Orgiusz Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 ja ściagam patcha 1.3.. moze minimalnie poprawi chrupnięcia w niektórych miejscach:) adi_em: Cien kwadratowy? Dziwne, ale osoba która pisała o cieniach, ze jest brzydki ma 12potoków chyba.. więc coś nie tak:) Tez mam obrzydliwie zabkowane cienie. BTW.samm-ur prosze o poprawienie tego okropnego byka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electric Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Tak path nic nie pomógł. :( Proponuje tak. Zrobic 2 wątki. W jednym nich użytkownicy podaja sprzęt na którym gra chodzi dobrze. A w drugim na którym sie tnie :| Zbierac wyniki przez tydzien i wystosowac maila do EA w stylu największe forum w polsce :P przesyła .... Moze w ten sposob cos zdzialamy. Przynajmniej bedą mieli jakiś pogląd na problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Można i tak sobie umilać grę ;) http://d47.yousendit.com/F/05WFAKSO11LEP0N...9HXP7CG/aaa.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 LCC jak to zorbiles ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) zapewne jakis mod , wszystko fajnie jest gdyby jeszcze tylko krecila sie kierownica i bylo cos widac w lusterku wstecznym byloby super fajnie ;) Edytowane 9 Grudnia 2005 przez KEILTNH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) zapewne jakis mod , wszystko fajnie jest gdyby jeszcze tylko krecila sie kierownica i bylo cos widac w lusterku wstecznym byloby super fajnie ;)I wskazówki na zegarach ;) Zresztą, co miał pokazywać ten filmik prócz tego moda ;) Edytowane 9 Grudnia 2005 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 LCC jak to zorbiles ?? :) zapewne jakis mod , wszystko fajnie jest gdyby jeszcze tylko krecila sie kierownica i bylo cos widac w lusterku wstecznym byloby super fajnie ;) To nie on tylko jakiś niemiec z nfs-planet albo nfsunlimited Tak to jest mod który pozwala na przesuwanie kamery po za tekstury. Można to sprawdzić przesuwając kamere z wnętrza samochodu na dach bo wtedy zwyczajnie przechodzisz przez niego i widzisz ciemność :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Jak widziałem niektórych screeny to mieli zajebi....e cienie. Żadnych kwadratów, zero, idealne. :unsure: Macie tu screena mojego... Bez cieni: Z cieniami: Edytowane 9 Grudnia 2005 przez adi_em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 chlopaki przyznawac sie kto ma piraty..bo to moze piratow wina...mi jakos nic nie chaczy...mam normalne cienie itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Nie raz. Fiatem z uszkodzonym tyłem da się jechać ~200 kph. Mocno zarzuca przy skręcie. Viperem z uszkodzonym przednim kołem prawie nie daje się manewrować (logiczne :] ), Vmax nie sprawdziłem, bo ciężko to zrobić w poniiższej sytuacji :lol: nie raz jechałeś bez jednego koła czy nie raz uciekłeś policji na 5 lvl bez jednego kołą ;>??? bo to jest różnica :D RepsOn - ciekawy jestem kto się przyzna ;> Edytowane 9 Grudnia 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nikt sie nie musi przyznawac..niech to da do myslenia...zreszta na privie mi juz ktos napisal ze nie w tym sek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Mam orginał!!! Chaczyć mi nie chaczy, chodzi płynnie, przy dość dobrej jakości (1034x768, filtrowanie on, geometria i odbicia samochodu max, efekty wysokie), tylko cienie mam kiepskie ale to chyba wina mojej grafiki... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) chlopaki przyznawac sie kto ma piraty..bo to moze piratow wina...mi jakos nic nie chaczy...mam normalne cienie itpa zauwaz ze "kwadratowe" cienie wystepuja tylko u uzytkownikow z kartami ati seri 9xxx(wina sterownikow) w orginale tez sie zdazaja przycinki Edytowane 9 Grudnia 2005 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nardi Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Mam do was pytanie jak mozna dodac swoje piosenki jesli to pytanie juz było to sorry :wink: :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 U mnie na wersji z "kiosku" haczy,na wersji ze sklepu tez haczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nardi, nie da sie... jedynie to winamp w tle pozostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 ATI wprowadziło nowe stery 5.12 - ściągne i zobacze czy będą lepsze cienie i czy nie będzie tak chaczyło LINK : http://support.ati.com/ics/support/DLRedir...=737&deptID=894 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Powiem jedno jestem na 4 miejscu i nerwica mnie juz bierze zostawiam juz ta gre szkoda nerwów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ten hak jest tutaj: http://www.edgefiles.com/download/ftp2.edg...fsmwcamhack.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 a ja zauwazłyłem ze u mnie te przycinki są tylko wtedy jak ten prostokątny radar na goze wykrywa gliny albo punkt miezenia szybkosci wtedy mam przycinke a normalnie jest gites moze o ten bajer w tym wszystkim chodzi nie wiem ale u mnie tak jest zawsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 jak wejść do kartoreki ? Bo nie potrafię znaleźć.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie wiem o co Ci chodzi dokładnie. Jeśli o CzarnąListe to wystarczy "B" nacisnąć w czasie jazdy, a jeśli o Twoją kartotekę to w kryjówce masz w menu ale dopiero po którymś wyścigu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 w menu nie mam, czyli musze jeszcze troszke pograc :] thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Mam dziwny problem. Wszystko jest ok oprócz jednej rzeczy. Jak mnie złapią, aresztują i wskoczy filmik to wywala do windowsa :blink: <_< :cry: , gra sie całkowicie wyłącza. Dlaczego? Może -> patch 1.3 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burned Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ten hak jest tutaj: http://www.edgefiles.com/download/ftp2.edg...fsmwcamhack.zip http://gamers.heaven.waw.pl/nfsmw/index.php tutaj też jest programik z instrukcją po polsku, jak i kupa innych rzeczy przydatnych do nfs mw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) ... upgrady unique??? i jesli mam takowy - to mozna go ladowac na wszystkie wozy, czy jak zapakuje w jeden, a pozniej go sprzedam, to razem z upgradem(czyli bez mozliwosci instalacji w innym wozie)??? Dołączam do pytania. Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burned Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Dołączam do pytania.Bez możliwości instalacji w innym wozie. Instaluje się to raz. Jeśli chodzi o upgrade do osiągów to wystarczu użyć kodu "burgerking" aby odkryć wyścig burgerkinga w serii prob. Po wygraniu tego wyścigu będziemy mieli możliwość nieograniczonego stosowania unique upgrade z serii "junkman" wszedzie poza trybem kariery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Mam dziwny problem. Wszystko jest ok oprócz jednej rzeczy. Jak mnie złapią, aresztują i wskoczy filmik to wywala do windowsa :blink: <_< :cry: , gra sie całkowicie wyłącza. Dlaczego? Może -> patch 1.3 ?? Miałem to samo. Co było przyczyną? Plik zmieniający język na polski (miałem jakiś inny niż ten podany w faq na 1 stronie). Co pomogło? Wyrzucenie starego pliku do zmiany języka z katalogu MOVIES i użycie nowego z FAQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zobaczcie sobie zawartosc katalaogu cars. Sa tam samochody ktorych nie da sie spotkac w grze: Porsche 997 S, Nissan 350Z. Da sie nimi pojezdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Miałem to samo. Co było przyczyną? Plik zmieniający język na polski (miałem jakiś inny niż ten podany w faq na 1 stronie). Co pomogło? Wyrzucenie starego pliku do zmiany języka z katalogu MOVIES i użycie nowego z FAQ. A który plik trzeba usunąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...