Skocz do zawartości
Gość kev

Need For Speed Most Wanted

Rekomendowane odpowiedzi

uciekać uciekać .. ;)

pewnie że się nauczyłem choć jestem dopiero w połowie listy i jeżdże db9 mniam ! ;) samochodu nie straciłem, tylko mnie aresztowali 3x jak zacząłem kombinować z tym stadionem :D de ;]

ps. ja tak samo podchodze do porsche jak ty do ferrari ... bo ostatnio o wiele głośniej jest o porsche i i jego carrerze gt (może dlatego że jest z 2004 roku a enzo z 2003) ... która minimalnie ale jest gorsza od enzo ;) chyba tylko drogę hamowania ma lepszą ;) ale to dlatego że ferrari popełniło błąd podpisując ostatni kontrakt na opony ;DDDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uciekać uciekać .. ;)

pewnie że się nauczyłem choć jestem dopiero w połowie listy i jeżdże db9 mniam ! ;) samochodu nie straciłem, tylko mnie aresztowali 3x jak zacząłem kombinować z tym stadionem :D de ;]

ps. ja tak samo podchodze do porsche jak ty do ferrari ... bo ostatnio o wiele głośniej jest o porsche i i jego carrerze gt (może dlatego że jest z 2004 roku a enzo z 2003) ... która minimalnie ale jest gorsza od enzo ;) chyba tylko drogę hamowania ma lepszą ;) ale to dlatego że ferrari popełniło błąd podpisując ostatni kontrakt na opony ;DDDD

Porsche też nie lubie dlatego nigdy nie chciałem grać w NFS 5 :D Chociaż teraz to już chyba bym się nawet denerwował jakbym słyszał że slr to i slr tamto :D co nie zmienia faktu że merce są cacy bayer i robia po milion kilometrów ( Actrosy np. mają gware na milion kilometrów )

Edit: zmiana posta.

Sialala, tu da się dodawać gazu i skręcać na raz :)

Pozdrówka, więcej luzu ;)

A co to za sztuka ? :D BA ! ja nawet śmigam z gazem, skrętem i nitro na raz B) dobra dobra starczy przechwalanek bo jeszcze mnie znienawidzą :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie macie rekordy na top notowania za 1 pociągnięciem ?

ja póki co db9 zrobiłem 1.6 mln :)

dobrze że mnie nie złapali bo bym sobie w łeb strzelił ;-)) ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema,

dzisiaj mi się trafił dosyć krótki pościg :lol:

Dołączona grafika

gierka daje rade, ale starsznie mnie wkurza to mulenie po pewnym czasie, nie da się grać po prostu, a najgorsze jak akurat zacznie lagowac podczas poscigu na 5 poziomie :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema,

dzisiaj mi się trafił dosyć krótki pościg

gierka daje rade, ale starsznie mnie wkurza to mulenie po pewnym czasie, nie da się grać po prostu, a najgorsze jak akurat zacznie lagowac podczas poscigu na 5 poziomie

"Laguje" to się chyba przy grze online :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema,

dzisiaj mi się trafił dosyć krótki pościg :lol:

http://img372.imageshack.us/my.php?image=0pocig6rr.jpg

gierka daje rade, ale starsznie mnie wkurza to mulenie po pewnym czasie, nie da się grać po prostu, a najgorsze jak akurat zacznie lagowac podczas poscigu na 5 poziomie :mur:

a patrzyles na pierwsza strone tematu??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to normalne w grze, ale po wygranym wyściu, jeśli dalej ściga nas policja, wystarczy zamknąć gre klawiszami alt+F4. Wyścig będzie zaliczony jako wygrany i nie trzeba się męczyć z ucieczką.

Przewijała już sie ta mozliwość w tym temacie.....wiele osób tak robiło...mi też sie czasem zdażyło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przewijała już sie ta mozliwość w tym temacie.....wiele osób tak robiło...mi też sie czasem zdażyło :)

Ale to pójście na łatwizne :) Ja tam wole worolowac cieniasów i basta już dawno mnie nie ma ;] Jestem szybszy, jestem sprytniejszy i mam więcej koni mechanicznych ( B) ) niż byle policyjna corvetta która ma jedną zalete polegającą na dużej wytrzymałości podzepołów ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że to pójście na łatwizne, ale czasem szkoda mi było samochodu :) np. takiego DB9 :lol:

ehhh az bym sobie zagrał jeszcze raz, gdyby tylko były tam poziomy trudności no i ewentualnie gra tak szybko sie nie nudziła :(

No to się naucz jeździć poprostu :) Ja zanim rozkminiłem ucieczki na 4 poziomie zaliczyłem jedno aresztowanie ale tylko dlatego że wylądowałem na policji ( durny bug ) i nie dało rady się ruszyć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez w opcjach masz gre po lanie

No tak, niby mam ale np. w NFSU2 pamiętam że nie mogłem grać z kolegą przez kabel, były jakieś problemy z połączeniem do LOBBY. Dlatego pytam czy tutaj nie ma żadnych problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heyka

Na sprzęcie takim jak w podpisie jak gra powinna chodzić?(mam na myśli detale)

Przy AA i Anizo da się grać, ale nie bardzo płynnie, a przy wyłączonych jest ok, ale potrafi przyciąć się.

Reszta detali na full w 1024/768

Gra strasznie męczy mi dysk.

To narmalne czy cos może być nie tak z kompem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heyka

Na sprzęcie takim jak w podpisie jak gra powinna chodzić?(mam na myśli detale)

Przy AA i Anizo da się grać, ale nie bardzo płynnie, a przy wyłączonych jest ok, ale potrafi przyciąć się.

Reszta detali na full w 1024/768

Mi chodzi bardzo płynnie ( ~40 fps może więcej ) w 1024x768 16xAF + 4xAA, wyłączyłem cienie i żółtą kolorystykę i jeszcze coś redukowałem ale bez AAx4 ta gra wygląda fatalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, ale jaki masz sprzęt?

I jakim wartościom odpowiadają suwaki w nfs kontrolujące anizo i AA?

żółta kolorystyka to rozumiem efekty świetlne te od jakby oślepiającego słońca?

I fakt Cienie wyłącze chyba choćby dlatego, że psują grafikę (na radeonach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da się grać, ale nie bardzo płynnie, a przy wyłączonych jest ok, ale potrafi przyciąć się.

Na ten temat jest ponad 30 stron. W tym watku. Klopoty z czytaniem? :mur:

Mysle, ze to cos nie tak z kompem. Za 3-4 dni wybuchnie. Lepiej go wywiez do lasu i zakop.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, ale jaki masz sprzęt?

I jakim wartościom odpowiadają suwaki w nfs kontrolujące anizo i AA?

żółta kolorystyka to rozumiem efekty świetlne te od jakby oślepiającego słońca?

I fakt Cienie wyłącze chyba choćby dlatego, że psują grafikę (na radeonach)

Jak zainstaluję NFSMW to dam znać ale AA i AF mam na sztywno ustawione w sterach. Mam niekręconego Radeon 9700 i Athlon XP 2500+ barton jedynie mam więcej ramu bo 1 GB. Z tego co pamiętam na sterach 6.1 gra chodziła już super. A ta żółta kolorystyka to się tam nazywa niby wysokie efekty czy jakoś tak - ale poza postprocesowym kolorowaniem wszystkiego na "spalony zółty" i spowolnieniem fps nic nie daje.

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam to ustawione tak (jeżdżę na kierownicy):

Viper do wyścigów:

Dołączona grafika

Lancer do pościgów:

Dołączona grafika

Ale jak już mówiłem bez sensu będzie jeśli ustawisz sobie tak samo, bez własnej inwencji. Na optymalne ustawienia ma wpływ wiele czynników:

-przede wszystkim własny styl jazdy

-przeznaczenie samochodu

-model samochodu

-częstotliwość używania NOSa

-rodzaj trasy (długa i prosta czy krótka i kręta, nawierzchnia)

-rodzaj kontrolera

Więc najlepiej popróbuj sam i dobierz ustawienia optymalne dla siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi