Yearman Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 tylko jak juz cie zlapia to wyjsc do menu nie mozesz, a po kilku aresztowaniach i placeniach w koncu konfiskuja samochod, dlatego sie gre wylacza ;) LOL- jak cie zlapia to placisz, wychodzisz do glownego menu dajesz wczytaj i masz gre w stanie z przed zlapania-nie wiem czego nie rozumiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 LOL- jak cie zlapia to placisz, wychodzisz do glownego menu dajesz wczytaj i masz gre w stanie z przed zlapania-nie wiem czego nie rozumiesz.Hehe dokładnie. Po co zamykać gre? :blink: Nie lepiej wyłączyć autosejwowanie i po złapaniu wczytać sobie kariere na nowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 A teraz z innej beczki czy ktos probowal sterowania pedaly + klawiatura bo niestetyu ale szlak mnie trafia jak trzeba okielznac jakas bestie co ma naped na tyl i jakos normlanie wyrwac sie z policyjnych szponow bez analogowego gazu a skrecanie za pomoca kierownicy niestety jakos w NFS nie wyszlo EA Witam Gra ukończona w 100%. Wszystkie wyścigi oprócz dragów przejechałem na kierownicy i nie zauważyłem żadnych błędów w sterowaniu kierą, no może tylko dziwne utraty przyczepności i przechodzenie w nadsterowność w Lamborgini w momentach gdzie innymi furami się to nie zdarza, ale kto wie nigdy nie jeżdziłem Lambo :cry: Nie oszukujmy się to nie GPL realizmu tu niema to arcade, jakby zrobili symulator to nie zarobiliby na nim kaski. Na kierownicy z dobrym pełnym FF w widoku ze zderzaka sterowanie jest bardzo dobre jak na arcade. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 tylko jak juz cie zlapia to wyjsc do menu nie mozesz, a po kilku aresztowaniach i placeniach w koncu konfiskuja samochod, dlatego sie gre wylacza ;)Właśnie, dlatego ja nie płacę mandatów B) No raz się zdarzyło zapłacić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 LOL- jak cie zlapia to placisz, wychodzisz do glownego menu dajesz wczytaj i masz gre w stanie z przed zlapania-nie wiem czego nie rozumiesz.no fakt :oops: tak tez mozna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 :wisielec: :wisielec: :blink: :wacko: :angry: :angry: :angry: :| :mur: :mur: :mur: Jak ja nienawidze tej gry ;( ;( ;( ;( ;( Próba 60 - uciekać przed policją przez 15 minut. Próbuję już chyba piąty raz. Cztery poprzednie wyglądały tak, że pojawia się ich dookoła mnie dwudziestu w tych [ciach!]ianych białych furach i nie moge ich zgubić. Ale to pół biedy. Jadę teraz. 14 minut. Zadowolony, że w końcu zalicze tą idiotyczną próbę (gram tylko w tollboothy, ale czasem nie można przejść dalej bez zaliczenia pościgu). Nagle te debile mnie gubią. No trudno - myslę sobie, to piąty poziom ścigania więc mnie znajdą. I co? Stoję na środku autostrady, nawet rozwaliłem kilka samochodów żeby zwrócić uwagę i pasek ucieczki doszedł mi do końca :mad: :mad: :mad: NA ŚRODKU AUTOSTRADY!!! :mur: :mur: :mur: Są jakieś trainery żeby ominąć jedną próbę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HipHopAst Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Panowie jeszcze sie nie uporalem z tym DirectX. Juz mnie K**wi*a bierze. Macie jakis pomysl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek83 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 NA ŚRODKU AUTOSTRADY!!! :mur: :mur: :mur: Hehe tez mi sie odgrzał Need wiec tez pocinam również jeszcze tej próby nie przeszedłem, ale zaraz może uruchomie gre i sprobóje :P Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Witka, pozostało mnie zrobienie jednego z trzech kamieni milowych ( ucieczka przez 13 min, uszkodzenie 35 radiowozów lub .......chyba 80,000 tys koszty poscigu aby dobrac sie do dupska ostatniemu gostkowi ALE jest to chyba niemozliwe :mur: Próbowałem już 15 albo i wiecej razy :? Czy macie jakies patenty jak np przeczekac pościg 13 minutowy bez ruszana z miejsca :lol2: :wink: czy są jakieś lewe numery aby przebrnąć prze tą ostatnia próbę. :mur: :mur: :mur: :mur: Edytowane 19 Stycznia 2006 przez Oli20053 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Witka, pozostało mnie zrobienie jednego z trzech kamieni milowych ( ucieczka przez 13 min, uszkodzenie 35 radiowozów lub .......chyba 80,000 tys koszty poscigu aby dobrac sie do dupska ostatniemu gostkowi ALE jest to chyba niemozliwe :mur: Próbowałem już 15 albo i wiecej razy :? Czy macie jakies patenty jak np przeczekac pościg 13 minutowy bez ruszana z miejsca :lol2: :wink: czy są jakieś lewe numery aby przebrnąć prze tą ostatnia próbę. :mur: :mur: :mur: :mur: