Skocz do zawartości
Gość kev

Need For Speed Most Wanted

Rekomendowane odpowiedzi

Przeszedłem dzisiaj grę. Najlepsze auto to Porche GT, M3GTR jest słabe!!! Po grze spodziewałem się dużo więcej. Jest po prostu SŁABA! NFSU2 było dużo lepsze. Grę można przejść stuningowanym Punto, można wygrywać nim wyścigi z Mercedesem SLR MacLaren GŁUPOTA, chłam... Zmarnowany czas. Pograłem bo nie miałem nic lepszego pod ręką, ale może lepiej było po prostu popatrzec się w sufit?!

Ja tam wole CLK 500 z unikatami, Lotusa z unikatami i EVO VIII też z uni :) pierwsza bryka szybko dochodzi do 300 i jest pólpancerna w starciu z blokadami itp. druga ma doskonałe przyspieszenie a trzecia porządny zryw i czuć te 4WD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie ścigałem Caymanem i Evo później na gliny brałem Corvette, a na samym końcu Carrera GT. Wg. mnie wszystkie wozy ma pod sobą BMW, ten samochód jest po prostu piękny !!!!

A co ma piękno do rozwalanie bolkad i gnania 360km/h ? :P

RX8 przeszedłem całą gre. A ostatnio RX8 a potem Gallardo.

Cayman jest bardzo dobry na blokady i ciężkie SUV'y ;) To jest dopiero pancerne auto ;]

No przez blokade przechodzi raczej jak nóż a nie taran ale tylny napęd niestety działa na niekorzyść w czasie pościgów dlatego dlamnie cayman odpada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oststnio zainstalowałem sobie nfs'a po raz kolejny

po zmianie monitora niestety ilość fps spadła po zwiększeniu rozdielczości.

1) W faq jest podany link do programu, który ma zapewnić jekieś większe możliwości zmiany w grafice, ale niestety owy link nie działa.

Może ktoś mi napisać jak się nazywa ten program lub gdzie go szukać?

edit.

program znalazłem, ale czy są w nim jakieś opcje, których normalnie nie można zmienić w grze ?

2) Cienie mam na min bo po pierwsze gra lepiej chodzi a po drugie jak sa ustawione wyżej to się zstrasznie "pokwadratowione" czy to normalne na radkach?

3) co jakiś czas dzieje mi się coś takiego, że gra zwalnie do ok 4 fps i utrzymuje ten poziom nawet przez kilkadziesiąt sekund. Wczesniej tak nie było. W faq jest podpowieć jeśli co jakiś czas jest freez w grze, ale to chyba co innego? Co to może być?

Edytowane przez hot_lopez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2) Cienie mam na min bo po pierwsze gra lepiej chodzi a po drugie jak sa ustawione wyżej to się zstrasznie "pokwadratowione" czy to normalne na radkach?

3) co jakiś czas dzieje mi się coś takiego, że gra zwalnie do ok 4 fps i utrzymuje ten poziom nawet przez kilkadziesiąt sekund. Wczesniej tak nie było. W faq jest podpowieć jeśli co jakiś czas jest freez w grze, ale to chyba co innego? Co to może być?

Ad 2. Tak dzieje się tak na radkach. Przynajmniej u mnie :mur: Używam Omeg ale to raczej nie od tego :)

Ad 3. Mi co jakiś czas zwalnia z 30 do 1 fps... I to nie jest żaden freez... Można sobie jechać dalej... Rozwiązanie problemu > minimalizacja gry > maxymalizacja > Magicznie fps wraca do normalnej wartości :? :mur: Nie wiem może ram sie zapycha albo coś ale u mnie pomaga ;)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o MW to jestem na etapie ostatniego pościgu policyjnego i strasznie się z nim męczę.

Macie może jakieś wskazówki co mogę zrobić żeby go przejść?

Dodatkowy stres mam przez to, że kiedy byłem już na moście, który trzeba przeskoczyć gra się zawiesiła, miał już ktoś taki problem ?

edit

Było to na szczęście pojedyńczy błąd.

Mam już swoje M3 :)

Dziwne tylko, że bmw mając dużo mniejszy pasek przyczepności niż np porshe jeździ jakby lepiej, ale cóż. Fajnie było

Edytowane przez hot_lopez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o MW to jestem na etapie ostatniego pościgu policyjnego i strasznie się z nim męczę.

Macie może jakieś wskazówki co mogę zrobić żeby go przejść?

Dodatkowy stres mam przez to, że kiedy byłem już na moście, który trzeba przeskoczyć gra się zawiesiła, miał już ktoś taki problem ?

edit

Było to na szczęście pojedyńczy błąd.

Mam już swoje M3 :)

Dziwne tylko, że bmw mając dużo mniejszy pasek przyczepności niż np porshe jeździ jakby lepiej, ale cóż. Fajnie było

Też tak miałem przy ostatniej misji. Zwis i kaplica. Ale za drugim razem było OK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest jakiś sposób żeby podrasować bmw tak jak ja chcę czy to akurat jest niemożliwe?

To BMW, które zdobywasz na pod koniec gry (to twoje) nie ma takiej opcji ale jak sam sobie zrobisz BMW to możesz sobie ustawiać co Ci się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że na 1 jak puścisz gaz to Ci samochód raczej szybko zwolni, co może być mylone z hamowaniem (po prostu za mała prędkość i silnik Ci szybko ją wyhamuje - inne przełożenie niż na powiedzmy 3 biegu). :) Jak masz diesel'a to zwolni do małej prędkości i będzie dalej jechał, ale jeśli masz benzynę to Ci stanie i pewnie silnik zgaśnie (ale mogę się mylić, nie próbowałem nigdy tego). Oczywiście rozważamy sytuację gdy nie wciskasz sprzęgła. :D :)))

Pozdrawiam.

Edytowane przez .:RoGeR:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak różnica [; Tylko, że w NFS'ach z tego co pamiętam, zawsze tak było, że jak nie trzymałeś gazu to auto bardzo szybko zwalniało... (mówię o niskich biegach) :) Dobra ide spać, bo już nie myśle [;

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kaeres

Po 1 widok normalnie nie dostępny w grze ;)

Po 2 dziwi mnie to, że po odblokowaniu tegoż widoku przez programik w środku w aucie są textury (fakt, że miernej jakości ale są o.O) Może panowie z EA mieli w planach danie widoku ze środka samochodu... Tylko, że coś im się to nie udało. A szkoda...

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi