Gość Bio Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 heh na pierwszym wyścigu (te takie filmikowe :D ) zauwazyłem że ta "beemka" jest wolna... a to najszybszy wóz w grze... ta jaaasne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Pierwsze efekty grania w MOST WANTED :) --------------------------------------------------------------------------- Warszawa: Policyjny pościg za kierowcą nissana PAP 04-12-2005, ostatnia aktualizacja 04-12-2005 19:40 Kilkanaście policyjnych radiowozów uczestniczyło w udanym pościgu za kierowcą sportowego nissana, który w niedzielę po południu nie zatrzymał się do kontroli w Warszawie. Jak poinformował PAP w niedzielę podkomisarz Grzegorz Sokołowski z zespołu prasowego Komendy Stołecznej Policji, o godz. 17.20 na Pradze Północ policjanci chcieli zatrzymać do kontroli kierowcę sportowego nissana. Mężczyzna, mimo wezwania, nie zatrzymał się. Policjanci ruszyli za nim. Kierowca uciekał w kierunku Białołęki. Na wysokości dzielnicy Żoliborz, cały czas ścigany przez policyjne radiowozy, przejechał przez Wisłę. Dotarł do Śródmieścia, skąd skierował się w stronę Starówki. Właśnie tam drogę przecięła mu policyjna blokada. Został zatrzymany. Kierowcą samochodu okazał się 30-letni Robert D. Powodem jego ucieczki, jak wyjaśnił, był brak opłaconej składki na ubezpieczenie OC. Policja bada sprawę. Już teraz podkreśla, że kierowca nissana straci prawo jazdy. --------------------------------------------------------------------------- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Bio napisal heh na pierwszym wyścigu (te takie filmikowe ) zauwazyłem że ta "beemka" jest wolna... a to najszybszy wóz w grze... ta jaaasne... Heheheh wiadomo poniewaz to BMW - Bedziesz Mogl Wyprzedzac :D :D. Mam do was jeszcze jedno pytanko czy zmiana poscigowych samochodow nastepuje automatycznie po osiagnieciu jakiegos poziomu czy moze trzeba czegos dokonac ? Bo teraz mnie sciga FBI , robia blokady ale bez kolczatek (nie wiem czemu) a takze nie lataly jeszcze za mna Helikoptery. Acha jeszcze jedno co oznacza ten jakby plomien po lewej stronie ekranu na dole ? Bo teraz obecnie mam x2 i nie wiem do czego to sluzy ?? Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Witam. Czy ktoś sprawdzał patcha zmieniającego wersję europejską na black edition ten patch znajduje sie na http://www.nfszone.org . Czy ktos go wogle testował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Bio napisal Heheheh wiadomo poniewaz to BMW - Bedziesz Mogl Wyprzedzac :D :D. Mam do was jeszcze jedno pytanko czy zmiana poscigowych samochodow nastepuje automatycznie po osiagnieciu jakiegos poziomu czy moze trzeba czegos dokonac ? Bo teraz mnie sciga FBI , robia blokady ale bez kolczatek (nie wiem czemu) a takze nie lataly jeszcze za mna Helikoptery. Acha jeszcze jedno co oznacza ten jakby plomien po lewej stronie ekranu na dole ? Bo teraz obecnie mam x2 i nie wiem do czego to sluzy ?? Thx Ten plomien to wlasnie zainteresowanie policji twoim wozem, czym wieksza liczba, tym upierdliwsze jednostki samochody itp za toba scigaja.Policyjny helikopter pojawia sie bodajrze na 4 poziomie, a blokady na 3,kolczatki tez na 4.Najwiekszy mozliwy poziom to 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 :| jechałem sobie uciekając policji na 4 poziomie i wjechałem na utrudniacz pościgu :| a prosto z pod niego na kolczatkę ... myślałem że się potne ... ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 :| jechałem sobie uciekając policji na 4 poziomie i wjechałem na utrudniacz pościgu :| a prosto z pod niego na kolczatkę ... myślałem że się potne ... ehhh To wylacz sobie zmiane kamery podczas skokow, i podczas wjazdu w utrudniacze i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 :| jechałem sobie uciekając policji na 4 poziomie i wjechałem na utrudniacz pościgu :| a prosto z pod niego na kolczatkę ... myślałem że się potne ... ehhhNo tak jest :/ Miałem podobnie tyle tylko że ja po najechaniu na przeszkadzacz zaraz potem miałem przed sobą mur i kilka policyjnych radiowozów za sobą. PS. Te policyjne Corvetty to jak czołgi są... lekka przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Kurcze czemu nikt nie chce mi napisac czy działa ten patch na black edition? Przeglondałem ten temat ale przy 40 paru stronach nie latwo cos przeoczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 A słowa kluczowego to się już nie dało wpisać ? http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...ghlite=%2Bpatch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 to wpisz na dole w "wpisz slowa kluczowe" np. black edition patch i ci znajdzie posty dotyczace tego lol... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Byłem pierwszy :P Odnośnie zmiany kamery podczas skoku - nie wiem jak idzie z tym grać. Bardzo przeszkadza. Pół biedy, jeśli chodzi o te skoki, ale właśnie jak wjeżdżamy w race breaker'a, to pojawiają się kłopoty. Policję zatrzymiemy, a sami władujemy się w krawężnik albo coś :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 ktoś ma mniej? ;) brawurowy pościg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku23 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (edytowane) Mam pytanie: może zamieścimy tutaj galerie z filmami naszych samochodów w akcji??? Tylko że te filmu we frapsie zajmują dużo miejsca. Tutaj mam ciekawą sytuację z samochodem: http://img222.imageshack.us/img222/4753/sp...154056394oo.jpg A tutaj ekstremalny filmik (krótki strasznie) : http://rapidshare.de/files/8451978/speed_2...hunk_1.avi.html Kto tak umie ??? Dodam, że jeżdże kierą ( co widać po kamerze sprzed maski samochodu). Jak macie jakiś program do nagrywania filmików z gier to dajcie link. A ten twój pościg dszywala to tylko zrównanie rekordu... Też taki mam. Edytowane 4 Grudnia 2005 przez wilku23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 ktoś ma mniej? ;) brawurowy pościg :D tak Niemiec mial 0.00:P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Mam pytanie: może zamieścimy tutaj galerie z filmami naszych samochodów w akcji??? Tylko że te filmu we frapsie zajmują dużo miejsca. Tutaj mam ciekawą sytuację z samochodem: http://img222.imageshack.us/img222/4753/sp...154056394oo.jpg A tutaj ekstremalny filmik (krótki strasznie) : http://rapidshare.de/files/8451978/speed_2...hunk_1.avi.html Kto tak umie ??? Dodam, że jeżdże kierą ( co widać po kamerze sprzed maski samochodu). Jak macie jakiś program do nagrywania filmików z gier to dajcie link. A ten twój pościg dszywala to tylko zrównanie rekordu... Też taki mam. Te linki nie dzialają. Przynajmniej u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) u mnie tez nie dzialaja do tematu : szkoda ze czasami ta nfsmw jest strasznie irytujaca :? Edytowane 5 Grudnia 2005 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Kurde pomozcie jezdze ciagle z policja ale cos nie moge zwiekszyc tego poziomu mam caly czas x 2 i nie chce mi sie zmienic na wyzszy. Czy to sie zmienia autom,atycznie po awansach na BL czy jak ?? (dodam ze jeszcze ani razu mnie nie aresztowano) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Kurde pomozcie jezdze ciagle z policja ale cos nie moge zwiekszyc tego poziomu mam caly czas x 2 i nie chce mi sie zmienic na wyzszy. Czy to sie zmienia autom,atycznie po awansach na BL czy jak ?? (dodam ze jeszcze ani razu mnie nie aresztowano)tak, jestes za malym wypierdkiem zeby wiekszej sily uzyc :) pnij sie do gory BL, jak jest oddzial Crossa to juz jest fajnie :) PS. zawsze mozesz robic 'Seriaie prob', to sie szybciej poscigasz z lepszymi, tak od 40 jest juz calkiem przyjemnie :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Aaaa wlasnie mnie aresztowano i musze nabijac poziom policji od nowa :(. Chyba wroce do golfa bo ta Supra od Vic'a trudno sie jezdzi musze ja poznac :). Ale ogolnie gra wymiata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Pobity rekordzik ;] Zjedź ktoś niżej to respect 4 you :blink: Rockridge & Union - Porsche Carrera GT - 1.35.62 B) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco_17 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 A ja mam taki problem... otoz mam NFS MW wersje DVD PL. i nie moge jej zainstalowac... Niewiem czemu nie uruchamia mi sie autostart (jak wkladam plyte to chwile zaczyna cos ladowac... pokazuje sie klepsydra..ale autostarta nie laduje) a na plycie nie widze zadnego pliku instalacyjnego. W katalogu Support jest plik "Need For Speed Most Wanted_code.exe" wlaczam go.. wpisuje w nim numer seryjny z pudelka.. biore "dalej" i nic tak jak by nie chcialo sie instalowac... Zgralem sobie plyte do ISO na dysk.. i wlaczylem Deamonem... i nic... tak samo... Kto wie o co cho. