Kaeres Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Wlaczylem gre od poczatku aby pokazac bratu filmiki poczatkowe. I tam jest kilka pierwszych wyscigow ta kijowa beemka. O Boze jaki resorak !!! Dziwie sie, ze EA poszlo na kase robiac takie fopa. Prawie najgorsza fura w grze jest ta TOP ONE :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Z wyglądu rzeczywiście trochę kijowo ją zrobili, ale jej "poruszanie" jest całkiem, całkiem :D Dla mnie mimo wszystko najszybszy wozik w grze, szkoda tylko jednego, że nie można go po ukończeniu kariery mechanicznie tuningować, bo to nitro jest chyba na najsłabszym poziomie :( Ale za to można mu kolory pozmieniać, i teraz wygląda jak mafia :P Czarna perełka i gaaaaaaaaaaaazuu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: PS. Czy płyta obsługująca agp2x obsłuży kartę agp8x a konkretnie r9800pro ? Bo zanim wroci plyta z gwary, to jestem ciekaw czy ten radek wejdzie na moja starą celine 700Mhz. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Mam pytanko czy da sie zmienić na km/h w angielskiej wersji, w opcjach nic takiego nie widze :? a czytałeś FAQ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Czesc, mam pytanie czy wózkiem Camaro można pojeździć poza trybem serii prób??? Fajnie on ryczy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Czesc, mam pytanie czy wózkiem Camaro można pojeździć poza trybem serii prób??? Fajnie on ryczy :lol: można go wybrać do jazdy w quick race....w samej karierze nie można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Przeszedl ktos probe czasowa nr 39 w serii prob? Dla mnie to na razie za trudne jest :mur: Max co osiagnalem to 99%. Jak ktos przeszedl to niech sie podzieli uwagami dotyczacymi tej trasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) no wiec jestem sobie na drugim miejscu Black List a przed tym wydajac wszystkie zaoszczedzone dolary ;) zakupilem mega monstrum Porsche Carrera GT i przeprowadzilem wnim wszytkie mozliwe modyfikacje osiagow po czym jestem w wielkim szoku toz to prawie lata nie jezdzi ;) pozniej to : obecnie w garazu mam Caymana , Carrere GT i owego SLRa ;) oczywiscie nie pozostal (SLR) seryjny ;) reszta w galerii - link w sygnaturce Edytowane 3 Grudnia 2005 przez KEILTNH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Z wyglądu rzeczywiście trochę kijowo ją zrobili, ale jej "poruszanie" jest całkiem, całkiem :D Dla mnie mimo wszystko najszybszy wozik w grze, szkoda tylko jednego, że nie można go po ukończeniu kariery mechanicznie tuningować, bo to nitro jest chyba na najsłabszym poziomie :( pozdro Wlasnie o poruszanie sie ta fura bardziej mi chodzi. Nacodzien jezdze Mustangiem i po prostu zapomnialem jak ta BMW jezdzi i gdy po tygodniu czasu odpalilem gre na nowo to szoku doznalem. Chyba, ze na poczatku jest zero tuningu tylko ten wiesniacki wizualny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Zobaczcie te filmiki które zrobiłem w Most Wanted. W grze są bugi ale niektóre bardzo zabawne. http://d9.yousendit.com/E/1SBVDQEJ1YUZC01QH7YW9USV64/12.avi http://d10.yousendit.com/D/1IR5DHU3IK9183FAB1R50Z538Q/10.avi http://d12.yousendit.com/D/0BFF3OS95DGR12XLXTKLD7BQ8M/1.avi Edytowane 3 Grudnia 2005 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Zobaczcie te filmiki które zrobiłem w Most Wanted. W grze są bugi ale niektóre bardzo zabawne. http://d9.yousendit.com/E/1SBVDQEJ1YUZC01QH7YW9USV64/12.avi http://d10.yousendit.com/D/1IR5DHU3IK9183FAB1R50Z538Q/10.avi http://d12.yousendit.com/D/0BFF3OS95DGR12XLXTKLD7BQ8M/1.avi No niektóre nawet bardzo zabawne ;) Oto właśnie chodzi że dostrzegamy błędy dopiero jak się dłużej pogra... I dlatego wciąż wychodze z założenia że gra jednak zbyt szybko wyszła na świat. Masz może więcej takich filmików bo bardzo fajnie się je ogląda ;) Edytowane 3 Grudnia 2005 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) jesce jedno....kocham ryk silnika tego auta...a brzmi on 2 razy fajniej jak mu sie nitro podaje ;]...ryczy