[Shinigami] Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Po pierwsze to nie pisz z CAPS LOCK'iem.. po drugie Przeczytaj Regulmin.. Probowal ktos robic Obraz dysku tej gry? Bo płytka moja jest juz troche zjechana (tak jak i Splintera Cell'a - teoria chaosu).. :/ Nie chciałbym, żeby któregoś razu odmówiła posłuszeństwa:/ Chyba nie da rady bo płyta jest zabezpieczona przed kopjowaniem, no ale istnieje szansa że EA łaskaiwe pozwoliło na zrobienie obrazu płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 peseq próbowałeś alkoholem 120% ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 denerwuje mnie strasznie to, ze auto samo hamuje przy predkosci mniejszej niz 30-40 km/h :/ znalazl ktos moze rozwiazanie tego problemu?? wkurzajace jest to jak sie chce powoli ruszyc daje sie lekko gaz, a auto sie zatrzymuje :| totalny bezsens :mur: Niezbyt będę pomocny, ale rozwiązaniem problemu jest granie na analogowym kontrolerze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) marudzisz, ta gra z realizmem czegokolwiek nie nic wspólnego i tego typu zachowanie samochodu nie powinno dziwić, równie dobrze zamiast samochodu mógłby być jeż sonic ;)nawet w takiej grze nie powinno sie tak dziac :D Niezbyt będę pomocny, ale rozwiązaniem problemu jest granie na analogowym kontrolerze ;)sek w tym ze takowego nie posiadam :( zwykla klawiatura EDIT: btw sa jakies ciekawe mody do mw? Edytowane 4 Stycznia 2006 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jak zrobiłem obraz mojego oryginału to przycinki dalej występowały ale w mniejszym stopniu . Moze jak bym miał dysk na SATA przycinek wogóle by nie było ale tak nie jest ;) . U mnie freezy wytepuja w roznych mijcowkach ale jest jedna lokacja w ktorej zawsze jest . Jest to zakret drogi gdzie sa drzewa mozna nim wjechac na autostrade albo pojechac prosto to wtedy sie wjedzie na pole golfowe i tam zawsze mam te przyciachy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ja mam dysk SATA i też mam przycinki. Jesli chodzi o rejestr to są tam linki do jakiś lokacji na C:\ i napędach optycznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ja robiłem. Alcohol 120%. Działało bez płyty. Obraz robiłem z polskiego orginału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 a u mnie nie chce z obrazu działać.. dobra trudno. Gra i tak juz ukonczona, wiec chyba czas pograc w teorie chaosu jeszcze raz od początku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sdy Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ale jaja - wiedzieliście o tym, że mając zainstalowanego Most Wanted nie da się zainstalować NFSU ? NFSU2 nie próbowałem :D Jak wkładam 2 cd to pokazuje Ekran most wanted i, że zła płyta a jak chce zainstalować to tylko pokazuje Play a nie ma instal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ale jaja - wiedzieliście o tym, że mając zainstalowanego Most Wanted nie da się zainstalować NFSU ? NFSU2 nie próbowałem :D Jak wkładam 2 cd to pokazuje Ekran most wanted i, że zła płyta a jak chce zainstalować to tylko pokazuje Play a nie ma instal ;] zmien na czas instalacji litere napedu optycznego, tylko pozniej bedzie problem jak bedziesz musila wlozyc plyte MW (za kazdym razem musisz zmienic litere napedu) ale mozna to obejsc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad087 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Dlaczego u mnie na pentium 4 3ghz, 512ramu, 6600gt gra chodzi nawet dobrze w 1024x1028, ale czasami jest coś takiego że gra się momentalnie zatrzymuje nawet na ok 20-30s... Póżniej rusza i nie ma większych spadków fps-ów... <_< Co jest grane? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 tak jakby sie zawiesił? zwaliłbym na pregrzewającą sie grafe... pewnie nie masz na max ustawione detale swiataustawialem a i tak nie ma:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 u mnie tez czasem jest tak ze obraz staje, dzwiek sie zapętla na jakies 10s po czym rusza i normalnie płynnie... ;| wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 @grzesiu @konrad087 co wy sie z choinki urwaliscie? przeciez polowa tematu jest o przycieciach tej gry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Nawet jeżeli bym miał pirata to nie zmienia faktu że obraz płyty to też CD z którego można czytać. ale ja pisalem o tym, ze posiadajac oryginaly zmuszeni jestesmy do wachlowania plytkami co skutkuje szybszym tych plytek zuzywaniem sie. i to jest wkurzajace. przycinki mnie nie denerwuja bo nie gram w to cos ;) aha - w przypadku Civilization IV to mnie nie wkurza, bo nawet jak mi sie plyta zepsuje to mi wymienia (tak pisza w instrukcji) ale taki FEAR, NFS:MW czy PES5 o niczym takim nie wspominaja :| Edytowane 5 Stycznia 2006 przez SamoDobro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 U mnie po dluzszym czasie grania w 1024 (tak kilka godzin) zaczynaja sie przycinki i gra potrafi stanac na kilka sekund.Myslalem ze to kwestia ramow,ale gralem na kompie ktory mial ponad 1 GB i jest to samo.Czyzby tak ziezoptymalizowany engine?:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 U mnie po dluzszym czasie grania w 1024 (tak kilka godzin) zaczynaja sie przycinki i gra potrafi stanac na kilka sekund.Myslalem ze to kwestia ramow,ale gralem na kompie ktory mial ponad 1 GB i jest to samo.Czyzby