Jeździj w kółko po autostradzie. Albo wjedź na autobusy w zajezdni. Poza tym zazwyczaj nie musisz wykonywac wszystkich milestonesów, nie wiem jak w tym przypadku. Ja zawsze pościgi zostawiałem na koniec bo są najbardziej pracochłonne, najpierw robiłem wymagane prędkości i w zależności od tego, ile potrzebnych jeszcze było - wtedy milestones'y. Edit: Sprawdziłem i przy Razorze nie zrobiłem taga 35 radiowozów. Pościg zrobiłem - czyli się da :) Startuj od zerowego poziomu ścigania to trochę czasu nabijesz zanim cię zaczną na serio gonić. Edytowane 19 Stycznia 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Jeździj w kółko po autostradzie. Albo wjedź na autobusy w zajezdni. Poza tym zazwyczaj nie musisz wykonywac wszystkich milestonesów, nie wiem jak w tym przypadku. Ja zawsze pościgi zostawiałem na koniec bo są najbardziej pracochłonne, najpierw robiłem wymagane prędkości i w zależności od tego, ile potrzebnych jeszcze było - wtedy milestones'y. Edit: Sprawdziłem i przy Razorze nie zrobiłem taga 35 radiowozów. Pościg zrobiłem - czyli się da :) Startuj od zerowego poziomu ścigania to trochę czasu nabijesz zanim cię zaczną na serio gonić. co tam jest taiego w tej zajezdni autobusowej ? można sobie stanac i czekać ?? na co? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek83 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 @Oli20053 To rozwiazanie jest dla strasznie leniwych. Pozatym na i tak na jedna z pochylni gliny sa w stanie wjechać, jeśli nawet uda Ci sie jakos wskoczyc na stojace autobusy to i tam Cie dostaną, wiec jak dla mnie najlepszym rozwiazaniem jest krecic sie w kołko po autostradce w Rosewood zgodnie ze wskazówkami zegara [ łatwiej wjechać na stadion i uciec policji] Zresztą mój sposób masz opisany już wczesniej na poprzedniej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Czekać na nabicie odpowiedniego czasu pościgu oczywiście. A do levelu 5 (gdzie włączają się te białe samochody) nie ma problemu z zepchnięciem radiowozów z autobusów. Ja jednak preferuję jazdę po autostradzie w Rosewood, a jak chcę skończyć to jadę na północ i przez las na pole golfowe. Jakoś nigdy nie umiałem opanować tego triku ze stadionem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzbin Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jeździłem do tej pory Astonem (zrobionym na max - tak, że wskaźniki top speed i handling wychodzą poza skalę) i zrobiłem na nim 3 pozycję na czarnej liście. Czasem było lepiej lub gorzej, ale jeździło się dobrze. Od kiedy kupiłem Porshe Carrera GT to wyścigi zmieniły się diametralnie! Ledwie co wsadziłem w to małe czarne g.....ko turbo i NOS, a praktycznie przeciwnicy dostają tak, że głowa mała! Ktoś tu z EA nieco przesadził z tym Porshe. Na toolbooth raz wyrżnąłem w ścianę, tak że jeszcze musiałem cofać, a na mecie miałem 25 sek. do przodu. Auto praktycznie jeździ jak po szynach i grubo łamie prawa fizyki. Nie wyobrażam sobie co będzie to auto potrafiło, jak się go doszlifuje wszystkimi dodatkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Carrera GT jest do bani z jednego prostego powodu. Wszyscy nią jeżdżą ;) Zupełnie jak Skylinem w NFSU1. Dlatego ja zostaję przy swoim Viperze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek83 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Porshaki zupełnie mi się nie podobają, dlatego moje najmocniejsze autko to Mieciu McLaren, chociaż innymi które mam też zdarza mi sie pocinac. Poczciwy Golfik, skośnooki Mitsubishi Eclipse, przepiękny Aston DB9, Corvetta C6. Wszystkie zrobione na maksa i każde daje rade, chociaż niektore lepiej niektóre gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Jeżdże Viperem bo podobał mi sie ten samochód jeszcze przed tym jak gra wyszła. No i niejako nie mam wyboru bo władowałem w niego większość unique'ów. A do pościgów polecam Lancera EVO. Po wstawieniu w niego kilku unique'ów i odpowiednim ustawieniu parametrów jest idealny. Przyspieszenie kosmiczne, o boksowaniu nie ma mowy, nigdy nie wpada w poślizg, nieźle taranuje. Mam jeszcze zrobione na maksa Murcielago, Carrerę GT i McLarena. O ile lambo i porshe jeździ mi się absolutnie beznadziejnie (mimo długich prób ustawień odpowiednich parametrów) to Merca bardzo lubię. Edit: Kolajna próba jaką trzeba przejść - ominąć 10 spike stripów. Banał? Może i tak, ale ja doszedłem do 7. Po prostu nie mam cierpliwości do tej idiotycznej niedopracowanej gry. Może i ominął bym te 10 spike stripów z palcem w [gluteus maximus] - gdyby one w ogóle się