jakby go rozrywano ;]] mMMmMMM cudowny dzwiek ;] no fakt , też to uwielbiam ;) Sprint 12 - czas: 1:38,39rzeznik, na poczatku jechalem porszakiem moim to mialem 2min :D potem postawnowilem uzyj Forda GT i jak narazie nie moge zejsc ponizej 1:45 . Czym ty ustanowiles ten czas? ;) gratuluje. Edytowane 3 Grudnia 2005 przez Itachi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Mam dla Was wyzwanie :) Sprint 12 - czas: 1:38,39[/url] EDIT: żeby nie było że oszukuję, ustawienia szczegółów świata na minimum No już pobity. PS. mój Punciak więcj niż 380km/h nie pójdzie dlatego nie da się już więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 podobno sprawa cieni bedzie rozwiazana nowymi sterami, ktos wie kiedy one sie ukarza ?? szczegoly cieni w grze to nie tylko same cienie , oswietlenie wozow nie jest juz takie dennie blyszczace ... fury wygladaja normlanie :) i HDR tez jest bardziej widoczny z wlaczonymi cieniami :) ale to juz pewnie zauwazyliscie ... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 HDR tez jest bardziej widoczny z wlaczonymi cieniami :) ale to juz pewnie zauwazyliscie . Szkoda ze w tej grze nie ma HDR'a tylko wykorzystali juz stary efekt "blump" czy jakos tak. Jak by był HDR to by go mało kto używał, bo spadek wydajnosci z hdr'em to ok 60%. Swoja droga farcray z hdr'em wygladad super. Tylko nie na mojego kompa ten wynalazek :] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Z ciekawości przejechałem ten sprint. Pierwsza próba i taki czas: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 no i stalo sie ;) teraz nie mniej zabawy z ukonczeniem calej gry na 100 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Hmm co prawda tylko 1km/h więcej od rekordu, ale jednak. :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarkey Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) sory ze zmieniam temat ale mam problem no wiec chcialem zainstalowac NFS Most Wanted, na poczatku gra chce zainstalowac Directa no i wyskakuje : Installation cannot continue because this game requires DirectX 9.0 c or higher to be installed on your system sciagnalem sobie z neta directXa i gdy go instaluje wyskakuje mi : Interfejs Directx nie skopiowal wymaganego pliku. co mam zrobic zeby zainstalowac ta gre?? bardzo prosze o pomoc :cry: Edytowane 3 Grudnia 2005 przez malarkey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 bosz ,wystarczy luknac 1-sze strony tego tematu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Kurde, ale ta gra jest bez sensu. Dopiero pokonałem Vica a już to widzę. Właśnie w wyścigu z nim jadę najszybciej jak mogę, a on zawsze się trzyma kilkanaście metrów za mną. Na końcu w pewnym miejscu zawsze się rozwalałem a on momentalnie mnie wyprzedzał i koniec. Wkurzyłem się i następnym razem jechałem ~150km/h. Tak samo trzymał się za mną cały czas a na końcu tylko nitro i wygrałem. Co za bezsens, ale frajda z gry jechać trasy 150km/h bo tak łatwiej. Mam nadzieję że tego później nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarkey Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 bosz ,wystarczy luknac 1-sze strony tego tematu :mur:myslisz ze nie bylem ?? dalej mam to samo dlatego sie pytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Kurde, ale ta gra jest bez sensu. Dopiero pokonałem Vica a już to widzę. Właśnie w wyścigu z nim jadę najszybciej jak mogę, a on zawsze się trzyma kilkanaście metrów za mną. Na końcu w pewnym miejscu zawsze się rozwalałem a on momentalnie mnie wyprzedzał i koniec. Wkurzyłem się i następnym razem jechałem ~150km/h. Tak samo trzymał się za mną cały czas a na końcu tylko nitro i wygrałem. Co za bezsens, ale frajda z gry jechać trasy 150km/h bo tak łatwiej. Mam nadzieję że tego później nie będzie. Niestety będzie. To się nazywa Catchup i był już w Undergroundach. Ty jedziesz wolno to wszyscy jadą wolno, jedziesz bezbłędnie i szybko to przeciwnicy smigaja jak po szynach. Też nie rozumię dlaczego programiści z EA zdecydowali