Skocz do zawartości
Gość kev

Need For Speed Most Wanted

Rekomendowane odpowiedzi

Ja troche pykam w gierce i musze powiedzieć że trafić na karte wozu jest trudno :/ udało mi się tylko raz na supre i koniec. Teraz zbieram na clio :)

heh tez trafilem tylko na supre..jestem bodajze 12 na liscie..albo 11

Dobra, przepraszam za moją opinie, ale IMHO (<--- moim zdaniem) grafika w NFSU2 lepiej/efektowniej sie prezentowała...

Moze dlatego ze nfs:u2 "dzialo " sie w nocy :]...w nocy wszystko jest piekne ;]

Przeszedl ktos ta misja (nie w Career tylko to drugie) ta ostatnia gdzie jedzie sie tym fajnym autkiem i ucieka przed SUVami i trza zdobyc 500,000 bounty ??

Ja na poczatku myslalem ze to nie do przejscia..ale za 4 razem sie udalo...ale bylem dumnyyyyy :D

Edytowane przez RepsOn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie co do latanie czy zakum duzego spoilera i progow zapobiegnie temy zebym przestal latac niczym superman ??

jeżeli podczas gry nacisniesz ESC ;] ;] ;] to masz tam opcje Tuning ... tam masz wszystko opisane wieć dostosuj sobie do swoich ppotrzeb a co do latania to może jak potestujesz prześwit albo jakąś inną opcje to będziesz latał niżej ;p a tak to nie ma na to leku ;P o to chodzi żeby loty były efektywne ;] Na Małysza ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja troche pykam w gierce i musze powiedzieć że trafić na karte wozu jest trudno :/ udało mi się tylko raz na supre i koniec.

Czy ja wiem. Poki co jestem 11 na liscie i zgarnalem wszystkie wozy przeciwnikow. Ten bonus u mnie byl zawsze pod ta sama karta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mak777

wrzuc swego Caymana w takim razie tutaj chetnie porownam .

Hehe, to porównuj ;) Ja napisałem swoje zdanie że mi się podoba bardziej mój, ale wygląd to kwestia gustu ;)

Tutaj masz filmik z moim Caymanem S i Clio V6 :)

Jak znajdę chwilkę zrobię screeny :) Aczkolwiek filmik ma tylko 8mb ;)

Edytowane przez mak777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm no Cayman ciekawy taki powiedzialbym zrobiony na styl wyscigow na tor niz takich ulicznych ale calkiem ciekawy i zrobiony ze smakiem .

Krzysg4

nie badz taki ciekawski sam dojdziesz pewnie juz niebawem :P

Edytowane przez KEILTNH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysg4

nie badz taki ciekawski sam dojdziesz pewnie juz niebawem :P

Jestem dopiero na 12 miejscu BL :wink:

Ej no ja jezdze jakims wrakiem i nie moge zdobyc fury wroga... macie jakies sposoby na to zeby zagranac furke ?

U mnie już 2 razy z rzędu była pod 3 kartą, ale może to tylko przypadek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam natomiast zupelnie inny problem ktory chyba tu jeszcze nie wystapil (sledzialem watek i go nie wychwycilem)

filmik wprowadzajacy przy odpalaniu gry haczy mi niesamowicie, mam 1klatke/15sekund, wszystko zwalnia, dzwiek i obraz

to samo jest w scenkach miedzy wyscigami jak gra sie w kariere widze tylko zmiane obrazu co kilkanascie sekund i dzwiek haczy niemilosiernie, ledwo co udaje sie przeczytac i poskladac do kupy tresc tych textow co sa przetlumaczone na polski (granie bez tych filmow traci zupelnie sens i klimat gry :cry: )

sama gra na minimalnych detalach i w rodzialce 640x480 dziala zadowalajaco jak dla mnie

o dziwo jak zmieniam rozdzielczosc na 800x600 nie widac znaczacego pogorszenia szybkosci gry

dane mojego grata to: amd 1,7xp 512ddr333 gf3 64mb gainward win xp

help :unsure:

niestety to co mi ktos podpowiedzial czyli reinstalacja gry nic nie pomogla, ciagle filmy maja niesamowita czkawke :/ gra traci sens bez filmow nie ma klimatu

znalazlem tez drugi problem, LAN nie dziala, tzn kolega zaklada gre ale ja nie widze jego gry i na odwrot

probowalismy we trzech na LANie zakladac i dolanczac sie do gier ale nie widac serwerow

pomocy! :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak dla Was ale dla Mnie gra jest FULL wypas . Chociaż nie mam mocngo sprzętu to gram

na :

1024x768xAAxAF

AA- jest na full

AF - pol

reszta max oprocz :D motion blura (wylaczony) i czegos jeszcze aaa tych dodatkowych cieni . Mam 35 klatek jak dla mnie zadowalajaca ilosc tylko czasami sa 0.5 s scinki bo mam za mało RAMu jak na tą gre . Ale poczekam do grudnia 18 (urodziny) zgarne kase i kupie sobie 512 . Jedno co mi się nie podoba w tej grze to muzyka cho też nie jest najgorsza (po prostu rock czy metal mi nei odpowiada) Jak dla mnie 9.5/10 . A i jeżdze teraz supra bo mam dopiero 18 % bo nei mam za bardzo czasu na granie . E|0 --->>> :P szpanerskei te elo no nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak dla Was ale dla Mnie gra jest FULL wypas . Chociaż nie mam mocngo sprzętu to gram

na :

1024x768xAAxAF

AA- jest na full

AF - pol

reszta max oprocz :D motion blura (wylaczony) i czegos jeszcze aaa tych dodatkowych cieni . Mam 35 klatek jak dla mnie zadowalajaca ilosc tylko czasami sa 0.5 s scinki bo mam za mało RAMu jak na tą gre . Ale poczekam do grudnia 18 (urodziny) zgarne kase i kupie sobie 512 . Jedno co mi się nie podoba w tej grze to muzyka cho też nie jest najgorsza (po prostu rock czy metal mi nei odpowiada) Jak dla mnie 9.5/10 . A i jeżdze teraz supra bo mam dopiero 18 % bo nei mam za bardzo czasu na granie . E|0 --->>> :P szpanerskei te elo no nie

ale żeś powiedział ...

czemu mam 3x ogień ;>??? ;P nie wskakuje mi wyżej ... może teraz jak już odblokowałem trzecią plansze (rockport?) to będzie wyżej ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na sempie 2500+, 512ddr, 9550@350/460 mozna grac w 1024 i all na low lub w 800 na sowaki do 1/3-1/2 i "slowne" na low. na sempie3000+ 939, 512ddr i x550 takie same ustawienia co w 800 wyzej i gra chodzi tak 30-40fps choc czasem spadnei ponizej 25. na weekend wezme cos mocniejszego z pracy, moze nawet jakies SLI i sie zobaczy jak to smiga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w losowaniu nie trzeba mieć szczęścia, gdyż losowania po prostu nie ma

pierwszy znaczek to kasa

drugi to fura

trzeci to kaucja czy coś w tym stylu

za każdym razem gdy "losowałem" sytuacja się powtarzała

to ciekawe bo ja mialem fure pod 3 a nie pod 2;) wiec nie masz racji.

a to moje furki:)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

i do pokonania mam teraz kolesia na 5 miejscu :)

Edytowane przez Pixelik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jakaś opcja czyszczenia samochodu z bajerów typu naklejki, spoilery itp? Po wygraniu samochodu nawet po przemalowaniu zostają te beznadziejne malunki, jak to usuwacie?

chcesz usunac np. vinyl to wchodzisz w vinyle i dajesz pierwsza opcje "zestaw fabryczny" lub cos takiego i usuwa Ci vinyle to samo z felgami , bodykitami i wszystkim innym ;)

Pixelik

ladne Gallardo , kupiles czy wzieles komus :> ?

Edytowane przez KEILTNH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popatrzylem, pogralem, i IMHO ta gra to krok wstecz w porownaniu do NFS:U2, i to duzy.

Dlaczego?

- Gdzie podziala sie mozliwosc pojedynkowania z innymi po ulicach??? Poki co nie widze.

