hauti Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 uciekać uciekać .. ;) pewnie że się nauczyłem choć jestem dopiero w połowie listy i jeżdże db9 mniam ! ;) samochodu nie straciłem, tylko mnie aresztowali 3x jak zacząłem kombinować z tym stadionem :D de ;] ps. ja tak samo podchodze do porsche jak ty do ferrari ... bo ostatnio o wiele głośniej jest o porsche i i jego carrerze gt (może dlatego że jest z 2004 roku a enzo z 2003) ... która minimalnie ale jest gorsza od enzo ;) chyba tylko drogę hamowania ma lepszą ;) ale to dlatego że ferrari popełniło błąd podpisując ostatni kontrakt na opony ;DDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Edit: zmiana posta. Sialala, tu da się dodawać gazu i skręcać na raz :) Pozdrówka, więcej luzu ;) Edytowane 14 Lutego 2006 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 uciekać uciekać .. ;) pewnie że się nauczyłem choć jestem dopiero w połowie listy i jeżdże db9 mniam ! ;) samochodu nie straciłem, tylko mnie aresztowali 3x jak zacząłem kombinować z tym stadionem :D de ;] ps. ja tak samo podchodze do porsche jak ty do ferrari ... bo ostatnio o wiele głośniej jest o porsche i i jego carrerze gt (może dlatego że jest z 2004 roku a enzo z 2003) ... która minimalnie ale jest gorsza od enzo ;) chyba tylko drogę hamowania ma lepszą ;) ale to dlatego że ferrari popełniło błąd podpisując ostatni kontrakt na opony ;DDDD Porsche też nie lubie dlatego nigdy nie chciałem grać w NFS 5 :D Chociaż teraz to już chyba bym się nawet denerwował jakbym słyszał że slr to i slr tamto :D co nie zmienia faktu że merce są cacy bayer i robia po milion kilometrów ( Actrosy np. mają gware na milion kilometrów ) Edit: zmiana posta. Sialala, tu da się dodawać gazu i skręcać na raz :) Pozdrówka, więcej luzu ;) A co to za sztuka ? :D BA ! ja nawet śmigam z gazem, skrętem i nitro na raz B) dobra dobra starczy przechwalanek bo jeszcze mnie znienawidzą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 jakie macie rekordy na top notowania za 1 pociągnięciem ? ja póki co db9 zrobiłem 1.6 mln :) dobrze że mnie nie złapali bo bym sobie w łeb strzelił ;-)) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 siema, dzisiaj mi się trafił dosyć krótki pościg :lol: gierka daje rade, ale starsznie mnie wkurza to mulenie po pewnym czasie, nie da się grać po prostu, a najgorsze jak akurat zacznie lagowac podczas poscigu na 5 poziomie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 siema, dzisiaj mi się trafił dosyć krótki pościg gierka daje rade, ale starsznie mnie wkurza to mulenie po pewnym czasie, nie da się grać po prostu, a najgorsze jak akurat zacznie lagowac podczas poscigu na 5 poziomie "Laguje" to się chyba przy grze online :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 siema, dzisiaj mi się trafił dosyć krótki pościg :lol: http://img372.imageshack.us/my.php?image=0pocig6rr.jpg gierka daje rade, ale starsznie mnie wkurza to mulenie po pewnym czasie, nie da się grać po prostu, a najgorsze jak akurat zacznie lagowac podczas poscigu na 5 poziomie :mur: a patrzyles na pierwsza strone tematu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 tak apropo przycinania ... na wciskam esc zrzucam gre na pasek wracam i już chodzi elegancko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 tak apropo przycinania ... na wciskam esc zrzucam gre na pasek wracam i już chodzi elegancko ;)No dokładnie. U mnie też to pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Dziwne i denerwujące że przycinki zaczynają się pojawiać po połowie gry :? Gdyby nie to, to grało by się naprawde spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Wcześniej też mnie to wkurzało ale jak już znalazłem sposób jak się pozbyć tych przycinek to odruchowo Esc, Alt+Tab, wracam do gry i dalej delektuje sie grą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Witam Przepraszam ale nie moglem się powstrzymać. Looknijcie sobie na te fotki... Czyne ten został dokonany przy użyciu tego oto potworka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Nie wiem czy to normalne w grze, ale po wygranym wyściu, jeśli dalej ściga nas policja, wystarczy zamknąć gre klawiszami alt+F4. Wyścig będzie zaliczony jako wygrany i nie trzeba się męczyć z ucieczką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Nie wiem czy to normalne w grze, ale po wygranym wyściu, jeśli dalej ściga nas policja, wystarczy zamknąć gre klawiszami alt+F4. Wyścig będzie zaliczony jako wygrany i nie trzeba się męczyć z ucieczką. Przewijała już sie ta mozliwość w tym temacie.....wiele osób tak robiło...mi też sie czasem zdażyło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Przewijała już sie ta mozliwość w tym temacie.....wiele osób tak robiło...mi też sie czasem zdażyło :) Ale to pójście na łatwizne :) Ja tam wole worolowac cieniasów i basta już dawno mnie nie ma ;] Jestem szybszy, jestem sprytniejszy i mam więcej koni mechanicznych ( B) ) niż byle policyjna corvetta która ma jedną zalete polegającą na dużej wytrzymałości podzepołów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Wiem, że to pójście na łatwizne, ale czasem szkoda mi było samochodu :) np. takiego DB9 :lol: ehhh az bym sobie zagrał jeszcze raz, gdyby tylko były tam poziomy trudności no i ewentualnie gra tak szybko sie nie nudziła :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Siemka. Czy da się w to grać na LANIE? I czy potrzebne są jakieś pathe, łatki czy inne [ciach!]