pokazywały! A nie, jeżdżę 10 minut i żadnej blokady. Ta gra ma taki potencjał, a jest tak niedopracowana. Ktoś z EA powinien za to wylecieć. Edytowane 20 Stycznia 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HipHopAst Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 A ja bym chcial pojezdzic obojetnie jakim autem ale niestety nie moge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 A ja bym chcial pojezdzic obojetnie jakim autem ale niestety nie moge. Kurde, wiemy że masz problem, ale nie wiemy jak go rozwiązać. Spamowanie tematu bezsensownymi postami w tym nie pomoże! Może załóż nowy temat o directx (o ile już tego nie zrobiłeś), to więcej ludzi zobaczy. Bo do topika o Most Wanted całe forum nie zagląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merryhuana Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Wiecie co? Szlag mnie trafi. Byłam już na 5 miejscu. I oczywiście system się zd***** od internetu! Wszystko poszło sie p********! I jak tu żyć? Tak mi się już stało jakiś rok temu na undergroundzie 2 i stwierdziłam, że mi się nie chce 2gi raz. No ale... Wczoraj zaczęlam MW od poczatku i teraz jestem na #10, ale masakra. Trzymajcie za mnie kciuki żebym nie wykorkowała przy którymś z kolei nabijaniu bounty i wjeżdżaniu 1500x w tą samą blokadę żeby było szybciej =) Acha, teraz mi się już komp nie wyłącza jak mnie łapią... A nic z tym nie robiłam! Jak ja nienawidze tej gry ;( ;( ;( ;( ;( Nie przejmuj się, ja też ostatnio muszę gonić za policją zamiast ona za mną, wystarczy, że za mocno walniesz w pierwszego to już się tak uszkodzi, że koniec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 To zaraz format musiałaś robić? Nie mogłaś zgrać najpierw save'ów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merryhuana Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 To zaraz format musiałaś robić? Nie mogłaś zgrać najpierw save'ów? Jak tu save`y zgrać jak nawet kompa nie mogłam uruchomić, d*pa zbita... blue screen po włączeniu windy i tekscik typu: "to jest błąd stop, jeśli widzisz to po raz pierwszy to zresetuj komputer, jeśli po raz kolejny to niestety musisz się pocałować gdzieś, bo nie mam zamiaru Ci dać spokoju... bla bla bla." Nawet nie dało się wejść w tryb awaryjny. Myślę, ż4e uszkodził się któryś z plików systemowych... A teraz to naprawde mnie trag szlafił, bo nie mogę głupiego bounty zrobić, co mam wszystko ukończone to przyjeżdża para suvów i wszystko mi psuje! Głupie czarnuchy, wjeżdżają we mnie specjalnie, wydaje mi się, że jakimś sposobem zapamiętali, że dawałam im w kość poprzednim razem, to teraz muszą mnie gnoić... =( =`( No i masz, najpierw narzekać na to, że Cie nie gonią, a teraz takie buty! Porshaki zupełnie mi się nie podobają, dlatego moje najmocniejsze autko to Mieciu McLaren, chociaż innymi które mam też zdarza mi sie pocinac. Poczciwy Golfik, skośnooki Mitsubishi Eclipse, przepiękny Aston DB9, Corvetta C6. Wszystkie zrobione na maksa i każde daje rade, chociaż niektore lepiej niektóre gorzej. Ja lubię Lamborghini Gallardo ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ścianij sobie trainera i dojdź z nim do momentu gdzie skończyłaś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merryhuana Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ścianij sobie trainera i dojdź z nim do momentu gdzie skończyłaś.nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nie bede oszukiwac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Fajną ma gościu nazwe na 2 miejscu :D :D czyżby programiści znali polski ?? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jak zrobiłeś taki fajny prędkościomierz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jak zrobiłeś taki fajny prędkościomierz?Chodzi o wzór czy o kolory ?? Pojawił się kiedy byłem pierwszy raz BMW w sklepie, a kolory zawsze takie dobieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Może nigdy mi sie tak daleko nie chciało jechać we wzorach liczników :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Nie wiem czy juz widzieliscie. nie przegladam tego watku ale po prostu padlem z krzesla :D http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,25...SpFvNWti4KT0%3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Faktycznie niezłe halo: tuning wizualny. Mogliby dać jakąś traskę do katowania za te 5000 pln :D . tuning wizualny, baaardzo obiektywna konkurencja :wink: ?? Tutaj chodzi o tuningowanie na serio swojej fury. Edytowane 21 Stycznia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...