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jest, stalo sie :) Gra mnie znudzila na tyle skutecznie, ze od piatku nie przeszedlem ani 1% :) Skad ja to wiedzialem ? Nadal skojarzenia z Undergroundem pozostaja. Daleko jej do miodnosci chocby nawet HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jest, stalo sie :) Gra mnie znudzila na tyle skutecznie, ze od piatku nie przeszedlem ani 1% :) Skad ja to wiedzialem ? Nadal skojarzenia z Undergroundem pozostaja. Daleko jej do miodnosci chocby nawet HP. niestety musze sie zgodzic, doszedlem do 5 miejsca na liscie i poprostu nie chce mi sie dalej grac, monotonnia zabija, ciagle te same wyscigi, te same zadania, a to pobic predkosc, a to zmiescic sie w czasie, a to nabic tyle i tyle pnkt u policji itp...itd... i tak w kolko, przeskakujesz o mijesce wyzej i znowu to samo trzeba robic.... bleee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrStachu Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jeszcze wracając do policji w grze: Dookoła mapki (lewa strona ekranu) masz x1 - goni Cie zwykła policja (solidne uderzenie w bok i po kłopocie) x2 - te same radiowozy tylko bez oznaczeń, trochę bardziej agresywni x3 - policja jeździ pontiac'ami gto, całkiem szybkie, blokady z samochodów, czasami taranują Cie SUV'y x4 - te same wozy ale jak w x3 ale bez oznaczeń, zakładają kolczatki na drodze, do akcji włącza się helikopter x5 - do akcji wchodzi specjalny oddział Crossa poruszajacy się białymi Corvettami, poza tym jak w x4 czyli helikopter i kolczatki x6 - ten poziom pojawia się po ukończeniu gry (ostatni pościg), wali na Ciebie wszystko, od wozów z x1 do x5 x7 - #69 wyścig w serii prób, wóz w tym wyścigu prowadzi się jak wanna po lodzie, mimo wszystko warto spróbować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyrycerz Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jest, stalo sie :) Gra mnie znudzila na tyle skutecznie, ze od piatku nie przeszedlem ani 1% :) Skad ja to wiedzialem ? Nadal skojarzenia z Undergroundem pozostaja. Daleko jej do miodnosci chocby nawet HP. Też mam takie odczucia. Tyle tylko że gra mi się już nudziła jak byłem 13 na BL. Czyli po niedługim czasie grania. Ale mówię sobię pogram jeszcze może się gra rozkręci. Ale kapa. Nuda. Jedynie te wyścigi z policją trochę podnoszą miodność w grze. Obecnie jestem na 5 miejscu w BL ale to chyba wszystko co mam do powiedzenia w tej grze. A szkoda. Miało być tak fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 niestety musze sie zgodzic, doszedlem do 5 miejsca na liscie i poprostu nie chce mi sie dalej grac, monotonnia zabija, ciagle te same wyscigi, te same zadania, a to pobic predkosc, a to zmiescic sie w czasie, a to nabic tyle i tyle pnkt u policji itp...itd... i tak w kolko, przeskakujesz o mijesce wyzej i znowu to samo trzeba robic.... bleee Umnie też do 6 miejsca przechodziłem nałogowo, gierka wciągneła bez reszty. Teraz walcze o 4 i mam ten sam problem . . monotonia :/ cóż nienawidze zostawiać gier nieskończonych więc pomęcze się i dokończe black liste. . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 A czy zawsze po zlapaniu poziom policji spada do x1 czy np tylko o jeden spada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 I kolejny rekord, chyba ze cos przeoczylem: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Eee tam marudzicie. Gra jest świetna, ładna grafika, fajne samochody, ciekawie rozbudowana rozrywka (wiele możliwości wyścigów i pościgów), można pobijać rekordy na wszystkich płaszczyznach no i co najważniejsze nieodparta chęć dokopania i odebrania swojej BMKI od tego ześwirowanego frajera Razora. Przy tym zabawiając się rozwalając oddział Crossa i jego samego. Postarajcie się znaleźć te cukiereczki w grze a odkryjecie w niej nowe możliwości rozrywki, wszystko zależy od waszej wyobraźni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...