- Odnawialne nitro - w poprzedniej edycji trzeba bylo jechac uwazajac na ilosc nitro, zmuszalo to do jakiejs taktyki w trakcie wyscigu, poza tym aby je uzupelnic nalezalo efektownie (niebezpiecznie) jezdzic. Teraz sie odnawia i juz. Mozna tluc non stop w alt. IMHO bezsens.

- Tuning. Tuning, jaki tuning???? Co to mialo nie byc... A jest kilka felg, zestawow zderzakow, skrzydelek, jakies vlepki i to wszystko. A hamownia???? Smiech na sali.

- Powtorki - brak. Dlaczego???? Mozna sobie bylo obejrzec wlasne wyczyny - teraz lipa.

- Model uszkodzen. Nie bylo nie ma i nie bedzie. Wiadomo dlaczego.

- Samochody jak zachowuja sie jak Matchboxy. W NFS:U2 przywalenie w inne auto konczylo sie czesto efektownym lotem w powietrzu, co mozna bylo obejrzec sobie z widoku kamery z boku i w zwolnionym tempie. Mala rzecz a cieszyla. Teraz sie wali samochodem jak Matchbox w Matchboxa. I ten odglos. Zamiast odglosu lamanej blachy i tluczonego szkla to jest jak by ktos walil kijem w beczke...

- Czemu auta maja taka dziwna drgawke???? Malaria?

- Dobor aut. Nie wiem kto, komu i ile, ale zestaw aut jest dziwny. 3xAudi, 5xPorsche 2xLambo, 4xMB. Do tego Clio, Punto... A Gdzie Ferrari? Alfa Romeo? Honda? Maserati? Punto w roli hothatch wypada kiepsko. Jest kilka ciekawszych aut: np. Astra OPC, Leon Cupra. No i BMW, ktorego nie ma....

Ze jest policja? No fajnie, mozna pouciekac. Ze bardziej interaktywne otoczenie? Co z tego.

Odpalilem i pomykam znowu w NFS:U2. Jest ciekawsza. Jest lepsza. Dostarcza wiecej zabawy.

Most Wanted to dla mnie rozczarowanie roku 2005.

I tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popatrzylem, pogralem, i IMHO ta gra to krok wstecz w porownaniu do NFS:U2, i to duzy.

Dlaczego?

- Gdzie podziala sie mozliwosc pojedynkowania z innymi po ulicach??? Poki co nie widze.

- Odnawialne nitro - w poprzedniej edycji trzeba bylo jechac uwazajac na ilosc nitro, zmuszalo to do jakiejs taktyki w trakcie wyscigu, poza tym aby je uzupelnic nalezalo efektownie (niebezpiecznie) jezdzic. Teraz sie odnawia i juz. Mozna tluc non stop w alt. IMHO bezsens.

- Tuning. Tuning, jaki tuning???? Co to mialo nie byc... A jest kilka felg, zestawow zderzakow, skrzydelek, jakies vlepki i to wszystko. A hamownia???? Smiech na sali.

- Powtorki - brak. Dlaczego???? Mozna sobie bylo obejrzec wlasne wyczyny - teraz lipa.

- Model uszkodzen. Nie bylo nie ma i nie bedzie. Wiadomo dlaczego.

- Samochody jak zachowuja sie jak Matchboxy. W NFS:U2 przywalenie w inne auto konczylo sie czesto efektownym lotem w powietrzu, co mozna bylo obejrzec sobie z widoku kamery z boku i w zwolnionym tempie. Mala rzecz a cieszyla. Teraz sie wali samochodem jak Matchbox w Matchboxa. I ten odglos. Zamiast odglosu lamanej blachy i tluczonego szkla to jest jak by ktos walil kijem w beczke...

- Czemu auta maja taka dziwna drgawke???? Malaria?

- Dobor aut. Nie wiem kto, komu i ile, ale zestaw aut jest dziwny. 3xAudi, 5xPorsche 2xLambo, 4xMB. Do tego Clio, Punto... A Gdzie Ferrari? Alfa Romeo? Honda? Maserati? Punto w roli hothatch wypada kiepsko. Jest kilka ciekawszych aut: np. Astra OPC, Leon Cupra. No i BMW, ktorego nie ma....

Ze jest policja? No fajnie, mozna pouciekac. Ze bardziej interaktywne otoczenie? Co z tego.