ły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 przeciez w opcjach masz gre po lanie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Wiem, że to pójście na łatwizne, ale czasem szkoda mi było samochodu :) np. takiego DB9 :lol: ehhh az bym sobie zagrał jeszcze raz, gdyby tylko były tam poziomy trudności no i ewentualnie gra tak szybko sie nie nudziła :( No to się naucz jeździć poprostu :) Ja zanim rozkminiłem ucieczki na 4 poziomie zaliczyłem jedno aresztowanie ale tylko dlatego że wylądowałem na policji ( durny bug ) i nie dało rady się ruszyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 przeciez w opcjach masz gre po lanieNo tak, niby mam ale np. w NFSU2 pamiętam że nie mogłem grać z kolegą przez kabel, były jakieś problemy z połączeniem do LOBBY. Dlatego pytam czy tutaj nie ma żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Heyka Na sprzęcie takim jak w podpisie jak gra powinna chodzić?(mam na myśli detale) Przy AA i Anizo da się grać, ale nie bardzo płynnie, a przy wyłączonych jest ok, ale potrafi przyciąć się. Reszta detali na full w 1024/768 Gra strasznie męczy mi dysk. To narmalne czy cos może być nie tak z kompem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Heyka Na sprzęcie takim jak w podpisie jak gra powinna chodzić?(mam na myśli detale) Przy AA i Anizo da się grać, ale nie bardzo płynnie, a przy wyłączonych jest ok, ale potrafi przyciąć się. Reszta detali na full w 1024/768 Gra strasznie męczy mi dysk. To narmalne czy cos może być nie tak z kompem? Mi chodzi bardzo płynnie ( ~40 fps może więcej ) w 1024x768 16xAF + 4xAA, wyłączyłem cienie i żółtą kolorystykę i jeszcze coś redukowałem ale bez AAx4 ta gra wygląda fatalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Ok, ale jaki masz sprzęt? I jakim wartościom odpowiadają suwaki w nfs kontrolujące anizo i AA? żółta kolorystyka to rozumiem efekty świetlne te od jakby oślepiającego słońca? I fakt Cienie wyłącze chyba choćby dlatego, że psują grafikę (na radeonach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 da się grać, ale nie bardzo płynnie, a przy wyłączonych jest ok, ale potrafi przyciąć się. Gra strasznie męczy mi dysk. To narmalne czy cos może być nie tak z kompem? Na ten temat jest ponad 30 stron. W tym watku. Klopoty z czytaniem? :mur: Mysle, ze to cos nie tak z kompem. Za 3-4 dni wybuchnie. Lepiej go wywiez do lasu i zakop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Ok, ale jaki masz sprzęt? I jakim wartościom odpowiadają suwaki w nfs kontrolujące anizo i AA? żółta kolorystyka to rozumiem efekty świetlne te od jakby oślepiającego słońca? I fakt Cienie wyłącze chyba choćby dlatego, że psują grafikę (na radeonach) Jak zainstaluję NFSMW to dam znać ale AA i AF mam na sztywno ustawione w sterach. Mam niekręconego Radeon 9700 i Athlon XP 2500+ barton jedynie mam więcej ramu bo 1 GB. Z tego co pamiętam na sterach 6.1 gra chodziła już super. A ta żółta kolorystyka to się tam nazywa niby wysokie efekty czy jakoś tak - ale poza postprocesowym kolorowaniem wszystkiego na "spalony zółty" i spowolnieniem fps nic nie daje. Edytowane 28 Lutego 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 hej jak macie poustawiane te suwaki w tuningu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Przecież to od ciebie zależy jak je sobie ustawisz. Ja zwiększam trochę docisk, obniżam zawieszenie, zwiększam moc NOSa i ustawiam lepsze przyspieszenie. Do wyścigów te wartości ustawiam tak średnio, a przy Lancerze do pościgów na maksa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) ale dokładnie które wartości zwiększasz a które zmniejszasz?? i co dają poszczególne wartości?? Edytowane 2 Marca 2006 przez QRVICH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 ale dokładnie które wartości zwiększasz a które zmniejszasz?? Wciśnij F1 w grze to sie dowiesz jak ustawić <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Mam to ustawione tak (jeżdżę na kierownicy): Viper do wyścigów: Lancer do pościgów: Ale jak już mówiłem bez sensu będzie jeśli ustawisz sobie tak samo, bez własnej inwencji. Na optymalne ustawienia ma wpływ wiele czynników: -przede wszystkim własny styl jazdy -przeznaczenie samochodu -model samochodu -częstotliwość używania NOSa -rodzaj trasy (długa i prosta czy krótka i kręta, nawierzchnia) -rodzaj kontrolera Więc najlepiej popróbuj sam i dobierz ustawienia optymalne dla siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...