tak ziezoptymalizowany engine? :( :dontfeedtrolls: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) hej! Pojawił mi sie taki problemik - zapomnaiłem ze ta gra, w super spodób save zapisuje sobie w moich ustawieniach a ja nie pamietając formacik wykonałem zaległy - byłem na 48% czyli okolo 7pozycja na black liście i kupa. ma ktoś moze save coś koło tego, ale wie gdzie moge znaleść coś takiego ? bo ścigać raz jeszcze sie mogę ale z tą durna policją nie mam ochoty. dzieki wielkie za pomoc. Edytowane 5 Stycznia 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 hej! Pojawił mi sie taki problemik - zapomnaiłem ze ta gra, w super spodób save zapisuje sobie w moich ustawieniach a ja nie pamietając formacik wykonałem zaległy - byłem na 48% czyli okolo 7pozycja na black liście i kupa. ma ktoś moze save coś koło tego, ale wie gdzie moge znaleść coś takiego ? bo ścigać raz jeszcze sie mogę ale z tą durna policją nie mam ochoty. dzieki wielkie za pomoc. zapisuje sie moich dokumentach (chcesz powiedziec ze je tez usunoles ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) zapisuje sie moich dokumentach (chcesz powiedziec ze je tez usunoles ;))to wiem ze zapisuja ale przed formatem zapomniałem skopiować (normalne gry mają save'y jak Pan Bóg przykazał w swoich katalogach (u mnie dysk D). A obiecałem sobie że jak U1 i U2 przeszedłem to i MW przejdę mimo mega niedorobienia (AI występuje?? nie mam mowy, chyba że 6-letnio Jasio robił) :) Edytowane 5 Stycznia 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek999 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 gdzie mozna znalezc "one stop shopy" ?? i po co sa pink slip? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigger half Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 jeszcze raz o przycinkach. Ja swój problem rozwiązałem w następujący sposób: normalnie mam ustawione 800x600 i AA, jednak momentami szarpie grafiką, dlatego ustawiłem grafikę na default (minimalne) skończyłem rajd i wyszedłem z gry. Po ponownym uruchomieniu podczas jazdy zmieniłem ustawienia na optymalne dla siebie i ciachy zniknęły. Wcześniej nie pomagało nic, ani zabawa z cache size, ani zmniejszenie przyspieszenia sprzętowego, zmiana sterowników, defragmentacja, czy ustawianie pamięci wirtualnej. Polecam spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 gdzie mozna znalezc "one stop shopy" ?? i po co sa pink slip? Zółte na mapie to shopy. A pink slip, ja wygrasz to dostajesz woz rywala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H@MM3R Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 no nie do konca bo jak sie wygra pink slipa to masz do wylosowania rozne gratisy w tym PINK SLIP (czyli woz twojego rywala) teraz budiet =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Obcykałem fajną sztuczkę mianowicie jadąc około 300km/h wciskamy na raz skręt + ręczny spowolniony + Nos efekt jest taki że wylatujemy w powietrze robimy obrót 360* i lądujemy na sąsiednim pasie jeśli jedziemy po autostradzie. testowałem tylko na porszaczku wychodziło zazwyczaj w 80%. raz przeszkoczyłem tak z wiaduktu. czyli dobre do zgubienia pościgu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodGift Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam wszystkich! Jestem nowy wiec jak coś nie tak napisze to nie marudzcie plz:P Otóż mam problem z NFS:MW i Radeonem 9550 Sprawa jest taka, iż nie moge ustawić kilku opcji graficznych np. Rain efect, shadow detail, over bright i visual treatment. No i nie mam rozmycia w grze... Mam najnowsze Omegi, DirectX 9.0c. Kombinowanie z wlaczaniem funkcji w rejestrzenie działa... 9550 mam od 2 dni więc nie znam go jeszcze za bardzo ale poprzednia karta, radeon 9250 miała wszystkie te opcje oprócz Rain efectwięc wątpie żeby 9550 Gigabyte'a był słabszy:P Prosze o szybką odpowiedź bo chce się nacieszyć grą (po to kupiłem lepszą kartę) a nie mogę... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Jaką masz wersję sterowników? Mam pytanie : czy macie próbę 69 w normalnej wersjii NFS MW? Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 w normalnej sila rzeczy nie powinno byc !! ale nie wiem mam BE ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodGift Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 dobra, poradziłem sobie:P Omegi blokują chyba część funkcji karty... Zainstalowałem z płytki catalysty do overclockingu jakie tam są i już jest ok:P Teraz tylko nie moge zmieniać shadow detail;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzbin Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam wszystkich szanownych forumowiczów! Mam pytanie dotyczące wybagań rzeczonej gierki. Moja konfiguracja to: AMD Athlon 64 3,0GHz ASUS K8NE Deluxe 1 GB RAM 400 Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Z tego co czytałem w opisach gry i u producenta, jest to ciut więcej niż zalecana konfiguracja (tzw "worry free"). Normalnie gra chodzi bardzo płynnie. Jednak kiedy na ekranie jest do animacji 2-3 przeciwników i coś się właśnie przewraca (ławki, budynki etc.) gra się potwornie zaczyna ciąć! Nawet to 1-2 klatek na sec. Gram w rozdzielczości 1024x768 i detale full. Zmieniłem raz rozdzielczość na 800x600 ale było to samo :sad: Co z tym fantem?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...