Odpalilem i pomykam znowu w NFS:U2. Jest ciekawsza. Jest lepsza. Dostarcza wiecej zabawy.

Most Wanted to dla mnie rozczarowanie roku 2005.

I tyle.

użekła mnie twoja historia ... chcesz o tym porozmawiać ;>???

chcesz - graj nie chcesz - nie graj ...

kurde - pojechałeśpo nfs mw jak tpo driv3rze... kwestia ograniczonego tuningu była już poruszana (w nfsu2 robiło się choinke )

dobór aut jest taki jaki powinien być ... czyli mieszanka aut z undergroundów i starych dobrych nfs'ów ;]

a może poprostu masz słabego kompa i się musisz wyrzyć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jo chlopocki zgodnie z łobietnica wrzucom mojom super bryka :

Dołączona grafika

Dołączona grafika

powiedzcie czyz nie jest łona pikna ? a te fantastiko ałerodynamiczne wstawki łod progow ktore piknie wiater przeganiajom widoc je na drugiej fotce nie wspominojac ło extra hiper mlodziezowym cool elo wypas spojlerze na klapie ktory troszke ino od wiatru wygielo .

a włogule to pozatym chlopocki esencje polskiego tjuninku pokazal gosc ktory wygral konkurs na najlepiej stjuninkowane auto na imprezie auto tuning show w roku 2003 jest to opel calibra z kolorze pistacjowym jak ktos siedzi w tuningu wie o ktorym mowie........ Dobranoc

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
To byla pelna ironia jakby ktos mial watpliwosci :D
Edytowane przez KEILTNH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jo chlopocki zgodnie z łobietnica wrzucom mojom super bryka :

(OBRAZKI)

powiedzcie czyz nie jest łona pikna ? a te fantastiko ałerodynamiczne wstawki łod progow ktore piknie wiater przeganiajom widoc je na drugiej fotce nie wspominojac ło extra hiper mlodziezowym cool elo wypas spojlerze na klapie ktory troszke ino od wiatru wygielo .

Keiltnh, nie rób tego więcej!! Nigdy, przenigdy!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oto moje furki:

carrera S turbo

rx-7

corvette

moze troche za bajeranckie, ale tak mi sie podobaja :D posrche chcialem zrobic na "limited edition" ale nie bylo odpowiednich paskow :(

oprocz tego gram w 1024+full+max fsaa/anizo i na takich ustawieniach mam srednio 55fps \o/ min 30, max ponad 85.

wyglada to tak:

Dołączona grafika

jestem happy ogolnie :D

Edytowane przez -mess-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jednak stalo sie to czego sie obawialem.

Gra mnie nudzi i to okropnie.

milestonsy, bounty aby zdobyc pozwolenie na skasowanie kolejnego kolesia z listy.

I zrobilem tescik. Rozwam kazdego moim pierwszym samochodem jaki wygralem (Lexus IS300).

Od RX8 ma o wiele gorsze osiagi (o ile wierzyc tym debilnym wskaznikom przy tuningu i w garazu), a babeczke zrobilem jak chcialem.

Zestaw samochodow jest rzeczywiscie super przemyslany (juz ktos zwrocil uwage).

Policja to juz zakrawa na kpine co sie z nia wyrabia i nie bede opisywal jak mnie wqr***.

Do fizyki sie przyzwyczailem i olewam jak sie jezdzi/nie oceniam tego.

Kazda fure co wygrywam wypieprzam do warsztatu i zrywam caly plastik z tymi dziwnymi znaczkami zwanymi vinylami.

JEDEN KOLOR, GUSTOWNE PROGI, ZDERZAKI I ALBO BEZ LOTKI ALBO Z NAJMNIEJSZA JAKA MOZNA WYBRAC.

NAJWIEKSZE FELE, NAJLEPIEJ CIENKIE GWIAZDY LUB SZPRYCHY W KOLORZE CHROMU.

Na tym moim zdaniem powinien sie konczyc tuning wizualny.

Grafika, odglosy silnikow, turbiny, poslizgow i innych FX sa super.

Podsumowujac tego wlasnie sie spodziewalem dlatego tak odrazu psioczylem na ten tytul.

Niby fajnie sie gra ale n.u.d.a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi