Kaeres Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 No to super gra. A kto zrobi pol macha wreszcie ? Ciekawe czy po przebiciu predkosci dzwieku jest jakis bum jak w przypadku odrzutowcow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) Mogiel patrz i płacz- 445km/h(murcielago)Sorry ale jak dla mnie screeny sa już troche niewiarygodne bo ostatnio za dużo fałszerstwa było. Byli już tacy co na screenach po 900kmh lecieli :) Film nakręć frapsem. I to tak od momentu startu. @Kaeres ktoś miał jakiś trainer na "instant speed" = 1000kmh :) Edytowane 18 Grudnia 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 ... @Kaeres ktoś miał jakiś trainer na "instant speed" = 1000kmh :) Mam cos takiego :D Ale nie uzywam bo to nie ma sensu gra zbyt wiele traci tak wiec rekordy predkosci mozna sobie darowac :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ja sie tym ostatnio z policją bawiłem bo chciałem przez ten most poskakać. Najpierw unosiłem się w góre a potem przyspieszenie i w helikopter :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) Jaka beka spowalniacz pozwala na rozwiniecie wiekszej predkosci. Chyba mamy kolejnego buga. Ale rekord to rekord. Respect. Edit. E teraz jak widziałem jak to zrobiłeś to 446 robie bezproblemowo, ale wygląda na to że wiecej sie nie da. 449kmh ford gt http://rapidshare.de/files/9387562/Mogiel449kmh.avi.html Waga:1.6MB Edytowane 18 Grudnia 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Jaka beka spowalniacz pozwala na rozwiniecie wiekszej predkosci. Chyba mamy kolejnego buga. Ale rekord to rekord. Respect. Nie tyle na rozwinięcie większej prędkości co na zapobiegnięcie spaleniu silnika. Rekord był robiony z patchem 1.3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damekslip Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) Ciekawe czy ktoś z Was miał taki przypadek, jaki dzisiaj spotkał mnie pierwszy raz grając w NFS MW? Otóż tak jak zwykle włączyłem sobie jakiś wyścig - gram - aż nagle po kilku minutach krach... :mellow: ... :lol2: Krótko mówiąc pokaz slajdów, ale jeżeli pokazem slajdów mogą być zwolnienia z 60 na 15-20 klatek, to dzisiaj miałem okazję obejrzeć sobie zdjęcia z albumu "Need For Speed Most Wanted". :mur: Przypadek dosyć ciekawy. Obrazowo opisując, wyobraźcie sobie 2 klat./sek., kompletnie nie da się grać! Nie są to zwykłe chwilowe freezy, to g*wno trwa i trwa... Dzisiaj pierwszy raz mnie to spotkało, od ok. 2 tygodni grania, a kilka dni temu pierwszy raz - jak narazie ostatni - gierka sama wyszła do Windowsa. I teraz parę ciekawych spostrzeżeń: zmiana rozdzielczości "wyłącza" efekt klatkowania; spoglądając w tył nie ma klatkowania [!!!], wracając do normalnego widoku nadal będzie. Ciekawe czym jeszcze zaskoczy mnie ta gra? :mur: Edytowane 18 Grudnia 2005 przez Damekslip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ja też mam 449km/h i mam filmik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Byłem pierwszy wyżej :P @Damekslip to normalka w tej grze. Jak patrzysz do tyłu to widzisz to co już było wcześniej wczytane do pamięci. A to co masz z przodu dopiero się dogrywa, dlatego klatkuje. Tak mi sie wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 eee...Kyle - "plik nie znaleziony" ...:|... święta idą...trzeba się będzie za MW wziąć wreszcie...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 a ja mam taki problem konfig 2800xp 768ramu gf6600 440?580 i dysk 8gb i 40 gb i doczytuje mi z dysku czasem zmieniłem według wskazówki na pierwszej stronie przyspieszenie sprzętowe czy mam dalej zmniejszać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 a ja mam taki problem konfig 2800xp 768ramu gf6600 440?580 i dysk 8gb i 40 gb i doczytuje mi z dysku czasem zmieniłem według wskazówki na pierwszej stronie przyspieszenie sprzętowe czy mam dalej zmniejszać?? Zawsze będzie doczytywać - ratuje naciśnięcie "windows" lub ALT+TAB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Kyle - już prawie ok...filmik się dużą popularnością widać cieszy : Too many users downloading right now...:P... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 heh... niezłe rekordy robicie :D czemu ja tak nie umie? (nie chce mi się jeździć draga i próbuje na obwodnicy wyciągnąć jak najwięcej :D na razie carrera GT 378km/h ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Na autostrady to proponuje przesiadke na murcielago :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Kurde wreszcie się skończyło... Ale i się zaczeło :). Wgrałem patch 1.3 i skończył się problem z wywalaniem do pulpitu :D Tylko coś mam niezły motyw bo teraz raz za razem nie gliny łapały :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 :lol: , ale macie fazy z predkosciami :lol: ja nie moge przejechac kamienia milowego na 8min poscigu :mur: jechalem 17 min i corvetty mnie zaczely scigac, przy pierwszej wezszej blokadzie juz mnie zlapali ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 W jaki sposob tuningujecie te samochody to 450 km/h? Poprostu wszystko na maksa czy konieczne są unikalne części z kart w karierze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 W jaki sposob tuningujecie te samochody to 450 km/h? Poprostu wszystko na maksa czy konieczne są unikalne części z kart w karierze? Konieczne są unikalne części, odpowiedni tuning i technika jazdy. ps. jeśli dzisiaj nie pobiję moich 452 km/h to wysyłam na serka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H@MM3R Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) ja mam pograne zainstalowalem patch 1.3 i wywala sie w momencie wlaczania garazu... ehh Edytowane 18 Grudnia 2005 przez H@MM3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 heh... niezłe rekordy robicie :D czemu ja tak nie umie? (nie chce mi się jeździć draga i próbuje na obwodnicy wyciągnąć jak najwięcej :D na razie carrera GT 378km/h )Chyba jednak będiesz musiał iśc draga bo na takiej jeździe max wyciągniesz 397km/h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ma ktos problemy z napedem? Bo moja plytka rozpedza sie wolniej niz Maluch do setki :?Tylko na Twoim kompie ta płytka sie tak rozpędza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Dobrze, ale nie wystarczająco dobrze :) 454km/h http://rapidshare.de/files/9406708/Mogiel454kmh.avi.html 4.3MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) Dobrze, ale nie wystarczająco dobrze :) 454km/h http://rapidshare.de/files/9406708/Mogiel454kmh.avi.html 4.3MB Faktycznie idzie 454 i ma 7 biegów. Ale mój filmik bardziej cacy niż Twój :-P :D Edytowane 18 Grudnia 2005 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Dragi w tej części jakoś mniej mi się podobają. W NFS U2 bardziej lubiłem ten typ:). No a na jakiej konkretnie trasie najlepiej bić sobie rekordy? :) :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Wszyscy jada na Seaside & Camden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Heh, jak będzie mi się nudzić to też pobawię się w to bicie rekordów. Bedzie co robić. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Here's one for you... :) Co trzeba zrobić żeby mieć kartoteke na full ? na całym rankingu mam nr 1 i pisze ze skończyłem 96% kartoteki O_o BTW te numery jeden odwaliłem mercem CLK 500, boski wozik :D taranuje co sie nasunie, ma siedem biegów i wygrałem go od KAZE, to tak na marginesie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Co trzeba zrobić żeby mieć kartoteke na full ? na całym rankingu mam nr 1 i pisze ze skończyłem 96% kartoteki Musisz zaliczyć wszystkie tory i kamienie milowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Nie za ciekawie w środku wyglądają samochody :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...