zobaczyłem ile mam do zapłacenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Screeny z helikoptera policyjnego: Edytowane 3 Grudnia 2005 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Mam dla Was wyzwanie :) Sprint 12 - czas: 1:38,39 EDIT: żeby nie było że oszukuję, ustawienia szczegółów świata na minimum Edytowane 3 Grudnia 2005 przez yanek1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Ustawcie najkrotszy poscig na 96 setnych :] http://img377.imageshack.us/img377/9384/poscig5vb.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 smigal kto Fordem GT? :D Gdy wladowalem wniego wszystko na Ultimate, nie da sie tego kontrolowac. W mgnieniu oka 200km/h :)) Niezly potwor, Razora rozwalilem bez problemowo, najlepiej to wygladalo na starcie, jak go zostawialem :D czy jest jakis sens przechodzenia na 100% ooprocz satysfakcji ? Ja smigam..te wszystko na max + unikaty..te paski to cale na full..do setki rozpedza sie chyba w 2 sekundy ( jesli uda mi sie dobrze wystartowac, czyli bez pieciosekundowego boksowania :P ) i jesce jedno....kocham ryk silnika tego auta...a brzmi on 2 razy fajniej jak mu sie nitro podaje ;]...ryczy jakby go rozrywano ;]] mMMmMMM cudowny dzwiek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...