się na tak durny sposób dostosowywania trudności wyścigu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) dodatkowe, stuningowane wersje takich wozów jak: Supra, Lotus Elise, Porsche 911 GT2, Mercedes-Benz SL6500, AMG, Corvette C6, Mercedes-Benz SL 500, Porsche 911 Carrera S i Corvette C6.R. Mam 100 % ukończone kariery. Ale nie wykonałem zadnej z 69 prób. Czy mam udblokowane powyzsze samochody. Jesli tak to gdzie??? Oczywiscie mam black edition bo mam camaro w 69 probie Edytowane 3 Grudnia 2005 przez wyrko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Niestety będzie. To się nazywa Catchup i był już w Undergroundach. Ty jedziesz wolno to wszyscy jadą wolno, jedziesz bezbłędnie i szybko to przeciwnicy smigaja jak po szynach. Też nie rozumię dlaczego programiści z EA zdecydowali się na tak durny sposób dostosowywania trudności wyścigu. Ale tutaj to jakaś masakra, w UG był w mniejszym stopniu. Tam, jeśli nauczyłeś się trasy i jechałeś bezbłędnie to mogłeś zostawić przeciwnika daleko w tyle, a tutaj nie ma sensu się starać nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 lol... jakos mnie przeciwnicy nei doganiaja... jade, odstawiam ich i czasem wygrywam tak, ze nie widac ich za mna na mapie (widac only jak sie gdzies klebia w tyle). Wiec nie przesadzaj. W sumie to tak nie przeszkadza az bardzo, poprostu jedz przed siebie i sie nie ogladaj czy cie doganiaja czy nie, jak dobrze jedziesz to wygrasz. W pojedynczych wyscigach (szbka jazda czy jakos tak) mozesz doganianie wylaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 dodatkowe, stuningowane wersje takich wozów jak: Supra, Lotus Elise, Porsche 911 GT2, Mercedes-Benz SL6500, AMG, Corvette C6, Mercedes-Benz SL 500, Porsche 911 Carrera S i Corvette C6.R. Mam 100 % ukończone kariery. Ale nie wykonałem zadnej z 69 prób. Czy mam udblokowane powyzsze samochody. Jesli tak to gdzie??? Oczywiscie mam black edition bo mam camaro w 69 probie i wejdz w szybki wyscig , dalej wybierz sobie np. drag i pozniej tam masz samochody do wybrania !! nacisnij strzalke w górę albo w dół i masz samochody z grup (moje samochody, seryjne , kariera i dodatkowe) , to w dodatkowych je znajdziesz :) P.S ja przeszedlem wszystkie serie prob :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Przeszedl ktos cala serie prob? Ja jestem na 46 probie i uciekam policji smieciarka :lol: Wczesniej jezdzilem pizza taxi, polciezarowka, vanem i dwoma wozami policyjnymi :) Ciekawe co bedzie dalej, ale na razie mi sie podoba hehe. Niektore proby czasowe to niezly hard core i zeby je przejechac trzeba trase znac na pamiec. Polecam ten tryb jak dla mnie lepszy od kariery ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Hmm co prawda tylko 1km/h więcej od rekordu, ale jednak. :blurp: Jednak nie na dlugo B) Nowy to 413km/h Mialem to od dawna juz pobite, tylko czekalem na odpowiedni moment :) Przeszedl ktos cala serie prob? Ja jestem na 46 probie i uciekam policji smieciarka Wczesniej jezdzilem pizza taxi, polciezarowka, vanem i dwoma wozami policyjnymi Ciekawe co bedzie dalej, ale na razie mi sie podoba hehe. Niektore proby czasowe to niezly hard core i zeby je przejechac trzeba trase znac na pamiec. Polecam ten tryb jak dla mnie lepszy od kariery Ja juz przeszedlem wszystkie :) Czeka Cie jeszcze betoniarka :razz: Edytowane 3 Grudnia 2005 przez lukasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) ja mam zrobione okolo 30 pare prob ale po tym co przeczytalem typu taxi , smieciarki itd. jutro zaczynam robic proby do konca ;) a tymczasem kwintesencja gry BMW M3 GTR EXCLUSIVE BLACK EDITION Edytowane 3 Grudnia 2005 przez KEILTNH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Jednak nie na dlugo B) Nowy to 413km/h Mialem to od dawna juz pobite, tylko czekalem na odpowiedni moment :) Ja juz przeszedlem wszystkie :) Czeka Cie jeszcze betoniarka :razz: nie masz czym sie chwalic .... patrz na to : KLIKNIJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...